- Konu Sahibi Red Phoenix
-
çook haklısınız nasılda ağır yorumlar yazılmışAllah korusun konu sahibinin düşük yapmasına sebep olacaklar farkında değiller:26:
Ben olsam ben de aldırırdım dedim, sebebini de şöyle açıkladım.
Eger ki kız evladım olursa babasının ona o yaşa geldiğinde ne gözle bakacagından şüphe duyardım
ya da babasının yaptıgının kızımdan çıkacagını düşünürdüm.
Erkek olursa da babasının kendi gibi bir zihniyette bir birey yetiştireceginden korkardım.
Samimi söylüyorum ben o bebegi aldırır, anında savcılıga suç duyusunda bulunur, tek celsede de boşanırdım...
Dip not: Ayrıca konu sahibi gibi 5 haftalık hamile olsaydım, yoksa 10. haftadan sonra bebegi aldırmak zaten yasak
çook haklısınız nasılda ağır yorumlar yazılmışAllah korusun konu sahibinin düşük yapmasına sebep olacaklar farkında değiller:26:
40 sayfadır anlatamadık bunu 16 yaşındaki kız isterse k...çnı açsın erkek bakmayacak
bu suç çünkü.
Ay ama 16lıklarda az değil demek nasıl bi kafa anlamıyorum.
sizlerin de kaçırdıgı bir nokta var.
Konu sahibi bunun bir suç oldugunu ve eşinin bir sapık oldugunu idrak edemiyor.
Eger bunun farkında olsaydı o adamı çoktan evden kovar, solugu savcılıkta ve avukatın yanında alırdı...
16 yaşındaki bir kız k...cnı açmayacak !!! Açsa da erkek bakmayacak !! Böylesi daha dogru
bütün 16 yaşındaki kızlar o.... demedm.
16 yaşında göğüslerini gösteren dekolteler giyen.. süper mini giyinip erkekleri tahrik etme niyetinde olan kızlara o... derim sadece
kız masum değil !!! bunu kabul edin!!!
Merak etmeyin kocası çıtırlarla takılırken yapmadıysa bu kadar rahat karşılayıp eşini savunabiliyorsa, buradaki yorumlarla yapmaz.
Abartmayın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?