Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

Mantığa bak

Kardeşim yaşında bir de yazıklar olsun ikisine de ya Ailesini bulacağım ama kafama koydumm

Evet annesini bulup uyarmakta fayda var,henüz yaşıda küçükmüş,hiç doğru yerlere gitmiyor gibi kızımız.

Yanlız olayda eşinizinde o kızdan çok daha fazla suçlu olduğunu unutmayın,faturayı yanlızca kıza kesmekte olmaz.

Sadakatsiz mi desem, baba değil ondan olsa olsa bostan korkuluğu mu olur desem , yoksa sübyancı mı karar veremedim ben şimdi

Doğru aslında sorsa dövmeni paylaşmak istedim tatlım derim sorun morun kalmaz onun da amacı bu değil miydi sanki

Bi anlasam nedenini amacını.. Bebeğimiz var benim karnımda yazıklar olsunn

tamam sen şimdi o yavruyuda içerde üzme..

çok stresli oluyorlar doğunca benımda aynı olaylar geldi başıma kızım şimdi bildiginiz ateş topu rahat ol Allah büyük

kimsenın ettiği kimseye kalmaz..

Hep kadınlar tü kaka olur demi ...
Erkekler sütten çıkma ak kaşıktır .
Ah bu kadınlar var mı yok mu ah bu kadınlar.
Hep masum kocişleri yoldan saptırıp baştan çıkarıyorlar ..

16 yaşında canım

çocuk yaşta yani. o yaştaki kızlar hem ürkek hem de tezat bir biçimde cesaretli deli dolu olurlar ben bu konuda o kız çocuğunu değil o fotoğrafı saklayan eşinin suçlu olduğunu düşünüyorum. nihayetinde yaşı küçük bir ergen kızdan bahsediyoruz. eşin kendisi mi istemiş fotoğrafı yoksa kız durduk yere mi yollamış illa ki aralarında bu dövme meselesinin konuşulduğunu düşünüyorum ben.

Çoğu yorumda fotoğrafı gönderen kıza yüklenilmiş, rezil et, ailesine söyle, sosyal paylaşım sitesinde fotoğraflarını yayınla denmiş, adam fotoğrafları silmemiş saklamış, ayıpsa bu ayıp karşılıklı, ya erkek ne olacak, o nasıl rezil edilmeli?

Konu sahibesi,
öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin İnşaAllah, sakinliğinizi koruyun, hamilesiniz, fotoğraf gönderen kıza nasılsa bir şekilde göz dağı verirsiniz, korkar bir daha yapmaz ama eşinize öyle bir rest çekin ki bir daha değil fotoğraf saklamak, göz ucuyla karikatüre bile bakmasın çünkü kabahatin en büyüğü eşinizin...

Anaaaa hemde yaşı küçük kız fotoğrafı, suç biliyorsunuz değil mi?

kızı tanıyorsan ailesine o resimlerin çıktısını al götür ve ailesinde anlat. Kız küçük olabilir ama belli o yolun yolcusu . Eşinde çok hatalı tabiki. Affet tabi ama biraz burnu sürtsün bırak istediği kadar ağlasın üzülme .

Konusahibi kusura bakma ama dakka bir gol bir adam 16 yaşında bir kızın sütyenli fotograflarına bakıyor sen de bebeğim icin susuyorum diyorsun. Eşinin yaptığı suc biliyorsun değil mi? Hadi o 16 yaşında cahil ya eşin? Koskoca adam utanmıyormu bbmden el kadar kızlarla konuşmaya. Acayip sinirlendim ya.

Kabahatin büyüğü eşimde zaten hadi o kız böyle bir şey yaptı diyelim sen nasıl kabul edersin nasıl miden kaldırır nasıl yüzüme bakarsın

Bence de versin ailesine benim sapık kocam kızınızın sütyenli fotograflarına bakıyor, sahip cıkın cocuğunuza desin!

hala amacı neydı diye düşünüyosun arkadasım amacları bellı işte ilişkiye girmek baska ne olabılır bide kendıme saygım olmasa bebegım olmasa falan demıssınde bebişlede hakkını savunabılırsın 8 ay beklıcek degilsin dimi onların dersını vermek için o kızın resımlerını tanıdıklarına gösterırken eşinınde haberı olsun eşinde senın neler yapabılecegini görsün eger hala anlamadımkı cok iyiydik sorunumuz yoktu diceksen ozman otur evde kocanı bekle aksamları adamda bu kadın kabullendı desin devam etsın alçaklıgına kızlar küçük ama yaptıkları büyük kesınlıkle kabullenme elinden ne geliyosa yap derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…