- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi samyeli4125
-
çok teşekür ederimm:)sahte dedikleri şey, app store dan yada google playden yüklemiyorsun. internetten apk sını yüklüyorsun. whatsapın aynısı yalnızca orjinal değil. sahte whatsap değil de Whatsapp Plus diye geçiyor adı. son görülmeni kapatabiliyosun sen çevrimiçin olsan da son görülmen 2-3 gün öncesini gösteriyor mesela. yada sana atılmış mesajı açıyosun cevap yazıyosun ama karşı tarafa mavi tik gitmiyor, tek tik gözüküyor hatta, sanki internetin yokmuş gibi. öyle değişik özellikleri var
Benim eşim biraz meraklı annemlerle kardeşlerimle ne konuşuyorum merak ediyor. Belki de güven problemi var bilmiyorum biraz sorunlu zatenLine, Icq, görüntülü arama agent, weechat gibi programlarda yeşil.. Sembolu ne idi?
Birde sizi neden takip etsin ki? Güvensizlik mi var?
Evet olabilir o programın adı ne pekiwhatsapp ıkıncı hesap uygulaması olabılır aynı ona benzer sımgesı. ıkıncı bir telefon numarasına aynı telefona whatsapp kurulabılıyor.. Silmesi hıc masum degıl
Benim eşim biraz meraklı annemlerle kardeşlerimle ne konuşuyorum merak ediyor. Belki de güven problemi var bilmiyorum biraz sorunlu zaten
Birkaç sayfa önce bir üye açıklamış resimli olarakiPhone de App Store de nasıl görülüyor peki. Benimde aklıma geldi bu eski telefonumda indirilenler görebiliyordum ama iPhone da nerden bakılıyor
Kendimizi kandırmakla ne alakası var yazışıyorsa yazışıyor biz bunu tartışmıyoruz. Eve gelirken sildiğine göre programı tabiki masum değil buma Eminim. Kimse kendini kandırmıyor sen yanlış anlamışsınYazısmaları whatsapp web dısında hiçbi program takip edemez...o baskalarıyla yazısıyor kendinizi kandırmayın
Çok teşekkür ederim bakıcamAppstore a girin. Sağ üst köşe de kafa var kırmızı ile işaretledim sizin için. Açılan sayfada satın aldıklarım diye bir sekme var ona basın. Çıkan yerde indirilen bütün uygulamaları göreceksiniz. Sildiklerinin yanında bulut şekli vardır. Telefonda hala yüklü olanlara zaten ‘aç’ yazıyor. Fotoğraf yükledim sizin için. Umarım yararlı olur.
Bu dediğiniz samsung ve general mobile de oluyor ama iPhone de olmuyor. Yine de teşekkür ederim güzel bir bilgi paylaşımıbir de, o uygulamayı silip silip yeniden yüklemiyor olabilir. iphone kullanıyor anladığım kadarıyla, iphone u bilmiyorum pek ama androidlerin çoğunda şey var- uygulama gizleme. menüye giriyosun oralarda biyerlerde seçenekler olur mesela uygulamayı gizle dersin seçersin tamam dersin gizlenir. belki de eşin böyle yapıyodur. gizliyodur mesaj gelirse gözükmesin diye ayarlar kısmında uygulamalarım vardır uygulamayı durdur diye bi buton vardır. sen uygulamayı açana kadar mesaj falan gelmez. menüde de gizlediğin için gözükmez. eğer böyle yapmışsa gizlemeyi kaldırıp giriş yapıp ne olduğunu bulabilirsin. umarım açıklayabilmişimdir
line olabilir canım program hala kullanılıyor olabilir watsappa benziyo istediğin kişiyle konuşabiliyorsun görüntülü mesaj hepsi varArkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Bir arkdş anlatmıştı canım üstte bak ben android kullanıyorumiPhone de App Store de nasıl görülüyor peki. Benimde aklıma geldi bu eski telefonumda indirilenler görebiliyordum ama iPhone da nerden bakılıyor
Bildiğim kadarıyla kimin ne zaman girdiğini ne kadar çevrimiçi olduğunu gösteren program o. Seni takip ediyo olabilir miArkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Parallel space.Evet olabilir o programın adı ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?