Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

çook haklısınız nasılda ağır yorumlar yazılmışAllah korusun konu sahibinin düşük yapmasına sebep olacaklar farkında değiller:26:

Merak etmeyin kocası çıtırlarla takılırken yapmadıysa bu kadar rahat karşılayıp eşini savunabiliyorsa, buradaki yorumlarla yapmaz.
Abartmayın bence..

Aldırma sebebimi bir kez daha paylaşmalıyım sanırım...

16 yaşındakı butun kızlar çıplak fotomu yolluyorki sağa sola kızda hiç suç yokmuş gıbı gösterılmeye çalışıyor anlamış değilim

bu fotolar geldığınde tabıkı uyarılmalıydı faydalanmaya çalışılmamalıydı hatta bu kızla bu adamın hiç işi olmamalıydı erkeğin suçu zaten asla yatsınamaz ama kabul etmek gerekırki kızda hiç normal değil

bu arada bebek konusunda aldır o pislik adamın çocuğunu falan denmesınide yalnış buluyorum tabı herkesın fıkrıdır söyleyebılır ama hamıle bır kadının psıkolojısı zaten ortada daha doğmamış bebeğe babasının gunahını yuklemek nekadar doğru 5 haftalık bebeğin kız olacağını nasıl anladınız bırde onuda çok merak ettım

Son düzenleme:
çook haklısınız nasılda ağır yorumlar yazılmışAllah korusun konu sahibinin düşük yapmasına sebep olacaklar farkında değiller:26:

konu sahibi defalarca soyledi sucun buyugunun esinde oldugunu, bu kiz boyle fotograflar gonderse bile esinin yok etmesi ve kabul etmemesi gerektigini..

bazi arkadaslar konu sahibinin yorumlarini hic okumamis gibi yorumlar yapiyorlar hayret icerisindeyim.

arkadasin durumu zor zaten Allah yardimcisi olsun.

bence düşük yapmasına sebep olacak 3. şahıslardan gelen anonim yorumlar olamaz.. İnsan eşini böyle bir iğrençliğin içinde görüp hala sağlıklı kalabiliyorsa, buna şükretmek lazım.. Gebelik kutsal bir şey falan ama, en ufak şey de 'aman hamile kadın, üstüne gitmeyin' lafını asla anlayamam.

Daha neler duyacağız,bazılarınada evli erkekler cazip geliyor herhalde..:26:

sizlerin de kaçırdıgı bir nokta var.

Konu sahibi bunun bir suç oldugunu ve eşinin bir sapık oldugunu idrak edemiyor.

Eger bunun farkında olsaydı o adamı çoktan evden kovar, solugu savcılıkta ve avukatın yanında alırdı...

merhaba arkadasim sabahtan beri konunu disardan takip ediyorum
ne diyecegim ne yazacagimi bilemiyorum. benimde bir konum var bende aldatildim . sanalda aldatildim. ama hergunum acabalarla geciyor. yasamak zehir gibi. suphelerle nereye kadar.
allah seninde yardimcin olsun. cok zor durumun cok.

yorumların tamamını okumadım o yüzden şu an neyin tartışmasını yaptığınızı bilmiyorum ben direk konu sahibine yazayım mesajımı;

çok zor durumdasınız belli ki, evliliğinizi sarsan bu olay üstüne bir de hamile olmanız... sizin için gerçekten çok üzüldüm bunu tüm kalbimle söylüyorum laf olsun diye değil hiç bir kadın bu duruma düşmeyi haketmez.

bununla birlikte eşinize fotoğraflarını gönderen kadın reşit değil anladığım kadarıyla. bu durum olayları daha da çirkinleştirmiş. biliyor musunuz bilmiyorum ama bu çocuk istismarına girer ve suçtur.

kızın yaptığını haklı göstermemekle birlikte onun da çocuk olduğunu da göz ardı etmemenizi öneririm.

aslında sizin yaşadıklarınızı yaşayan bir kadına bunları söylemek çok zor zaten başımda bir sürü sıkıntı varken bir de o kadını mı düşüneceğim diyeceksiniz muhtemelen belki de haklısınız ama sizin de bebeğiniz olacak belki de bir kızınız. sizden habersiz yaptığı yanlışların cezasını tek başına çekmesine göz yumar mıydınız? çocuğunuzdan cinsel olarak faydalanan bir adama sessiz kalır mıydınız? ya da şöyle sorayım kızınızı okula gönderdiniz ve okulda öğretmeni ile bu tarz bir durum yaşadı adamın cezalandırılmasını istemez miydiniz? kızınız ne kadar ahlaksız olursa olsun onun bir çocuk olduğunu düşünmez miydiniz?

umuyorum ki sakinleşip doğru adımları atarsınız, allah yardımcınız olsun. çok çok geçmiş olsun.

Açıkcası haksızlık etmemek için bütün mesajlarını okudum.
Hamile diye Dramatize edilmesine rağmen oldulça makul ,sakin ,kontrollü..
Kızın hayatını karartıp kocasına ayar vererek hayatına devam etmeyi düşünüyor.
Hani insan böyle birşeyle karşılaşınca delirir,manyaklaşır falan ya konu sahibi bekliyor gibiymiş sanki.
Yazdıkları makullüğü enteresan sanırım bizim ciddiye aldığımız kadar ciddiye almıyor içeği,onun derdi sadece eşinin başka bir kadınla iletişimi..
O kadının yaşı,pozisyonu vs değil.

kız fazla uçmuş bir tip
kocan ise, böyle şeylere fazla meyilli.

kısacası, kızın içinde var böyle şeyler
her iki taraf da suçlu.
böyle şeyler insanın içinden gelir çünkü.

16 yaşındaki bir kız k...cnı açmayacak !!! Açsa da erkek bakmayacak !! Böylesi daha dogru

Açabilir..
Açmaya hakkı var diye demiyorum da açabilir.
O yaşlarda birgün evin tertemiz kızı olup bu gece seninle yatabilir miyim anne dersiniz?
Ertesigün hoşlandığınız çocukla öpüştüğünüzü hayal edersiniz ?
Saçmapan çalışır beyin ..
16 yaşındaki kızın yanlışları mazur görülebilir.
Kaldı ki diyelim cinayet işledi bu günahkar iki karakter hangisi ne ceza alır ?
Siz söyleyin..

Son düzenleme:

yazmiyim diyorum ama artik mini etek giyip erkek tahrik etme niyetinde olan kizlar demissinde mini etek giymek karsi cinsi tahrik etmek icinmi sen oylemi algiliyorsun dekolte olunca karsi cins icinmi birilerini tahrik edeyim diyemi yani ve kiz masum olmayabilir neden cunku 24 yasinda genc bir adama aldandigi icin evli oldugunu bilmiyordur belki belkide begenilme arzusu vardir egitimsizdir bilincsizdir aile terbiyesi yoktur belkide bunlari bilemeyiz ama sence kiz soylemi demis bak sana sutyenle tangayla foto cekip gonderecemmi demis ondan once ne kadar surmustur arkadasliklari ne diller dokmustur kazik kadar adam ne sozler vermistir kanmistir cahil akliyla kiz dogrumu yapmis kesinlikle hayir ama oyle bir konusuyorsun ki kiz durup dururken sirf erkek tahrik olsun diye fotosunu cekip gondermis konustuklerinin tumunu ele alip yazdim

Merak etmeyin kocası çıtırlarla takılırken yapmadıysa bu kadar rahat karşılayıp eşini savunabiliyorsa, buradaki yorumlarla yapmaz.
Abartmayın bence..

siz niye alındınız yaptığım yoruma anlamadım herkes fikriniz yazıyor... buda benim fikrim sizin gibi düşünmediğim için mi abartan ben oluyorum kimse abartmamış bir tek ben abartmışım ilginç:44:

Size dua etmekten başka bişey yapamam..Allah vicdan versin diyorum ISRARLA..tartışacak değilim zaten konu da saçma sapan bi yer gitti.. hiç bir kötü örnek bi cana kıymayı haklı hale getiremez benim gözümde.. kusura bakmayın buna da alkış tutmam!

Konuyu ne zamandır takip ediyorum, yazmayayım diyorum ama yok.

Biz ne acımasız, ne fesat, ne tuhaf insanlarız ya? Gerçekten kadının kadına yaptığı şiddeti başka kimse yapmıyormuş, bir örneğini daha gördüm bu konuda.

16 yaşındaki bir kızın k.çına memesine bakan o kepaze herifi bir kenara itip, nasıl olurda çocuk yaştaki bir kızı o...pu ilan edersiniz?
Yazıklar olsun size. Kendi hemcinslerimden bir defa daha utandım.

O 16 yaşındaki kızın annesi olsaydım, kendime lanetler yağdırırdım, ben nerede hata yaptım diye.
Muhtemelen iyi bir anne baba elinde değil o çocuk.
Zira 16 yaş çok ufak bir yaş değil.
16 yaşında kendimi hatırlıyorum.
Hasan diye bir çocuğa aşıktım liseden.
Bırak popomu mememi göstermeyi, ben bakarken görecek diye bakamayıp arkadaşlarıma baktırırdım.

Bu anlamda elbette kızın bir aile ve ahlak terbiyesi almadığı çok açık.

Ama öte yandan, savunduğunuz o rezil adamın, düpedüz bu kızı istismar ettiği ve ahlaksızlığı daha açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah akıl fikir versin..en çok sizin durumunuza üzüldüm.o 16 yaşındaki 'KIZ'IN geleceğini HİİİİÇ Mi HİÇ sağlam görmüyorum,ben olsaydım çoktan o güya KIZ olan şahsı cümle aleme çoktan rezil edip sonra eşimi süründürüp barışırdım,çünkü olan günahsız küçücük bebeğe olacak,kendinizi düşünmeyin sadece doğacak olan evladınızı düşünün asıl önemli olan onun hayatı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…