- Konu Sahibi Red Phoenix
-
bu kızlar neden evli erkeklerin peşindeler anlamam ya bekarken yüzlerine bakmazlar evlenince kıymete biniyorlar kızın ailesine göster resimleri bak başına ne geliyo ayrıca kocanlada sakın bu yüzden ayrılmayı düşünme o kıza bırakacak halin yok heralde kraliçe sensin unutma onlar heves alınacak tek gecelik ilişki için olur ancak
Kardeşim yaşında bir de yazıklar olsun ikisine de yaAilesini bulacağım ama kafama koydumm
16 yaşında canım
canıım hamilesin öncelike sakin ol bebeğini düşün üzüntüden bişe olabılır allah korusun :18:
bence kızı ailesine göstermekle tehdit et ve neler olp bittiğini öğren amacı neymişve eşinede aynı şekildeeee iyi birrrrrrr derş verrr bence ayrıl demem aşlaa :26: ama işin içini öğren ve kızın aşlaaa öyleşine o benim abim gibi laflarınaaa inanmaaaaaaaa ben olşam o kızaaaaa ifşaaa ederdiiiim bütün sosyal paylaşım sitelerine verirdiiimmmm dövmesini gösteriorzzz cnmm kötü niyet yok ve bir güzeldeeeeeeee döverdiiiiiiiim ama sen yapma hamişşin önce beeekkkkkkkk dikaatt et cnmmmm
Bi anlasam nedenini amacını.. Bebeğimiz var benim karnımda yazıklar olsunn
bu kızlar neden evli erkeklerin peşindeler anlamam ya bekarken yüzlerine bakmazlar evlenince kıymete biniyorlar kızın ailesine göster resimleri bak başına ne geliyo ayrıca kocanlada sakın bu yüzden ayrılmayı düşünme o kıza bırakacak halin yok heralde kraliçe sensin unutma onlar heves alınacak tek gecelik ilişki için olur ancak
16 yaşında canım
eşinin neyi oluyoda facede ekli
Yalan atıyosun bari inandırıcı olsun dimi
Haysiyet fukarası bunlar
Başta evli erkek sonra karşısındaki et teşhircisi kadın müsvettesi
hanımlar minik köpeğim öldü bilirsiniz belki konum var. Bir yerden esti konuya fotoğrafını da ekleyeyim dedim. Fotoğrafını eklerken pc'de 3 tane kadın fotoğrafı da gördüm. Yüz olarak tanıdığım da bir kadın. Kadın bile denemez genç kız. Iç çamaşırlı 3 tane fotoğrafı vardı. Eşimi çağırdım bunlar ne dedim. Tanımıyorum netten buldum dedi sonuna kadar inkar etti. Lakin üstüne gittim kızla konuştum derken öğrendim ki tahmin ettiğim kızmış. Güya dövmelerini görmek istemiş kızda blackberry bbm'den bu fotoğrafları atmış. Allah aşkına koldaki dövmeyi göstermek için bir kadın neden göğsünü kalçasını çekip evli bir erkeğe atar. Onu da geçtim evli bir erkek üstelik eşi hamile bir erkek neden böyle bir şeyi ister. Ağzıma geleni saydım sen iğrenç bir insansın dedim. Dünden beri yalvarıp ağlıyor çok üzgünüm ne yapmalıyım??
Güya öylesine eskiden kalan bir şeymiş. Evlenmeden önce tumblr diye bir siteden arkadaşıymış
Evet annesini bulup uyarmakta fayda var,henüz yaşıda küçükmüş,hiç doğru yerlere gitmiyor gibi kızımız.
Yanlız olayda eşinizinde o kızdan çok daha fazla suçlu olduğunu unutmayın,faturayı yanlızca kıza kesmekte olmaz.
Sadakatsiz mi desem, baba değil ondan olsa olsa bostan korkuluğu mu olur desem , yoksa sübyancı mı karar veremedim ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?