- Konu Sahibi Red Phoenix
-
siz niye alındınız yaptığım yoruma anlamadım herkes fikriniz yazıyor... buda benim fikrim sizin gibi düşünmediğim için mi abartan ben oluyorum kimse abartmamış bir tek ben abartmışım ilginç:44:
bence düşük yapmasına sebep olacak 3. şahıslardan gelen anonim yorumlar olamaz.. İnsan eşini böyle bir iğrençliğin içinde görüp hala sağlıklı kalabiliyorsa, buna şükretmek lazım.. Gebelik kutsal bir şey falan ama, en ufak şey de 'aman hamile kadın, üstüne gitmeyin' lafını asla anlayamam.
yazmiyim diyorum ama artik mini etek giyip erkek tahrik etme niyetinde olan kizlar demissinde mini etek giymek karsi cinsi tahrik etmek icinmi sen oylemi algiliyorsun dekolte olunca karsi cins icinmi birilerini tahrik edeyim diyemi yani ve kiz masum olmayabilir neden cunku 24 yasinda genc bir adama aldandigi icin evli oldugunu bilmiyordur belki belkide begenilme arzusu vardir egitimsizdir bilincsizdir aile terbiyesi yoktur belkide bunlari bilemeyiz ama sence kiz soylemi demis bak sana sutyenle tangayla foto cekip gonderecemmi demis ondan once ne kadar surmustur arkadasliklari ne diller dokmustur kazik kadar adam ne sozler vermistir kanmistir cahil akliyla kiz dogrumu yapmis kesinlikle hayir ama oyle bir konusuyorsun ki kiz durup dururken sirf erkek tahrik olsun diye fotosunu cekip gondermis konustuklerinin tumunu ele alip yazdim
BU KIZI SAVUNANLARA SORUYORUM
sizin kızınız böyle birşey yapsa ne yapardınız..
iyi üstüne gidin o zaman aynen tam gaz devam edin
Kızım seks idolü olacak erkekleri ağına düşüren bir hayat kadını adayı demezdim yani !
17 yaşında bir kızım var, yapsaydı oturur bir düşünürdüm, demek ki ben anne olarak yeterince sevgi, ilgi verememişim, demek ki ben anne olarak kızıma yeterince eğitim verememişim ki kızım bunları yapıyor derdim, hata benimdir kızımın değil.
Çocuklar cevher gibidir, ne kadar iyi işlerseniz o kadar güzel parlarlar...
Yani sen bunların garantisini veriyosun ?? pes.. arkadasının annesine gelince hamile kalmamayı deneseymiş keşke daha öncesinde.. ayrıca kızın para mevzusuyla cok bağlantılı buldum ben olayı parayı yollayaymış iyiymiş..kuzenini okuyamadım ama az önceki örnekten kafamda şekillendi ilgilenemiycem.. günahsız bi bebege babasının yukunu yuklemiş olmak zaten onun canına kıymakla eş anlamlı bilmem anlatabildim mi?Malesef çocuklar anne ve babalarının günahlarını öderler.Böyle bir söz vardır bilmem hiç duydunuz mu?
Çocuğu aldır diyenlerin hiç biri o bebeğe pislik demedi.Evet o bebeğin suçu ne ki sapık bir adamın pis lekesi taşısın yıllar boyunca.İnsan ailesini seçemezmiş,o bebek de ileride büyüyünce her gün buna isyan etmeyecek mi?Böyle bir adam ileride çocuğunun arkadaşlarına da yan gözle bakmayacak mı?Bunun garantisini verebilir mi birisi?
Ben hamile değilim ama daha önce yorumumda yazdım kuzenimin eşiyle olanları.Okursan bir de madalyonun diğer yüzüne bakmış olursun.
Ayrıca üniversiteden çok yakın bir arkadaşımın annesi de zamanında evliliğini zorla devam ettirmiş,sırf hamile olduğu için zaten adamla evlenebilmiş.Sonuç adam benim arkadaşıma para bile göndermiyor,o kız telefonla babasından ne zaman para isteyecek olsa kendi çocuğuna ağza gelmez küfürler saydırıyor.
Ben olsam gerçekten böyle bir adamdan çocuk yapmazdım.Günahsız bir bebeğe babasının günahlarını yüklemezdim!Vicdansız değilim sadece mantıklıyım.
kız suçsuz demiyor kimse!!!! ama şöyle düşünün bakalım bu olay makemeye gitti 24 yaşında koca adam kendini savundu hakim bey işte beni ayarttı....
hakimde karşılık olarak ne diyecek sanıyosunuz; 16 yaşında reşit olmayan birinin yarı çıplak fotolarına bakmak muhabbetler kurmanın cezası vardır çocuk istismarına girer bukadar!!
siz nederseniz diyin bu suçtur!!
16 yaşında bi çocuğu eşin neden ekliyor arkadaş listesine,sen de bunu gördün neden müsade ettin.Önemsemedim diyorsun da normal birşey değil ki bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?