- 14 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 18
- 36
- Konu Sahibi samyeli4125
-
sahte whtsapp canim o bnce girsede gorunmuyor msj atsanda gitmemis gibi oluor son gorunmeyi bir kac gun onceymis gibi gosteriyorArkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Ama ben şuan baksam bile onun son görülmesini görebiliyorum herşey normal yani. Ben biraz araştırdım da nette tabi emin değilim takip programı olabilir miK
sahte whtsapp canim o bnce girsede gorunmuyor msj atsanda gitmemis gibi oluor son gorunmeyi bir kac gun onceymis gibi gosteriyor
Gözlerim çok yakını seçemiyor o yüzden adını okuyamadım ama şekli whatup a benziyor rengi biraz daha koyu yeşil. İki defa gördüm çünkü yüklenmiş olduğunu sonradan baktığımdan yoktu. Az önce de eve ilk geldiğinde vardı telefondan bişeye bakıyorduk sonra lavaboya gitti silmişti.Bir ara wechat diye bir sohbet uygulaması vardı, o da yeşil renkliydi
O geldi aklıma
Bir de silip yüklediğini nasıl fark ettiniz? Fark ettiyseniz uygulamanın ismini görmediniz mi?
Gördüyseniz sormadınız mı?
İyi gözlemciyimdir de bide yakını tam görebilsemAdamın eve gelirken sildiği evden çıkarken yüklediği programı yakalamanız takdire şayan.
Sizden bişeyler gizlediği aşikar.
Gözden kaçırmayın takipte kalın
Varsa yediği bi nane çıkar ortaya.
Dün biraz araştırma yaptım da bana da whatupp takip programı da olabilir gibi geldi. Ya beni takip ediyor ya babasını bir durumlar var ama hayırlısı. Geçen de ses kayıt cihazı buldum ofisindeKesin sohbet programı
allah Allah ama Ramazan şuan oruçlu bunu sanmıyorumGündüz sohbet ettiği birileri var demekki...cinsellik konusmak için gunduz yukleyip aksam siliyorlar...bi arkadasımın eşi de birebir aynısını yapıyordu yakalandı...cinsel konuda adam doyumduzdu ondan gunduz de cinsellik konusmak istiyormus sebep buydu
Benim eşim kurtlar vadisi modunda biri kurnazlığa
allah Allah ama Ramazan şuan oruçlu bunu sanmıyorum
Hangouts diye bi yazışma programı var aynı whatsapp benzeri yeşil renkli programı telefona yükleyip eşinizin , üyeliği olup olmadığını kontrol edebilirsiniz aynı şekilde son görülmesi de görünüyor oradan
Ne fenayız kadın milleti olarak yaAdamın eve gelirken sildiği evden çıkarken yüklediği programı yakalamanız takdire şayan.
Sizden bişeyler gizlediği aşikar.
Gözden kaçırmayın takipte kalın
Varsa yediği bi nane çıkar ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?