Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar

O gün baya geç uyanmıştı olabilir.Hiç aklıma gelmedi bu :) Ve de inşallah budur.

Baya uyumussun = boşa elimle besledim seni? Neden boşa o zaman. Yapmayın hanimlar neden oyun oynadim baska bisey yapmadim diyo baska ne yapması bekleniyor?

Bence enerji için alkolün yanında bir şeyler yediler. Kuruyemiş, cips gibi. O yüzden ellerimle besledim diyor. Oradaki horozda siz oluyorsunuz bence. Ama tabii ki yine de hoş bir mesajlaşma olmamış, gerek yok.
Aynen öyle bensem o horoz zaten buda çok saçma bi konuşma olmuş.

Sizi sevdiğine emin misiniz?
Anlattıklarınıza bakılırsa arkadaşlarını size tercih etmiş.
Sizi sevse en azından uyuşturucu içmez, o keşlerle görüşmez.

Baya uyumussun = boşa elimle besledim seni? Neden boşa o zaman. Yapmayın hanimlar neden oyun oynadim baska bisey yapmadim diyo baska ne yapması bekleniyor?
İşte kafamda bin tane soruda bundan ötürü ortada anlaşılacak bi mesajlaşma yok ki, bi deyim ne biliyin yöresel tabirdir belki dedim ama anlaşılan oda değil

Argoda horoz mastürbasyon anlamına geliyormuş.
Horoz kesmek dediği, sizinle sex yapması.
Bunun için hap almış olabilir, bazı sentetik uyuşturucular cinsel isteği artırır çünkü.
Fakat eşiniz aldatma peşinde son cümle ona çıkıyor bence.

Sizi sevdiğine emin misiniz?
Anlattıklarınıza bakılırsa arkadaşlarını size tercih etmiş.
Sizi sevse en azından uyuşturucu içmez, o keşlerle görüşmez.
Tabi kii sevdiğini düşünüyorum arkadaşlarından birinin devamlı diğerinin arada bi içtiğini biliyorum eşimden şüphe aşamasındayım.Arkadaşlarını seçti beni tercih etmedi gibi bi durumun içerisine girmedim kendimce.Tabi ki onaylamıyorum ve istemiyorum o insanlarla görüşmesini ama zaten iki tane arkadaşım vae iki saat oturup gelicem dediği zamanda gitmesine engel olamıyorum

Uyuşturucular geciktirici gibi etkiler mi fikriniz var mı bunda.O gün öyle bi durum yaşandı da

İşte kafamda bin tane soruda bundan ötürü ortada anlaşılacak bi mesajlaşma yok ki, bi deyim ne biliyin yöresel tabirdir belki dedim ama anlaşılan oda değil

Himm bu er kişiler Yörük olabilir mi acaba ya da daha degisik bi etnik kimlikte? Yaw sacmalama cok kafaya takilcak bisi degil sıkma canını. Kullandiysa bile surekli oldugunu sanmiorum. O gun modu kötü oldugu içindir.

Uyuşturucular geciktirici gibi etkiler mi fikriniz var mı bunda.O gün öyle bi durum yaşandı da
O konuda detaylı bilgim yok.
Sentetik uyuşturucuların farklı etkileri var.
Bazıları sızdırır, bazıları uyutur, bazısı düz duvara tırmandırır.
Yani ne siz ne biz hangi maddeyi kullandığını kestiremeyiz.

Kuzum sen beni dinle yazilanlarin hepsini okudum en mantiklisi benim ilk yazdığım yorumdaki mevzu. Cogu kişi yanina yaklasamamis bile asil mevzunun ve erkeklerin dunyasindan bihaberler. Özetle her ne içtiyse eşinin geç bosalacagini bekliyolar ve akibeti merak etmisler. Arkadaslari senle küs oldugu icin mast yapti diye düşünüp nasildi gec miydi diye soruyor. Eşin de arkadasina yalan söylemiş olmamak için (çünkü karisia sevistigini ortaya dökmek istemio) yok ya uyudum kaldim imkan olsa beni biliosun diye geyikle gecistirio. Bu yani olay.

Tabiki deee alkolden daha cok hatta.
O gün bira içmiş kokuyodu zaten, belki esrarda içti bilmiyorum bana ortamda içilmedi dedi ama inanmıyorum ona dair farklı bi koku almadım ama gecikmesinin sebebi olarak alkol dedi.Bu oraya gittiğinde ardından gidip kapıyı dinlemek dahi geldi aklıma, ortam sesi dinleten casus yazılımlar filan neler neler ama elde var sıfır.

Öyle ustune yapışıp kalmaz esrarin kokusu. Bira bastirir esrari oyle soyliyim. Ben bazen is yerinde iciyorum balkonda. Iceri girdigimde kimse anlamıyor.

Öyleysede Allah belasını versin içtiysede versin ne diyim ki ben ona gözüme uyku girmedi onun yüzünden

Test yaptırsam gizli saklı araştırdım bir ton zorluğu var hangi madde var diye bakmıyolarmış zaten.Şu madde varmı diyince onun testini yapıyolarmış.Testide elemek durumunda kalıcsm

Öyleysede Allah belasını versin içtiysede versin ne diyim ki ben ona gözüme uyku girmedi onun yüzünden

Deme öyle ya sakin ol ben esinin ictiyse bile kirk yilda bir oldugunu bagimli oldugunu falan düşünmuyorum. Mal mal muhabbetler iste. Ne konuscaklar ki baska o saatte. Surekli kullanan insan sekerli seyleri tuketinini artirir. Ayilmak icin devamli sekerli biseyler yeme ihtiyacı hisseder ordan anlarsin. Bütün kekik gibi tohumlari olur cebine falan kaçar onlar. Yaninda taşırsa.

Aldatmadığına eminsin zaten boşver

Test yaptırsam gizli saklı araştırdım bir ton zorluğu var hangi madde var diye bakmıyolarmış zaten.Şu madde varmı diyince onun testini yapıyolarmış.Testide elemek durumunda kalıcsm
Aynen öyle.
Özel laboratuvarlar yapıyorsa bile pahalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…