Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar

Bu normalde de kaşık kaşık nutella yediği için ondan çok anlayamam herhalde oburluğundan sanabilirim.Ağzıda mı tuhaf kokmaz saçı filan
Yani içilen ortamda olsa koku anlaşılabilir ama üstüne sinecek kadar saçında ağzında net bi koku alacak kadar sinmez.. Sigarayla çok rahat kamufle olur o saçtaki üstteki koku.. Sigara kullanıyosa ya da ortamda kullanan varsa hiçbişey kesin değildir.

Çok çok sevinirim Allah razı olsun valla.Acıta acıta söyleyin valla bana.Tanıyamamışsam bana da müstehak sonuçta

esrar sanmıyorum boyle bı konusma baska bısey gibi ama .
Sorsam inkar evet içtim demez ki
canım haklısın ama bı sekılde ogrenmem ımkansız genede sor bence ? hal ve hareketlerden anlarsınız.

eger ki kullanmazsa bile bir gun tartistinz cok buyuk bu ilete sarilabilir o kadarda degil biraz takiptr ol gene bu tur konusmalrini yakalarsan sor buna ne bicim konusuyotsunz horoz moroz hatta direk aldatmadan gir. o zamn dokulur
Ya içiyo yada böyle giderse içer yanü durum hayra alamet değil ki.Doğru söyledin inşallah görürüm de bi daha

Yani elalemin adamına ne benim cinsel hayatımdan ki.Olay buysa buda büyük sorun zaten

erkekler anlatmaz eşimden biliyorum ..çapkınlıkları anlatır aılevı olan şeyler anlatmazlar asla(istisnalarıda vardır elbet).. bunu gururna yedıremezler.. çapkınlıgı anlatırsa anlatırlar arkadaşlarına.

şuan kesınlıkle esınle konusma çok sıfrelı bı konuşma olmuş baya...sen telefonu okumaya devam et.. elbet bırgun daha net konuşmaalrı olur aksını ıspat edemeyecegı o zamn yuzune vururusn..

esrar sanmıyorum boyle bı konusma baska bısey gibi ama .

canım haklısın ama bı sekılde ogrenmem ımkansız genede sor bence ? hal ve hareketlerden anlarsınız.
Sen bana bunu ciddi mi soruyosun
Bana nasıl sorarsın bunu
Sen bana güvenmiyomusun
Sana yazıklar olsun ben ne yaptım saçma sapan bi mesajı nereye çekmişsin internette öyle bi geyik vardı onu konuşuyoduk yada bi filmin sahnesi onunla dalga geçiyoduk utan be kadın ağzımdan kötü laf çıkıcak susss ve kapanış biliyorum böyle olcak

Hepsine bir mana versem de imkan yok ve güneşli günler kısmını oturtamıyorum bir yere. Yani bir takım eylemlerde bulunmayacaksa güneşli günler ne demek?

bence de anlatamaz esim. gic bir sekilde. baska arkadslarinin yaninda benle telde bile konusmaz cunku es namus ya cinsel hayati anlatsa cok ayip ya bunun icin midesinin genis olmasi lazim kesin tripe girmislerdir ondan aldatma olsa zaren erkek saklar sifre katar yakalamsin diye her yolu izler

Eşimde böyle söylüyo öylesine takıldıkları kızla bile anlatsalar ismini kullanmaz ciddiyse hiçbişey anlatılmaz diyo ama bu mesajlardan her ihtimal geliyo aklıma

aklı basında ınsan oyle madde falan kullanan ınsanlarla takılmaz
sıze yalan soyluyor okadar samımı olup da ıcmemesı mumkun degıl
adabıyle ortamda bır ıkı kadeh ıcmek ıcın de cıkmıyorlar dırek evde ıcmeyı tercıh etmelerının sebebı bellı
senı ellerımle besledım derken ya cınsellıkle alakalı bazı seyler konusmus ogretmıs kendınce
ya da madde kullanımını desteklemıs ıkısınden bırı

ıkısıde aynı derece de kotu
kadın muhabbetlerıne gırerek yatakda nasıl davranacagını ogrenmesı veya madde kullanımının desteklenmesını
ıkısı de bırbırınden ıgrenc

hayır mesela konuşmalarınızı gördüm horoz neki canım de caktırmadan sakınce ve bısey yokmus gıbı bir sor bakalım he baktın ki inanmadın o zaman da aklıma bişey gelmiyor ya. kuzum ama takipte kal genede belki de dediğingibi bir geyik muhabetidir.

canım eşin arkadaşlarıyla takılıp dün eve mi geldi.. kaç ta geldii..?bunları bılsek.. korıdorda bayıldın sandım dıyo.. dmekkı yenı yenı bıseylerı kullandırtmaya başlamışlar burası kesın... normalde alkol kullanıyosa bunye alıskın o zaman uyusturucudur.. soruların cevabı sende bız esını tanıyamıyoruz .. bıraz bılgı vermen lazım...

Dimi başka bi manası yok.Acaba kendi kocama iftiramı atıyorum diye düşündüm kendi kendime ama açıklaması yok.Ben olduğumda hiç içmiyolar onlar hergün beraberler biliyosun ben bi gün gidiyorum öyle olsa gidermiyim yada sana anlatırmıydım bunları diyerek kandırdı beni yaa

arkadaş konunun başında esrardan bahsettiği için ayırt edici özelliklerini yazdım..Başka bişey derken?
bilmiyorum açıkcası esrar içmişte olabilir birine vermişte olabilir.yada birini görüp dalga geçmişte olabilir zor durum yaşadım bunu 5 yıl boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…