Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

Sizinle daha fazla tartışmayacagm.. bnm ne demek istediğimi anlayamamışsınız..
Konuyu farklı yerlere cekip büyütmeyi ve abartmayı seviyorsunuz..
Vaktiniz bütün yorumları okumaya müsait dgl belki.. ama emin olun bir çok kişi çocugu aldırmaktan bahsetti.
ben gündüz de söyledm boşansın ama cocugu aldrmak bu fazla..
benim kızım böyle birşey yapsa agzını burnunu dagıtırdım emin olun.
Yine söylüyorum altını çizerek üstelik!!!!!! BEN BU ADAMIN YAPTIGI PİSLİĞİ SAVUNMUYORUM .. GEBERSİN .. BABA OLMAYI HAK ETMİYOR AMA ŞU KIZI SAVUNUP DURMAYIN YAAA !!!

Bir yoruma denk geldim, resimleri kızın ailesine göster diye. Ben olsam direk bunu yapmıştım. Kız 10 yaşında da olsa 20 yaşında da olsa... Dahasını da yapmıştım, boşanacağım yoksa bile ailesine boşanacağım diye fake de atmıştım. Eşinize gelince yorum yapmayacağım.

adam kendıne bır alt sınır belırlese ıyı olur mesela 20nın altına ınmeyeceğim gibi.

Canım bence adam biran evvel şu zihniyetini değiştirmeli.
Dediğim gibi bu olay bu adamın ilk vukuatı değil bence.
Ve son da olmayacak.

Valla ben onu bunu bilmem de ben asla göz yumamam.
Şahsım adıma konuşuyorum.
Sanal da olsa normal hayatta da olsa aldatma aldatmadır.
Bunun a sı b si olmaz.Nedeni açıklaması çünküsü olmaz.
Aldattı mı aldattı nokta.
Kimi kadınlar affeder.Bir şans daha verir.Kafasını acabalarla doldurur gider.
Kimiyse sindiremez.Yolunu ayırır.
Size saygı duyuyorum böyle düşündüğünüz için.
Ama üzgünüm hemfikir değilim.
Ben bu tür olaylarda biraz geri kafalıyımdır.
Ne bileyim aman yapmış bir hata affedeyim diyip modern olamıyorum napayım...
Konu sahibi şuan hamile.Bu yüzden ayrılma taraftarı değil.
Ha çocuk olmasa idi nolurdu ?
Hiçbirşey olmazdı.Gene ayrılık olmazdı.
Konu sahibi affeder affeder ve affederdi.
Şuan elimizden ne mi geliyor?
Karakterimizi klavyeye döküp harmanlayıp yorum yapmak...
Bu kadar.Yazarız yazarız birkaç saat sonra vurup kafayı yatarız.
Birbirimizi yediğimizle kalırız.Çünkü konu sahibesi affetme taraftarı.
Kararı en baştan beri belli.
Bizim diyeceğimiz tek şey "inşallah birdaha yaşamazsın"
Ve " inşallah bir sonraki konun gene aldatıldım " olmaz...

Şu var ben çocuk delisi değilim.Bir çocuğum olucaksa gerçekten sevdiğim ve beni seven adamdan olsun isterim bunun sebebi de o adamla olan sevgimi ölümsüzleştirmek sevgimizi devam ettirmek o sevgiden ortak bir ürün çıkarmak.Tek taraflı sevgiden bir çocuk istemem.

Evet benim mantığıma göre aldatılan kadınlar eğer ki çocuğu aldırma şansları varsa aldırmalı.Baba olmayı haketmeyen birisinin çocuğunu büyütmenin manası ne?Neden 9 ay boyunca sevginin anlamını bilmeyen bir arsızın yükünü taşısın bir kadın?Neden ömrü boyunca o yükü büyütsün beslesin,kendinden hep bir şeyler versin?Eşini sevemeyen adam çocuğunu nasıl sevebilir?Kusura bakma da gördüm böyle bir olay bu yüzden bu düşünceyi savunuyorum.Kendi kuzenim de eşini hamileyken aldatırdı sürekli eşi hep affetti çocuk olunca düzelir diye düşündü.Çocuk olunca kuzenim o çocuğu hiç sevemediğini,içinden gelmediğini söyledi.Sonucunda ayrıldılar.Kuzenim görmek bile istemiyor kızını.Malesef böyle insanlar çocuk sahibi olmamalı bence.O çocuğa yazık değil mi?Babam neden beni görmüyor neden sevmiyor diye sormayacak mı?Ve kuzenimin eski eşi,belki hayatında bir çocuk olmasa çoktan kendisine yeni bir düzen kurmuştu,belki kendisini sevebilecek bir adamla tanışmıştı.Ama ne yazık ki boşanmış ve çocuğu olan insanların bu şansı bulmaları zor.Kim ister ki başka birisinin çocuğunu büyütmeyi.O çocuğu zamanında aldırmadığı için şuan kızı da o kadın da mutsuz.

Tabi tekrar söylüyorum ben kimseye çocuğunu aldır aldırma diyemem,bu beni aşar zaten.Ama benim görüşüm bu.Ben olsam böyle yapardım.

Son düzenleme:

yazdıklarımı dikkatlice okumuyorsunuz.. Adam ahlaksızzzz diyorum onu savunmuyorum..
Sanki onu savunuyomuşum gibi konuşuyorsunuzz!!!!!!

insan beyni 18 yaşından sonra gelişmiyormuş yalnız gelişimini tamamladığında da sosyal hayatta rol almasını engellemek gerekmez diye düşünüyorum

insanların cesaretlerini bilemem ama 19 yasındayım 30 gösteriyorsun diyende çıktı 10 gösteriyorsun diyende bu neyi değiştirir koca bir hiç
mühim olan beynin yaşıdır çünkü fiziki özelliklerimiz değildir düşünce yapımızı geliştiren
16 yaşında bir insan çocuktur efendim çocuk bakınız 0-18 çocuktur başka bir mantğı yok bu olayın. hastanelere gittiğinizde 16 yasında bir çocuğa da yenidoğmuş bir bebeğe de pediatrist bakar taa ki 18ini doldurana kadar bizim kadın! emniyete gitse bizim 16lık kadın psikolog eşliğinde ifade verebiliyor ne hikmetse yani 16lık kadın yoktur, 16YAŞ ÇOCUKLUK EVRESİDİR

şok oldum çok ayıp etmiş eşin ki evli ve aklı başında bir erkek böyle bir şey yapmamalı . ne demk küçük kızın dövmelerini görmek bu bile garip bir durum açıkçası. küçük kızlarla muhabbet edecek kadr küçük karakterli olduğunu gösterir .yüreğinle değil aklınla hareket et derim

16 yaşında bir kızı suçlu bulanlara soruyorum.

Lütfen samimi cevap veriniz...

Eger eşiniz ögretmen olsaydı ve bir lisede görev yapıyor olsaydı,
oradaki tüm kız ögrencilerini potansiyel o... olarak mı görecektiniz?

Peki madem öyle, sizlerin de kızlarınız olacak ve 16 yaşına geldiğinde ,
koca koca adamlar onlara o gözle baktıgında bir anne olarak neler hissedeceksiniz acaba,
çok merak ediyorum?

Son düzenleme:
facesini kapattır eşine ne oluyosa şu face yüzünden oluyoşu son günlerde o kadar çok olaya tanık oldumki face yüzünden çıkan kızda daha çok küçük çocuğu yaşnda kızla ne arkadaşlığı bu resmn fantezi yapmş. yazıklar olsun gerçekten ne hayallerle evleniyo insan

Ben olsam ben de aldırırdım dedim, sebebini de şöyle açıkladım.

Eger ki kız evladım olursa babasının ona o yaşa geldiğinde ne gözle bakacagından şüphe duyardım
ya da babasının yaptıgının kızımdan çıkacagını düşünürdüm.

Erkek olursa da babasının kendi gibi bir zihniyette bir birey yetiştireceginden korkardım.

Samimi söylüyorum ben o bebegi aldırır, anında savcılıga suç duyusunda bulunur, tek celsede de boşanırdım...

Dip not: Ayrıca konu sahibi gibi 5 haftalık hamile olsaydım, yoksa 10. haftadan sonra bebegi aldırmak zaten yasak

Son düzenleme:

ama ne hikmetse 16 yaşındaki bir kız evli bir erkeğe cıplak pozlarla tahrik etmeyi akıl edebiliyor.. Göstermicem dövmelerimi pislik defol git diyebilirdi..
O çocuk dedikleriniz neler yapıyorlar neler .. Bu millet fena bozulmuşş fenaaa.. Resmen kızı koruma altına alanlar var ona şaşırıyorum !!!!!!!!!

Eşime sordum dedim 24 yaşında bir adam var ve 3 aylık evli.
16 yaşındaki bir kızı face ine ekliyor.Kızdan dövmelerinin fotosunu istiyor o da yolluyor değişik acayip fotolar.
Hata kimde ve niye.....?

Eşim " bu çocuk istismarıdır.Kız 16 yaşında ve ergen bile değil.Cahildir bilmiyordur terbiye edilmemiştir.
Elinden tutulup yanlış doğru gösterilmemiştir.
Hata adam olacak adamda ki 3 aylık karısını aldatmış.Ayrıca elin kızının dövmesnden ona neymiş "

dedi .

çocuk istismarını bi okuyun da öyle gelin.

İnvognito'cum kızı savunmuyoruz.
Tabiki kız da hatalı.
Ama yaşı ufak.Topluma kazandırmak gerek.
Hadi berrak kızın o fotoğraflarını koydu face e yada sitelere.
Nolacak o zaman ?
Kız hangi duruma düşecek?
Geçenlerde bir haber dolaşıyordu.
Kızın yaşı küçük.Ve bu konudaki kız gibi birine foto yollamış.
Adam tehdit etmiş kızı ve istediğini alamayınca fotoları çeşitli sitelere daıtmış.
Sonunda ne mi olmuş.
Kız kendini öldürmüş...
Bu kızın uyarılması gerek.İlk etapta annesiyle konuşulmalı.

Konuyu sonuna kadar okudum, okumaz olaydım! resmen sinir krizi nedeni.. Konu sahibinin kocasını aklama çabalarına bir şey demiyorum artık, bu forumda klasiktir bu. asıl sinir eden bazı yorumlar..

16 yaşındaki ergen kızın çıplak fotolarına bakan, evli ve eşi hamile bir adamdan bahsediyoruz?
16 YAŞ! o kızın o yaşta neden dövme yaptırdığı, neden çıplak fotoları olduğu bu konudan çok bağımsız bence. o yaşta çocuklar genelde ne yaptığını bilmez, klasik ergenlik. ama bu adamın yaptığı resmen sübyancılık! hatta hastalık..

Aldatmadan bile daha kötüsü var demek ki.. Çok iğrenç bir şey, yazacak daha sakin kelimeler seçemiyorum.

bütün 16 yaşındaki kızlar o.... demedm.
16 yaşında göğüslerini gösteren dekolteler giyen.. süper mini giyinip erkekleri tahrik etme niyetinde olan kızlara o... derim sadece

kız masum değil !!! bunu kabul edin!!!

Bir de Berrak eşinin o kızla çay bahçesinde bir kaç kişi ile çekilmiş fotosunu görmüş.

Kızın iç çamaşırlı fotograflarını görünce de simasından tanımış ve tahmin ettiğim kız çıktı diyor.

Demek ki aslında bu olay eşinin ilk vukuatı degil.
Zaten insan malını bilmez mi?

Son düzenleme:
şüphe bir kez bir yere girerse eninde sonunda orayı yıkar geçer
ama 1 yıl sonra ama 10 yıl sonra

kızı koruma altına almıyorum, daha öncede yorum yaptım kız da suçludur adam da diye yalnız benim vurgu yaptığım konu konu sahibinin muhattapının o çocuk değil eşi olması gerektiğiydi.
çok değil 3 yıl önce bende 16 yaşındaydım, o günleri hatırlıyorum 30 yaşında koca bir adama aşıktım belki kız aşık he çocukluğundan beri hayran olmak durumu var çünkü bu çocuk. o da öyleydi benim için dünyada yaşayan tek güzel şeydi. ama bugün büyüdüm ama bakın bugün büyüdüm o gün değil. belki bende yanlışa sürüklenirdim tıpkı o kız gibi. peki ya adam? işini eline almış, belli olgunluğa erişmiş, cinsel hayatı var ki eşi hamile kalmış ve bu daha çok yeni evli kıza böyle hak verdik adamın var mı elle tutulan yanı? bizim kızlarımız akıllı olsa daha gelişmemiş küçücük göğüslerini zaten erkek tavlama malzemesi olarak sergilemezler ama o daha küçük büyüyünce öğrenecek ablası. peki konu sahibinin eşi o ne zaman büyüyecek?

5 haftalık da hamileyim ne yapacağımı şaşırdım resmen. Ağlıyor dünden beri yüzüne bakmıyorum yazıklar olsun

ah siz kadınlar. daha 3 aylık evlisin ne acelen vardı da hemen hamile kaldın? çocuk kaçmıyor ya bu hatayı hep yapıyorsunuz. evliliğiniz bi otursun. korunma denen bir şey var. sonra evliliğin o ilk dönemlerindeki sorunlarla hamilelik stresi birleşiyor ne yaşadığınızı da anlamıyorsunuz. en azından böyle sorunlarla uğraşırken hamilelik stresini yaşamazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…