Bişey daha sorsam olur mu.Şöyle oldu o gün çok uzun sürdü bide sonrasında baya kötü oldu bayılcak gibi oldum filan dedi su filan getirdim kötüydü.Bide erken kalkmıştı ama geceyi geçirdik öğlene kadar uykusu asla gelmedi bu esrardan olabilir miDeme öyle ya sakin ol ben esinin ictiyse bile kirk yilda bir oldugunu bagimli oldugunu falan düşünmuyorum. Mal mal muhabbetler iste. Ne konuscaklar ki baska o saatte. Surekli kullanan insan sekerli seyleri tuketinini artirir. Ayilmak icin devamli sekerli biseyler yeme ihtiyacı hisseder ordan anlarsin. Bütün kekik gibi tohumlari olur cebine falan kaçar onlar. Yaninda taşırsa.
Bişey daha sorsam olur mu.Şöyle oldu o gün çok uzun sürdü bide sonrasında baya kötü oldu bayılcak gibi oldum filan dedi su filan getirdim kötüydü.Bide erken kalkmıştı ama geceyi geçirdik öğlene kadar uykusu asla gelmedi bu esrardan olabilir mi
Siz uyuşturucuyu filmlerden mi öğreniniz?Her anlam çıkıyo. Bir süre sonra yüzü çok kötü olcak. Gitmediği her saat gün için elleri titreyecek öfkelenecek. Saçtan anlaşılıyomuş bu işler sanırım
Evet esrar bu etkileri yapabilir.Bişey daha sorsam olur mu.Şöyle oldu o gün çok uzun sürdü bide sonrasında baya kötü oldu bayılcak gibi oldum filan dedi su filan getirdim kötüydü.Bide erken kalkmıştı ama geceyi geçirdik öğlene kadar uykusu asla gelmedi bu esrardan olabilir mi
Hiç midem bulanıyo demedi ama ordayken browni yedim filan dedi.Eve geldiğinde konuşması bakışı haşi tavrı düzgündü.Ben nerden anlıcam bunu.Şeytan diyo arkadaşını araEvet uyanıklık yapar. Tansiyonu şekeri düşürür. Sekerli bisey yerse kendine gelirdi o an su yerine. Ama cok alkol aldiysa mide bulantisindan da uyuyamamis olabilir.
Ben bunu nasıl küstürcem arkadaşlarıyla yada nasıl itiraf ettircem şimdi bunu düşünüyüm.Ay zekasız çıktı bu yaaEvet esrar bu etkileri yapabilir.
Bunlar daha afrodizyak diyemezler kekolarSiz uyuşturucuyu filmlerden mi öğreniniz?
Eroin vs kullanmadığı sürece bu belirtiler olmaz. Dünyada ve Türkiye'de pek çok insan keyif için ot da tüketiyor. Hiç de böyle belirtisi yok, el tirremeymiş falan. Ancak kimyasal alacak da öyle...
Konu sahibi horozu elle beslemek falan... Bana da cinsel tabir gibi geldi.belki de bulustuklarinda afrodizyak içerikli birşey yemislerdir
Ben bunu nasıl küstürcem arkadaşlarıyla yada nasıl itiraf ettircem şimdi bunu düşünüyüm.Ay zekasız çıktı bu yaa
Valla kötü arkadaş sahibi o yola gider bu nettir . Mesajlara gelince gerçekten de kırk anlamı var desen kırk anlam çıkar . Maddeden bahsediyor olabilir ya da horoz diye sizi kast ediyor olabilir .malum toplumumuzda bir laf var" erken öten horozun başını keserler" diye . Allah korusun ama neticede alkol esrar bunlar mantıklı düşünmeyi engelleyen durumlar. Valla korktum ama belki de basit ve saçma bi anlamı vardır kimse buna net bişey söyleyemez ki eslerimiz de yardımcı olamaz bu onların içinde bi tabirHerkese merhaba hanımlar, sıkı takipçiniz olarak anlam veremediğim bi mesajlaşma yüzünden üye olup ilk konumu açmış bulunmaktayım.
Hemen konuya gireyim şöyle ki eşimle aramız baya baya bozuktu günlerce küs kaldık büyük bi sıkıntı atlattık.Aramızın bozuk olduğu zamanda haftada bir iki gittiği arkadaşı var oraya gitti geç saatte geldi.Üç arkadaş otururlar genellikle alkol alırlar dışarda olmazlar.Buraya kadar sorun yok.Ancak bu sefer şöyle bir durum oldu o gün geldi eve ertesi gün arkadaşıyla mesajlaştı sonradan mesajlarını okudum hiç bi anlam çıkaramadım.Eşime özellikle sormadım çünki yanlış bir durum varsa bana saçma sapan şeyler açıklar ve bir daha telefonda mesajlaşmaları tutmaz.Sizlerden hatta eşlerinizden yardım almak istediğim konu budur(eşlerine soranların ayrıca duacısıyım).Mesajların fotoğraflarını ekliyorum.
Ayrıca şunuda belirtiyim ahmet olsun bu arkadaşı baya baya alkolik ve esrar kullanıyo eşiminden bu noktada şüpheleniyorum.Aldatılmadığımdan çok eminim.
Bir de bu iki arkadaşıda bekar hergün sabaha kadar birinin evininde oturur içerler eşimi çağırırlar eşim gitmeyince hanım köylü derler filan dediğim gibi esrar muhabbetide olunca gitmesini istemiyorum ama yok öyle bişey içmiyolar, zaten iki tane arkadaşım var bunaltma beni maç izlicez filan bahane bulup kılıfına uydurup gidiyo.Ne yaparsam yapıyım gitmesine engel olamadım en fazla erteyebildim.Nasıl davranmalıyım ki artık kendisi soğusun gitmek istemesin ben gitme dedikçe işi inada bindirdi çünkü, önceden ayda bir giderdi şimdi haftada bir, iki.Fikirlerinizi çok merak ediyorum, hepinize teşekkür ederim.
Güzel. Belki de buHorozu kestin mi derken, baya uyumuşsun (horoz sabahları öter uyandirir ya lafin gelişi) o anlamda kullanılmış olabilir aklıma o geldi benim
Karakol hemen 100 mt ötede zaten ama internetten baktığımda polis umursamaz gitmez sizin adınızı vermek durumunda kalabilirsiniz filan yazmışlardı açıkcası bundan çekimser kaldımbir araya geldiklerinde polise şikayet et ismini verme ,
polis baskın yapar korkusundan gitmez belki
İnşallah ya herkesin kocasının bildiği basit masum bi argodur yada kimsenin kocası bilmesin zaten.Aramız bozuktu ya boşucam zaten filan demişse eşim o konu üzerinden beni kasdetmiş olabilir belkide.Çok zor bi konu her anlam çıkıyo, soramıyorum da ama diğer belirtilerle beraber elleriyle beslemesinin esrar olduğumu düşünüyorum malesefValla kötü arkadaş sahibi o yola gider bu nettir . Mesajlara gelince gerçekten de kırk anlamı var desen kırk anlam çıkar . Maddeden bahsediyor olabilir ya da horoz diye sizi kast ediyor olabilir .malum toplumumuzda bir laf var" erken öten horozun başını keserler" diye . Allah korusun ama neticede alkol esrar bunlar mantıklı düşünmeyi engelleyen durumlar. Valla korktum ama belki de basit ve saçma bi anlamı vardır kimse buna net bişey söyleyemez ki eslerimiz de yardımcı olamaz bu onların içinde bi tabir
İşyerinizde ne içiyorsunuz????Öyle ustune yapışıp kalmaz esrarin kokusu. Bira bastirir esrari oyle soyliyim. Ben bazen is yerinde iciyorum balkonda. Iceri girdigimde kimse anlamıyor.
Ah bi küstürebilsem ama nerdee.Çünkü o küçücük beyniyle arkadaşlarının sadece boş muhabbet yaptığını aslında onların çok iyi insanlar olduğunu düşünüyoEsiniz alkol ya da madde almis. Arkadasi ona malum evlere git demis. Horozu kesmek o oluyor. Esiniz de imkani yok diyor. Eve gelip sabaha kadar oyun oynadim diyor.
Bu arkadaslar esini yoldan cikarir dikkat et
Arkadaşları düzgün değil ama eşiniz aralarında tek temiz ve iyi insan olarak mı duruyor? Yanlis anlamayın ama böyle bir şey mümkün mü?Herşeyi geçtim arkadaşlarından koparmayı başaramadım zaten o nasıl olacak bilmiyorum gerçekten düzgün insanlar değiller
Yok vallahi hiç utanamıcam kendimden.Dediğiniz gibiyse eşim arkadaşlarıyla bu kadar özelini konuşupta banada ben arkadaşlarımla herşeyi konuşmam diye yalan söylerken utandı mı, ya da ben bu mesajları gördüğümde aşkım bunlar ne canım anlamadım hiç bişey diyemedim mesela neden çünkü sen bana nasıl güvenmezsin diyecek ve kavga çıkaracak ben bu kızın nerde güvenini kırdım acaba diye düşünüp utanacak mj yada eşim aldatmadığıma emin ama uyuşturucu kullanmadığıma neden emin olamıyo yanlış arkadaşlıklarım yüzümden mi acaba diye düşünüp utanacak mı.Hiç biri için utanmayacak ben kirli donunu yıkadığım adamın mesajlarını okuduğum için utanıyım.Keşke dünya daha güzel bi yer olsa güvenlerimiz sınırsız olsa da hiç ihtiyaç duymasakne kadar paranoyak manyak insanlar var yahu. kusura bakmayın da hayal gücünüz şahane. horoz kesmek/horozu boğmak mastürbasyon vb. bir anlama geliyor. belli ki iki erkek dertleşmiş, eşinize bi boşal rahatla falan denmiştir. bence gizli gizli telefon karıştırıp özel mesajları kurcaladığınız için kendinizden utanmalısınız.
Ben arkadaş ortamında erkek erkeğe kaldıklarında eşimin nasıl olduğunu inanın bilemem.Onun söylediğine göre biri devamlı içiyo ev sahibi olan arkadaşı alkol bile içmez maddeyi kırk yılda bir kendisine gelince ben evli insanım onlar kadar düşüncesiz davranamam filan filann.Ama bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorumArkadaşları düzgün değil ama eşiniz aralarında tek temiz ve iyi insan olarak mı duruyor? Yanlis anlamayın ama böyle bir şey mümkün mü?
Arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.
Yakın çevremden de gördüğüm kadarıyla bu çevre aralarında masum olanı barındırmıyor. Zaten eşinize böyle şeyler ters olsa arkadaş olarak kabul etmezdi onları.
Mesajlar için de cinsel çağrışım yaptı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?