Akşam 11 gibi gidip 1 de geldi.İki tane bira içtim dedi.Arkadaşıyla gelmişler demek ki binanın önüne kadar ondan öyle yazmış bayıldın mı diye.Normalde haftada bi gider arada bi iki bira içer yani en azından bana öyle söyler üç erkek olurlar hepcanım eşin arkadaşlarıyla takılıp dün eve mi geldi.. kaç ta geldii..?bunları bılsek.. korıdorda bayıldın sandım dıyo.. dmekkı yenı yenı bıseylerı kullandırtmaya başlamışlar burası kesın... normalde alkol kullanıyosa bunye alıskın o zaman uyusturucudur.. soruların cevabı sende bız esını tanıyamıyoruz .. bıraz bılgı vermen lazım...
O kaçıncı rüyasında ben hala soramayıp acaba ne ki diye burda kafa patlatıyorum bin kişiden akıl alıyorum.Keşke erkekliği adamlık seviyesine çıkarmış olsa hepsibeynını kullanan erkek de azınlıkta he
keske ben beynımı kullanıyorum duzgun bır ınsanım dıye alınlarından yanıp sönseler anlasılsa hepsının bır rengı olsa ve rengınden bellı olsalar keske
boyle evlenıp kadınları mutsuz edıyorlar
nasıl bır bıraymıs kı bu arkadasları endıselenecek kadar bayıldı sanılacak kadarAkşam 11 gibi gidip 1 de geldi.İki tane bira içtim dedi.Arkadaşıyla gelmişler demek ki binanın önüne kadar ondan öyle yazmış bayıldın mı diye.Normalde haftada bi gider arada bi iki bira içer yani en azından bana öyle söyler üç erkek olurlar hep
İçtiyse ben bi emin olayım bi ispatlayım inşallahh.Ben bunun şüphesiyle şu kadarcık günde çöktüm Allah sabır vermiş sana beş yıllbilmiyorum açıkcası esrar içmişte olabilir birine vermişte olabilir.yada birini görüp dalga geçmişte olabilir zor durum yaşadım bunu 5 yıl boyunca
Ben bunu hiç düşünmedim biliyomusun.Çok doğru çok mantıklı çok haklısın valla.Aydınlandım yemin ederim şuannasıl bır bıraymıs kı bu arkadasları endıselenecek kadar bayıldı sanılacak kadar
ordan yalan soyledıgı bellı bır kere
ınsan konduramaz esıne cunkuBen bunu hiç düşünmedim biliyomusun.Çok doğru çok mantıklı çok haklısın valla.Aydınlandım yemin ederim şuan
içtiyse de kurtarmaya bak yanlız bırakma benımkı senın sayende bıraktım dedi onu cok seviyorum şimdi hersey güzel elhamdulıllah bıraktırmaya bak kuzum kotu arkadaslardan uzak tutİçtiyse ben bi emin olayım bi ispatlayım inşallahh.Ben bunun şüphesiyle şu kadarcık günde çöktüm Allah sabır vermiş sana beş yıll
Valla yüzde yüz emin oldum şuan sayenizde Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim.ınsan konduramaz esıne cunku
sız gozlemleyın caktırmayın sımdı bırsey sormayın soylemeyın
bıraz daha gıtsın gelsın arkadaslarına bu aralar telefona bakın gerekırse ekran goruntusu alın
ıcınız rahat edene kadar ... bu devam ederse ona gore tekrar bakılır duruma
Ama koridorda bayıldın sandık falan yazmışlar, eve bırakmışlar. Eve geldiğini biliyorlar yani.Eşimle değil başka bir erkek arkadaşımla konuştum bu durumu "elimle besledim" demek madde verilmiş (büyük ihtimal esrar) ve başka bir yere yollanmış. Eşiniz gitmemiş. Horoz'u kestin mi demek argoda "başka bir kadınla yattın mı?" anlamındaymış hatta "kaçak et mi kestin?" diye de tabir ediliyormuş. Biraz eşinizi gözlemleyin bugün yapmadıysa bile ilerde yapabilme ihtimali var.
Büyük ihtimal ortam yapmaya çalışmışlar kadınlarla vs. ama eşi cesaret edememiş de olabilir. Belki aynı evden başka bir odaya yollamaya çalıştılar? Çok karışık yaAma koridorda bayıldın sandık falan yazmışlar, eve bırakmışlar. Eve geldiğini biliyorlar yani.
Ama onlar göndermiş ama eşi sonradan vazgeçmişte olabilir tabi.
Ne olmuş bilemeyiz ama iyi bitmeceği kesin malesef. Konu sahibinin üzüntüsünü ve endişelerini anlıyorum. Umarım bu arkadaşlardan kurtulurlar.Büyük ihtimal ortam yapmaya çalışmışlar kadınlarla vs. ama eşi cesaret edememiş de olabilir. Belki aynı evden başka bir odaya yollamaya çalıştılar? Çok karışık ya
bende böyle anlamıştım sizin anlattığınız gibi... aslında eşinizın aklına aldatma düşüncesini sokup yollamışlar.. ama eşiniz istesede yapmamış.. ama o ortamda takılmaya devam ederse iyiye gitmeyeceğide ortada.Eşimle değil başka bir erkek arkadaşımla konuştum bu durumu "elimle besledim" demek madde verilmiş (büyük ihtimal esrar) ve başka bir yere yollanmış. Eşiniz gitmemiş. Horoz'u kestin mi demek argoda "başka bir kadınla yattın mı?" anlamındaymış hatta "kaçak et mi kestin?" diye de tabir ediliyormuş. Biraz eşinizi gözlemleyin bugün yapmadıysa bile ilerde yapabilme ihtimali var.
beynını kullanan erkek de azınlıkta he
keske ben beynımı kullanıyorum duzgun bır ınsanım dıye alınlarından yanıp sönseler anlasılsa hepsının bır rengı olsa ve rengınden bellı olsalar keske
boyle evlenıp kadınları mutsuz edıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?