Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

siz niye alındınız yaptığım yoruma anlamadım herkes fikriniz yazıyor... buda benim fikrim sizin gibi düşünmediğim için mi abartan ben oluyorum kimse abartmamış bir tek ben abartmışım ilginç:44:

Ben hala abattığınızı düşünüyorum.
Sosyal paylaşımın yapıldığı bir siteye gelip yorumlar yüzünden düşük yapacak demek çok iddialı değil mi sizce de ?
O zaman hiçkimse kimseye yorum yapmasın artık madem bu kadar etkili yorumlar.
Bana dramatize ediliyormuş gibi geldi gebelik..
Tabii haklısınız sizin fikriniz .

iyi üstüne gidin o zaman aynen tam gaz devam edin

'mini etek giyip erkek tahrik etme niyetinde olan kizlar' dedim . o niyette olan kızları kastediyorum. lütfen dikkatli okuyun!
daha fazla yazmak istemiyorum bnm ne demek istediğimi tam olarak anlayamamışsınız!

BU KIZI SAVUNANLARA SORUYORUM

sizin kızınız böyle birşey yapsa ne yapardınız..

Benim kızım böyle bir şey yapsa kızımla konuşurdum,ama kızmadan mantıklı ve sakince.Böyle bir olayın ileride başına nasıl dertler açacağını anlatırdım.Kızıp döversem ileride daha beter şeyler yapar çünkü o yaştaki bir insan.

Ama o adamı mahkemeye verirdim,eğer adalet işimi çözmezse de eşime dostuma o adamı evire çevire dövdürtürdüm.
16 yaşındaki kız çocuğu düşünemez,heyecanlarla,duygularla hareket eder.Hepimiz o yaşlardan geçtik,hepimiz bunun kadar olmasa da saçma sapan işler yaptık.O çocuğun ailesi olsam bağırıp döveceğime elinden tutup ona doğruları gösterirdim.

Ha kızın yaptıklarını savunmuyorum yaptığı tabi ki ahlaksızca bir şey ama yaptığı dövmekle,bağırmakla düzelmez bu tür yaklaşım o kızı daha beter bir hale getirir.

Son düzenleme:
kız suçsuz demiyor kimse!!!! ama şöyle düşünün bakalım bu olay makemeye gitti 24 yaşında koca adam kendini savundu hakim bey işte beni ayarttı....
hakimde karşılık olarak ne diyecek sanıyosunuz; 16 yaşında reşit olmayan birinin yarı çıplak fotolarına bakmak muhabbetler kurmanın cezası vardır çocuk istismarına girer bukadar!!

siz nederseniz diyin bu suçtur!!

Kendimi suçlardım,rezalet bir anneyim derdim.
Eşimi suçlardım rezalet bir babasın derdim.
Hatayı sadece kendimde arardım.
Belli ki ortada eksik,yanlış birşeyler var ki yanlış davranışlar sergileniyor.
Kızım seks idolü olacak erkekleri ağına düşüren bir hayat kadını adayı demezdim yani !

17 yaşında bir kızım var, yapsaydı oturur bir düşünürdüm, demek ki ben anne olarak yeterince sevgi, ilgi verememişim, demek ki ben anne olarak kızıma yeterince eğitim verememişim ki kızım bunları yapıyor derdim, hata benimdir kızımın değil.

Çocuklar cevher gibidir, ne kadar iyi işlerseniz o kadar güzel parlarlar...

Bir arkadaşım kocasını evde en yakın arkadaşıyla baştığı zaman üstümüzü değiştiriyorduk demişler bu da aynı hesap. Çok iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

iyi üstüne gidin o zaman aynen tam gaz devam edin

üstüne gitmekle alakası yok bunun.

küçük ayrıntılara takılmaktan, asıl olayı görememek var.. ve öyle bir konu ki; evli ve eşi hamile olan bir adamın başka bir kızla konuşması görüşmesi değil.. daha beteri, evli ve eşi hamile olan bir adamın 16 yaşındaki kıza o gözle bakabilecek yapıya ve beyine sahip olması..

benim şahsen midem bunu kaldırmıyor, bunun küçümsenmesi çok korkunç bir şey. asıl konunun arka planda kalması için 'konu sahibi hamile, demeyin böyle' yeterli değil maalesef. üstünü örtemez bunun gebelik.

çok doğru söylemişsiniz .. katılıyorum yazdıklarınıza ..
ama bazı kızlar ne kadar terbiye alsalarda arkadaş çevresinden etkilenip böyle hatalara düşebiliyorlar maalesef. özünde böyle hevesler varsa aldıgı terbiye nafile!

Resimleri kızın ailesine göster canım hatta direk babasına göster Babası yuvasını yapsın aklı başına gelir evli erkeklere yanaşamaz bi daha

Yani sen bunların garantisini veriyosun ?? pes.. arkadasının annesine gelince hamile kalmamayı deneseymiş keşke daha öncesinde.. ayrıca kızın para mevzusuyla cok bağlantılı buldum ben olayı parayı yollayaymış iyiymiş..kuzenini okuyamadım ama az önceki örnekten kafamda şekillendi ilgilenemiycem.. günahsız bi bebege babasının yukunu yuklemiş olmak zaten onun canına kıymakla eş anlamlı bilmem anlatabildim mi? mantıklı insan..

soyle kizi savundugum icin degil ama cvp verme geregi duydum benim kizim olsa o yaslarda olsa ve oyle bise yapsa diye dusundumde cvbim soyle olurdu egitim ogretim diyoruz ya kiz cocugu farkli egitilir derler ya ben ve erkek kardesimin hayata bakisi egitimi herseyi ayni ayrim yoktu ailedeki egitim cok onemli yapacagini dusunmuyorum ha diyelim aksi bir kiz oldu egitemedim yapamadim istedigim gibi bir kiz ve yariciplak foto gondermis kocaman adama once bir bakarim bu adama nasil kanmis tabiki kizarim yalnis yaptigini interneti yasaklarim tlfnu varsa alirim cezasiz kalmaz tabiki ama o adami bulur karisina ailesine rezil ederdim onu :) savcilik kanuni yollar herseyi yaparim cocuk ya 16 lik kizim belkide daha farkli davranirdim o durum da olmayinca insan anlayamiyor konu sahibinin yerinede kimseyi dusurmesin allahim evlendiginde bilmiyor oyle oldugunu erkenden hamile kalmis istemeden zor cok zorr

adamın bi kere kendini savunması saçma olur .. direk ceza almalı.. bu adamı savunan görmedm okumadm ben!! kim savunuyorsa Allah belasını versn onun zaten

16 yaşında bi çocuğu eşin neden ekliyor arkadaş listesine,sen de bunu gördün neden müsade ettin.Önemsemedim diyorsun da normal birşey değil ki bu .

Kafasında soru işareti kalan bir ben bir de siz varsınız sanırım
Konu da bir çelişki var ama hadi bakalim

söylenmesi gereken ya da gerekmeyen her şey söylenmiş 40 sayfadır...
konu sahibini yönlendirmek bana çok doğru gelmiyor böyle durumlarda ama buraya yazıp yardım isteyince yönlendirilmeyi de kabul etmiş oluyoruz galiba...
öncelikle en doğru kararı ( yaşayan kendisi olduğu için) konu sahibi verecektir...

Ben olsaydım;(ki değilim, uzaktan konuşmak çok kolay, yaşayan bilir)
ve başıma böyle birşey gelseydi , (31 yaşında ve çalışan bir kadın gözüyle) o adamı hayatımdan çıkarır ve çocuğumu doğururdum, ve bunu onu rezil ederek yapardım sen 31 yaşında değilsin ve sanırım çalışmıyorsun, sen buradaki hiç kimse değilsin, hiç kimse senin koşullarını senin hayatını yaşamıyor şu an... işte bu yüzden ne ben ne de buradaki onlarca yorumun sahibi senin ruhunu, içinde olan biteni tam olarak anlayamayız... Durumu değerlendirebiliriz, sen ancak tüm bu değerlendirmelerden destek alarak bir çıkarım yapabilirsin... hiç kimse seni ve kararını yargılamaz...

bu arada bazı yorumlar 3.sayfa haberine verilen tepkiler gibi, konu sahibini yargılayan bile var...

sonnot: bana katılırsınız ya da katılmazsınız bilemem ama evlilik yaşı erkek için 30 ve üzeri olmalı....

Konu sahibesi burada değil ama konusu hala devam ediyor, üstelik arada birbirinizin yorumlarını yanlış anladığınızda oluyor, herkes sakinleşsin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…