Esrar değil büyük ihtimalle extacyBişey daha sorsam olur mu.Şöyle oldu o gün çok uzun sürdü bide sonrasında baya kötü oldu bayılcak gibi oldum filan dedi su filan getirdim kötüydü.Bide erken kalkmıştı ama geceyi geçirdik öğlene kadar uykusu asla gelmedi bu esrardan olabilir mi
Yalan söyleyen erkeğin özgüveni çok yüksek oluyomuş onu geç fark ettim.Ben iki saat oturur gelirim yanımda bile içirmem, ben öyle şeyler yapacak adammıyım, herkesin hayatı kendine ben elime bile almam diye diye inandırdı beni ya o çok güzel yalancı ya ben saftımEşinizin böyle bir ortamda bulunması başlı başına böyle şeyler doğuracağının habercisiyöiş. Arkadaş ortamı çok önemli, ve bahsettiğiniz arkadaşlar gerçekten yakınından bile geçinilmemesi gereken kişilerden eşinizin yakın arkadaşları olmuş. Üzgünüm sizin adınıza, ferah tutun içinizi, güçlü durun
Yani yanında içmeseöer bile, o karakterde o tipteki insanlarla arkadaşlık Kurulmaz ki. Herkesin hayatı kendine dediği kişiler ayyaş madde bağımlısı alkolik insanlar. Yanında içmesw ne yazar. Ama sizi de anlıyorum siz ne de deseniz durduramazdınız kendinizi suçlamayın, yeterince tanımadan mı evlendiniz, çok beyefendiydi de bi anda mı böyle tiplerle arkadaş olup böyle biri haline geldi anlamadım ki. Mesajlardan anladığım kadarıyla oturaklı bi tip değil zatenYalan söyleyen erkeğin özgüveni çok yüksek oluyomuş onu geç fark ettim.Ben iki saat oturur gelirim yanımda bile içirmem, ben öyle şeyler yapacak adammıyım, herkesin hayatı kendine ben elime bile almam diye diye inandırdı beni ya o çok güzel yalancı ya ben saftım
Arkadaşları böyleyse zaten kendide kullanıyordur. Üzmeyin kendinizi nereden bileceksiniz ki? Adam ben madde kullanıyorum diye ortalarda gezecek hali yok.Yalan söyleyen erkeğin özgüveni çok yüksek oluyomuş onu geç fark ettim.Ben iki saat oturur gelirim yanımda bile içirmem, ben öyle şeyler yapacak adammıyım, herkesin hayatı kendine ben elime bile almam diye diye inandırdı beni ya o çok güzel yalancı ya ben saftım
Tanıdığımı düşünerek uzun vakit geçirerek evlenmiitim ama benim yanımda başka biri arkadaşlarıyla bambaşka biri oluyomuş.Çocukluk arkadaşları olduğu için ben açıkcası sorgulamamıştım evliliğimizin ilk başkalarında sonra öğrendim kullandıklarını.İnsanın eşi olunca fazla güveniyo konduramıyo galiba.Yani yanında içmeseöer bile, o karakterde o tipteki insanlarla arkadaşlık Kurulmaz ki. Herkesin hayatı kendine dediği kişiler ayyaş madde bağımlısı alkolik insanlar. Yanında içmesw ne yazar. Ama sizi de anlıyorum siz ne de deseniz durduramazdınız kendinizi suçlamayın, yeterince tanımadan mı evlendiniz, çok beyefendiydi de bi anda mı böyle tiplerle arkadaş olup böyle biri haline geldi anlamadım ki. Mesajlardan anladığım kadarıyla oturaklı bi tip değil zaten
ağzı çok fena laf yapıyo eşinin canım.Yalan söyleyen erkeğin özgüveni çok yüksek oluyomuş onu geç fark ettim.Ben iki saat oturur gelirim yanımda bile içirmem, ben öyle şeyler yapacak adammıyım, herkesin hayatı kendine ben elime bile almam diye diye inandırdı beni ya o çok güzel yalancı ya ben saftım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?