Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar

beynını kullanan erkek de azınlıkta he
keske ben beynımı kullanıyorum duzgun bır ınsanım dıye alınlarından yanıp sönseler anlasılsa hepsının bır rengı olsa ve rengınden bellı olsalar keske

boyle evlenıp kadınları mutsuz edıyorlar

Akşam 11 gibi gidip 1 de geldi.İki tane bira içtim dedi.Arkadaşıyla gelmişler demek ki binanın önüne kadar ondan öyle yazmış bayıldın mı diye.Normalde haftada bi gider arada bi iki bira içer yani en azından bana öyle söyler üç erkek olurlar hep

O kaçıncı rüyasında ben hala soramayıp acaba ne ki diye burda kafa patlatıyorum bin kişiden akıl alıyorum.Keşke erkekliği adamlık seviyesine çıkarmış olsa hepsi

nasıl bır bıraymıs kı bu arkadasları endıselenecek kadar bayıldı sanılacak kadar
ordan yalan soyledıgı bellı bır kere

bilmiyorum açıkcası esrar içmişte olabilir birine vermişte olabilir.yada birini görüp dalga geçmişte olabilir zor durum yaşadım bunu 5 yıl boyunca
İçtiyse ben bi emin olayım bi ispatlayım inşallahh.Ben bunun şüphesiyle şu kadarcık günde çöktüm Allah sabır vermiş sana beş yıll

nasıl bır bıraymıs kı bu arkadasları endıselenecek kadar bayıldı sanılacak kadar
ordan yalan soyledıgı bellı bır kere
Ben bunu hiç düşünmedim biliyomusun.Çok doğru çok mantıklı çok haklısın valla.Aydınlandım yemin ederim şuan

Ben bunu hiç düşünmedim biliyomusun.Çok doğru çok mantıklı çok haklısın valla.Aydınlandım yemin ederim şuan
ınsan konduramaz esıne cunku
sız gozlemleyın caktırmayın sımdı bırsey sormayın soylemeyın
bıraz daha gıtsın gelsın arkadaslarına bu aralar telefona bakın gerekırse ekran goruntusu alın
ıcınız rahat edene kadar ... bu devam ederse ona gore tekrar bakılır duruma

İçtiyse ben bi emin olayım bi ispatlayım inşallahh.Ben bunun şüphesiyle şu kadarcık günde çöktüm Allah sabır vermiş sana beş yıll
içtiyse de kurtarmaya bak yanlız bırakma benımkı senın sayende bıraktım dedi onu cok seviyorum şimdi hersey güzel elhamdulıllah bıraktırmaya bak kuzum kotu arkadaslardan uzak tut

Valla yüzde yüz emin oldum şuan sayenizde Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim.

Eşimle değil başka bir erkek arkadaşımla konuştum bu durumu "elimle besledim" demek madde verilmiş (büyük ihtimal esrar) ve başka bir yere yollanmış. Eşiniz gitmemiş. Horoz'u kestin mi demek argoda "başka bir kadınla yattın mı?" anlamındaymış hatta "kaçak et mi kestin?" diye de tabir ediliyormuş. Biraz eşinizi gözlemleyin bugün yapmadıysa bile ilerde yapabilme ihtimali var.

Ama koridorda bayıldın sandık falan yazmışlar, eve bırakmışlar. Eve geldiğini biliyorlar yani.
Ama onlar göndermiş ama eşi sonradan vazgeçmişte olabilir tabi.

Riskli olmasaydı eşinizin ağzından mesaj yazardınız. Ama ters tepme ihtimali de var

Ama koridorda bayıldın sandık falan yazmışlar, eve bırakmışlar. Eve geldiğini biliyorlar yani.
Ama onlar göndermiş ama eşi sonradan vazgeçmişte olabilir tabi.
Büyük ihtimal ortam yapmaya çalışmışlar kadınlarla vs. ama eşi cesaret edememiş de olabilir. Belki aynı evden başka bir odaya yollamaya çalıştılar? Çok karışık ya

Büyük ihtimal ortam yapmaya çalışmışlar kadınlarla vs. ama eşi cesaret edememiş de olabilir. Belki aynı evden başka bir odaya yollamaya çalıştılar? Çok karışık ya
Ne olmuş bilemeyiz ama iyi bitmeceği kesin malesef. Konu sahibinin üzüntüsünü ve endişelerini anlıyorum. Umarım bu arkadaşlardan kurtulurlar.

bende böyle anlamıştım sizin anlattığınız gibi... aslında eşinizın aklına aldatma düşüncesini sokup yollamışlar.. ama eşiniz istesede yapmamış.. ama o ortamda takılmaya devam ederse iyiye gitmeyeceğide ortada.

Saçmasalak anlaşılması güç erkek jargonu geliştirene kadar fındık beyinlerini faydalı şeyler için kullansalar keşke soyları batasıcalar..

Ya bu erkekler baska bi dilde konusuyolar bizde yabanci kalmisiz gibi oluyoruz burda... cozmeye calis dur

ilk anladığımı yazayım.

bir madde kullanıp biriyle yakınlaşmaya çalışmış ama olmamış. yani bir kadınla aralarını ayarlamış ama yatamamışlar gibi anlaşılıyor.

bu madde ereksiyon sağlayıcı bir şey ya da uyuşturucu da olabilir sanırım zevki arttırmak için kullananlar var.

siz aldatılmadığınıza çok emin olmayın. böyle arkadaşı olan adamlara güven olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…