Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar

Birde vakitsiz öten horozun basını keserler diye de bi tabir var bunu kastederekde söylemıs olabılır dıye aklıma geldı. .Anlamıda; Her söz vaktinde ve yerinde söylenmelidir. Hanı birsey yapmadım oyun oynadım. ama guneslı gunler yakın felan demiş. Tepki verseydınız belkide, Horoz bana siz gibi geldiniz ve eşiniz size birsey itirafında veya birsey acıklamada bulunacak gibi geldi..

şöyle ki esrar sadece içilmiyor aynı zamanda brownie kek de yapılıyor belki yabancı dizi/filmlerde dikkatinizi çekmiştir.yani seni ellerimle besledim bana bunu yaptığını düşündürdü.kafaları ne kadar güzelse mesajı göndere bile basmamış herhalde arkadaşı sızmışken çıkmış evden eşiniz.horoz benzetmesini de kendi çüklerine yaparlar genelde (evet horozdan soğudum şu an) , esrar etkisindeyken cinsel aktivite artar.herhalde sizinle alakalı eve gelince yapmalık cinsel fikirleri vardı ama yapamadı.direkt eve geldi dediğiniz için baş karakter sizsiniz diye düşündüm.aldatmaya meyilli olsaydı arkadas arkadaşın şeyidir derler.kaba tabirle karıya yolluyorlardı ama adam eve geldi derim.

benim eşim arkadaşıyla herşey konuşuyor niye karıştırıyorsun ki muhabbet etmiş ne güzel iki dost gibi..

erkekler arasında "kestin mi horozu demek " o işi yaptın mı demek (cinsellik) yani..
sanırım eve gelince yapacakları hakkında orda muhabbet geçmiş... horozu kestin mi diye soruyorlar.

aa konuyu tam okumadım eğer eşiniz direkt eve geldiyse sizle birlikte olmak isteyip olmadıysa mastürbasyon yapmış sanırım oyun oynadımdan kasıt o herhalde.

Horoz kesmekten kastı cinsel ilişki. Başka bir kadın mı siz misiniz bilemedim ama ikisi de iğrenç. Eşiniz esrar ya da hap kullanıyor yeni mi başladı kullanıyor muydu bilemem ama o gün içmiş. Acilen o arkadaşlarından uzaklaştırın yolu yol değil

Ne kadar seviyesiz bir konusma böyle. Icerigiyle ilgili yorum yapamayacagim ama bana cok itici geldi. "Erkek muhabeti" altinda seviyesiz, kalitesiz mesajlar.

Esrar değil büyük ihtimalle extacy

Bana o gece madde kullanmış gıbı geldi ilk mesajlardan. Onun dısında sanki cesaret verici bir kaç bir şey yapmıs arkadasları gazlamıslar ama eşiniz o seyi yapamamış onu soyluyor horoz kesmek ellerimle beslemek falan bunları anımsattı.

Cinsellikle değil bu . Abim zamanında uyuşturucu kullanırken telefonunu sürekli kontrol ederdim . ^ yeni kiralık arabalar var ^ diye bi mesaj görünce bizde cinselliğe vurmuştuk ama meğerse hap kullanıyormuş ve yeni gelen haplar için mimlenmemek amacıyla bu tür şifreli yazışmalarla konuşuyorlar . Muhtemelen hap veya cigara kullanıyordur ....

Hanımlar zaten çoğunuzda aynı şeyi söylediniz bi madde var ortada kullanılan bende şöyle emim oldum bi arkadaş demiş nasıl bi bira ki koridorda bayıldın sandım yazacak kadar diye çok doğru.2 bira içti diye arkadaşı bunu yazmaz eşime, konuşulan horoz kesme muhabbeti bi kadınla beraberlik muhabbetiyse o horoz ben oluyorum eşimde oyun oynadım diyor.Hepsi birbirinden iğrenç muhabbet.Şuan keşke ölse yapacağım bi helva modundayım açıkcası

Eşinizin böyle bir ortamda bulunması başlı başına böyle şeyler doğuracağının habercisiyöiş. Arkadaş ortamı çok önemli, ve bahsettiğiniz arkadaşlar gerçekten yakınından bile geçinilmemesi gereken kişilerden eşinizin yakın arkadaşları olmuş. Üzgünüm sizin adınıza, ferah tutun içinizi, güçlü durun

Yalan söyleyen erkeğin özgüveni çok yüksek oluyomuş onu geç fark ettim.Ben iki saat oturur gelirim yanımda bile içirmem, ben öyle şeyler yapacak adammıyım, herkesin hayatı kendine ben elime bile almam diye diye inandırdı beni ya o çok güzel yalancı ya ben saftım

Yani yanında içmeseöer bile, o karakterde o tipteki insanlarla arkadaşlık Kurulmaz ki. Herkesin hayatı kendine dediği kişiler ayyaş madde bağımlısı alkolik insanlar. Yanında içmesw ne yazar. Ama sizi de anlıyorum siz ne de deseniz durduramazdınız kendinizi suçlamayın, yeterince tanımadan mı evlendiniz, çok beyefendiydi de bi anda mı böyle tiplerle arkadaş olup böyle biri haline geldi anlamadım ki. Mesajlardan anladığım kadarıyla oturaklı bi tip değil zaten

Bence eşiniz madde kullanmış orda. Horoz kesmede sizinle olan cinsellk büyük ihtimal.

Arkadaşları böyleyse zaten kendide kullanıyordur. Üzmeyin kendinizi nereden bileceksiniz ki? Adam ben madde kullanıyorum diye ortalarda gezecek hali yok.

Tanıdığımı düşünerek uzun vakit geçirerek evlenmiitim ama benim yanımda başka biri arkadaşlarıyla bambaşka biri oluyomuş.Çocukluk arkadaşları olduğu için ben açıkcası sorgulamamıştım evliliğimizin ilk başkalarında sonra öğrendim kullandıklarını.İnsanın eşi olunca fazla güveniyo konduramıyo galiba.

ağzı çok fena laf yapıyo eşinin canım.

Çok özür dileyerek söylüyorum benim bu konuşmalardan anladığım horoz olayı cinsel birliktelik anlamında sanki, besledim falan yazmış, enerji anlamında diyor zannedersem. yani cinsel hayatta bir problem varsa arkadaşları ile de bunu paylaştıysa peşinden arkadaşları böyle bir mesaj atmış olabilir. Cevap olarak yok sabaha kadar oyun oynadım yazmış çünkü, kestin mi horozu derken uyuyabildin mi manasında sormuyor dur herhalde, başka kelime mi kalmadı yani. Cevap olarak da yok sabaha kadar oyun oynadım dediğine göre bence cinsellik.

Umarım herşey gönlünüzce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…