O gün baya geç uyanmıştı olabilir.Hiç aklıma gelmedi bu :) Ve de inşallah budur.
Aynen öyle bensem o horoz zaten buda çok saçma bi konuşma olmuş.Bence enerji için alkolün yanında bir şeyler yediler. Kuruyemiş, cips gibi. O yüzden ellerimle besledim diyor. Oradaki horozda siz oluyorsunuz bence. Ama tabii ki yine de hoş bir mesajlaşma olmamış, gerek yok.
Sizi sevdiğine emin misiniz?Burdan fikir alma peşindeyim yani erkekler arasında kullanılan argodur belki bi anlamı vardır ben bilmiyorumdur da sorduğumda horoz kesmek bu demek, şu şu demek diye açıklama yaparsa sen nasıl benden bunu beklersin cevabıyla karşılamamak adına fikir almak istiyorum.Bir de konumun devamında yazdım arkadaşlarıyla görüşme işini inada bindirdi nasıl bu işi çözebilirim diye akıl almak maksadım.
İşte kafamda bin tane soruda bundan ötürü ortada anlaşılacak bi mesajlaşma yok ki, bi deyim ne biliyin yöresel tabirdir belki dedim ama anlaşılan oda değilBaya uyumussun = boşa elimle besledim seni? Neden boşa o zaman. Yapmayın hanimlarneden oyun oynadim baska bisey yapmadim diyo baska ne yapması bekleniyor?
Tabi kii sevdiğini düşünüyorum arkadaşlarından birinin devamlı diğerinin arada bi içtiğini biliyorum eşimden şüphe aşamasındayım.Arkadaşlarını seçti beni tercih etmedi gibi bi durumun içerisine girmedim kendimce.Tabi ki onaylamıyorum ve istemiyorum o insanlarla görüşmesini ama zaten iki tane arkadaşım vae iki saat oturup gelicem dediği zamanda gitmesine engel olamıyorumSizi sevdiğine emin misiniz?
Anlattıklarınıza bakılırsa arkadaşlarını size tercih etmiş.
Sizi sevse en azından uyuşturucu içmez, o keşlerle görüşmez.
Uyuşturucular geciktirici gibi etkiler mi fikriniz var mı bunda.O gün öyle bi durum yaşandı daArgoda horoz mastürbasyon anlamına geliyormuş.
Horoz kesmek dediği, sizinle sex yapması.
Bunun için hap almış olabilir, bazı sentetik uyuşturucular cinsel isteği artırır çünkü.
Fakat eşiniz aldatma peşinde son cümle ona çıkıyor bence.
İşte kafamda bin tane soruda bundan ötürü ortada anlaşılacak bi mesajlaşma yok ki, bi deyim ne biliyin yöresel tabirdir belki dedim ama anlaşılan oda değil
Uyuşturucular geciktirici gibi etkiler mi fikriniz var mı bunda.O gün öyle bi durum yaşandı da
İnşallah düşündüklerim değildir de açığa çıkarTakip et, aklına bin türlü şey gelmesin:) abartma
O konuda detaylı bilgim yok.Uyuşturucular geciktirici gibi etkiler mi fikriniz var mı bunda.O gün öyle bi durum yaşandı da
O gün bira içmiş kokuyodu zaten, belki esrarda içti bilmiyorum bana ortamda içilmedi dedi ama inanmıyorum ona dair farklı bi koku almadım ama gecikmesinin sebebi olarak alkol dedi.Bu oraya gittiğinde ardından gidip kapıyı dinlemek dahi geldi aklıma, ortam sesi dinleten casus yazılımlar filan neler neler ama elde var sıfır.Tabiki deee alkolden daha cok hatta.
O gün bira içmiş kokuyodu zaten, belki esrarda içti bilmiyorum bana ortamda içilmedi dedi ama inanmıyorum ona dair farklı bi koku almadım ama gecikmesinin sebebi olarak alkol dedi.Bu oraya gittiğinde ardından gidip kapıyı dinlemek dahi geldi aklıma, ortam sesi dinleten casus yazılımlar filan neler neler ama elde var sıfır.
Öyleysede Allah belasını versin içtiysede versin ne diyim ki ben ona gözüme uyku girmedi onun yüzündenKuzum sen beni dinle yazilanlarin hepsini okudum en mantiklisi benim ilk yazdığım yorumdaki mevzu. Cogu kişi yanina yaklasamamis bile asil mevzunun ve erkeklerin dunyasindan bihaberler. Özetle her ne içtiyse eşinin geç bosalacagini bekliyolar ve akibeti merak etmisler. Arkadaslari senle küs oldugu icin mast yapti diye düşünüp nasildi gec miydi diye soruyor. Eşin de arkadasina yalan söylemiş olmamak için (çünkü karisia sevistigini ortaya dökmek istemio) yok ya uyudum kaldim imkan olsa beni biliosun diye geyikle gecistirio. Bu yani olay.
Test yaptırsam gizli saklı araştırdım bir ton zorluğu var hangi madde var diye bakmıyolarmış zaten.Şu madde varmı diyince onun testini yapıyolarmış.Testide elemek durumunda kalıcsmO konuda detaylı bilgim yok.
Sentetik uyuşturucuların farklı etkileri var.
Bazıları sızdırır, bazıları uyutur, bazısı düz duvara tırmandırır.
Yani ne siz ne biz hangi maddeyi kullandığını kestiremeyiz.
Ben nasıl anlıcam bunun içtiğini neyden belli olur kiÖyle ustune yapışıp kalmaz esrarin kokusu. Bira bastirir esrari oyle soyliyim. Ben bazen is yerinde iciyorum balkonda. Iceri girdigimde kimse anlamıyor.
Öyleysede Allah belasını versin içtiysede versin ne diyim ki ben ona gözüme uyku girmedi onun yüzünden
Aynen öyle.Test yaptırsam gizli saklı araştırdım bir ton zorluğu var hangi madde var diye bakmıyolarmış zaten.Şu madde varmı diyince onun testini yapıyolarmış.Testide elemek durumunda kalıcsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?