- Konu Sahibi samyeli4125
-
Line olabilirGözlerim çok yakını seçemiyor o yüzden adını okuyamadım ama şekli whatup a benziyor rengi biraz daha koyu yeşil. İki defa gördüm çünkü yüklenmiş olduğunu sonradan baktığımdan yoktu. Az önce de eve ilk geldiğinde vardı telefondan bişeye bakıyorduk sonra lavaboya gitti silmişti.
Yanılıyorsunuz ıphone de de oluyor.Bu dediğiniz samsung ve general mobile de oluyor ama iPhone de olmuyor. Yine de teşekkür ederim güzel bir bilgi paylaşımı
Telegram olabilir oda watsapp gibi ayni ama rengi acik mavi gibi.Arkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Yedekleme ayarini acik birakilmasi gerek yoksa gelmez.Konu sahibi kusura bakma konu dışı bişey arkadaşlara soracağım.....Hanimlar vatsap sohbet yedeği diye bişey varmış.v atsapi silip yuklediginde eskiden kalmış sohbetler geri geliyormuş...ben denedim sohbet falan geri gelmedi.....Aslında daha önce silinmiş bi sohbete ihtiyacım vardı..ama yok yardım ederseniz sevinirim..
nasıl açık bırakacağım ki?Yedekleme ayarini acik birakilmasi gerek yoksa gelmez.
nasıl açık bırakacağım ki?
Ya zaten kendi kendine yedeklemiyirmu? yedekleyemi basacagim?Geçti artık eskisi için. Bundan sonrası yedeklesin dersen ayarlara gir whatsapta yedekleme butonunu aktiflestir.
Evet öyle yapacaksin ayarlardan sohbet bolumune gir orada yaziyorYa zaten kendi kendine yedeklemiyirmu? yedekleyemi basacagim?
cok teşekkür ederimmEvet öyle yapacaksin ayarlardan sohbet bolumune gir orada yaziyor
Ben de onu dedim.Line da da zaten rehberdeki kişiler oluyor sanırım o sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ama wechat uygulamasını bende şans eseri gördüm bütün erkekler kullanıyormuş kadınların haberi yok.Wechattir
Suan watsapa en cok benzeyen program o
Aynen oyleBen de onu dedim.Line da da zaten rehberdeki kişiler oluyor sanırım o sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ama wechat uygulamasını bende şans eseri gördüm bütün erkekler kullanıyormuş kadınların haberi yok.
Ablacığım, whatsap plus diye bir uygulama var. Yüksek ihtimalle odur. Sildiğini düşünmüyorum isterseniz gizli uygulamalara bakın telefondan. Ya da yüklenmiş uygulamalara bakın orada görünür.Arkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Hayır , gmaili olanlar çıkmıyor aktif kullananlar çıkıyor bende yakın zamanda bi görüşme için yükledim gmail adresi olan arkadaşlarım yoktu sadece kullanan 5 6 kişi çıktıGmaili olan herkes orda gorunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?