Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar

Bişey daha sorsam olur mu.Şöyle oldu o gün çok uzun sürdü bide sonrasında baya kötü oldu bayılcak gibi oldum filan dedi su filan getirdim kötüydü.Bide erken kalkmıştı ama geceyi geçirdik öğlene kadar uykusu asla gelmedi bu esrardan olabilir mi

Evet uyanıklık yapar. Tansiyonu şekeri düşürür. Sekerli bisey yerse kendine gelirdi o an su yerine. Ama cok alkol aldiysa mide bulantisindan da uyuyamamis olabilir.

Her anlam çıkıyo. Bir süre sonra yüzü çok kötü olcak. Gitmediği her saat gün için elleri titreyecek öfkelenecek. Saçtan anlaşılıyomuş bu işler sanırım
Siz uyuşturucuyu filmlerden mi öğreniniz?
Eroin vs kullanmadığı sürece bu belirtiler olmaz. Dünyada ve Türkiye'de pek çok insan keyif için ot da tüketiyor. Hiç de böyle belirtisi yok, el tirremeymiş falan. Ancak kimyasal alacak da öyle...
Konu sahibi horozu elle beslemek falan... Bana da cinsel tabir gibi geldi.belki de bulustuklarinda afrodizyak içerikli birşey yemislerdir

Evet esrar bu etkileri yapabilir.

Evet uyanıklık yapar. Tansiyonu şekeri düşürür. Sekerli bisey yerse kendine gelirdi o an su yerine. Ama cok alkol aldiysa mide bulantisindan da uyuyamamis olabilir.
Hiç midem bulanıyo demedi ama ordayken browni yedim filan dedi.Eve geldiğinde konuşması bakışı haşi tavrı düzgündü.Ben nerden anlıcam bunu.Şeytan diyo arkadaşını ara

Bunlar daha afrodizyak diyemezler kekolar

Valla kötü arkadaş sahibi o yola gider bu nettir . Mesajlara gelince gerçekten de kırk anlamı var desen kırk anlam çıkar . Maddeden bahsediyor olabilir ya da horoz diye sizi kast ediyor olabilir .malum toplumumuzda bir laf var" erken öten horozun başını keserler" diye . Allah korusun ama neticede alkol esrar bunlar mantıklı düşünmeyi engelleyen durumlar. Valla korktum ama belki de basit ve saçma bi anlamı vardır kimse buna net bişey söyleyemez ki eslerimiz de yardımcı olamaz bu onların içinde bi tabir

bir araya geldiklerinde polise şikayet et ismini verme ,
polis baskın yapar korkusundan gitmez belki
Karakol hemen 100 mt ötede zaten ama internetten baktığımda polis umursamaz gitmez sizin adınızı vermek durumunda kalabilirsiniz filan yazmışlardı açıkcası bundan çekimser kaldım

İnşallah ya herkesin kocasının bildiği basit masum bi argodur yada kimsenin kocası bilmesin zaten.Aramız bozuktu ya boşucam zaten filan demişse eşim o konu üzerinden beni kasdetmiş olabilir belkide.Çok zor bi konu her anlam çıkıyo, soramıyorum da ama diğer belirtilerle beraber elleriyle beslemesinin esrar olduğumu düşünüyorum malesef

Esiniz alkol ya da madde almis. Arkadasi ona malum evlere git demis. Horozu kesmek o oluyor. Esiniz de imkani yok diyor. Eve gelip sabaha kadar oyun oynadim diyor.
Bu arkadaslar esini yoldan cikarir dikkat et

Esiniz alkol ya da madde almis. Arkadasi ona malum evlere git demis. Horozu kesmek o oluyor. Esiniz de imkani yok diyor. Eve gelip sabaha kadar oyun oynadim diyor.
Bu arkadaslar esini yoldan cikarir dikkat et
Ah bi küstürebilsem ama nerdee.Çünkü o küçücük beyniyle arkadaşlarının sadece boş muhabbet yaptığını aslında onların çok iyi insanlar olduğunu düşünüyo

ne kadar paranoyak manyak insanlar var yahu. kusura bakmayın da hayal gücünüz şahane. horoz kesmek/horozu boğmak mastürbasyon vb. bir anlama geliyor. belli ki iki erkek dertleşmiş, eşinize bi boşal rahatla falan denmiştir. bence gizli gizli telefon karıştırıp özel mesajları kurcaladığınız için kendinizden utanmalısınız.
ekleme: içkiyi de biraz fazla kaçırmış hepsi bu.

Herşeyi geçtim arkadaşlarından koparmayı başaramadım zaten o nasıl olacak bilmiyorum gerçekten düzgün insanlar değiller
Arkadaşları düzgün değil ama eşiniz aralarında tek temiz ve iyi insan olarak mı duruyor? Yanlis anlamayın ama böyle bir şey mümkün mü?
Arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.
Yakın çevremden de gördüğüm kadarıyla bu çevre aralarında masum olanı barındırmıyor. Zaten eşinize böyle şeyler ters olsa arkadaş olarak kabul etmezdi onları.
Mesajlar için de cinsel çağrışım yaptı bende.

Yok vallahi hiç utanamıcam kendimden.Dediğiniz gibiyse eşim arkadaşlarıyla bu kadar özelini konuşupta banada ben arkadaşlarımla herşeyi konuşmam diye yalan söylerken utandı mı, ya da ben bu mesajları gördüğümde aşkım bunlar ne canım anlamadım hiç bişey diyemedim mesela neden çünkü sen bana nasıl güvenmezsin diyecek ve kavga çıkaracak ben bu kızın nerde güvenini kırdım acaba diye düşünüp utanacak mj yada eşim aldatmadığıma emin ama uyuşturucu kullanmadığıma neden emin olamıyo yanlış arkadaşlıklarım yüzümden mi acaba diye düşünüp utanacak mı.Hiç biri için utanmayacak ben kirli donunu yıkadığım adamın mesajlarını okuduğum için utanıyım.Keşke dünya daha güzel bi yer olsa güvenlerimiz sınırsız olsa da hiç ihtiyaç duymasak

Ben arkadaş ortamında erkek erkeğe kaldıklarında eşimin nasıl olduğunu inanın bilemem.Onun söylediğine göre biri devamlı içiyo ev sahibi olan arkadaşı alkol bile içmez maddeyi kırk yılda bir kendisine gelince ben evli insanım onlar kadar düşüncesiz davranamam filan filann.Ama bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum

Konuda uyuşturucu kullanımına dair bir gönderme yok. Genelde esrar kullanan insanlar onu beslemek karşı tanımlamazlar, duman ile alındığı için içmektir o. Daha doğrusu uyuşturucuyla ilgili elimle besledim tabirini kullananı hiç duymadım, onla bağlantılı olduğunu sanmıyorum. En fazla ilk mesaj sorunlu, onda da alkolden de sızıp kalmış olabilirdi.

Horoz muhabbetini hiç anlamadım ama, sanki aldatacak da aldatamadı imkan yok gibi mi desem. Ama belki hiç öyle bir niyeti yok kocanızın tamamen arkadaşlarına he he diyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…