- Konu Sahibi samyeli4125
-
BendeBen de ilk defa duydum sahte whatsap programımı varmış
İyi gözlemciyimdir de bide yakını tam görebilsem
Telefon android mi ios muArkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Babasını neden takip ediyor ?Dün biraz araştırma yaptım da bana da whatupp takip programı da olabilir gibi geldi. Ya beni takip ediyor ya babasını bir durumlar var ama hayırlısı. Geçen de ses kayıt cihazı buldum ofisinde
Ayyİyi gözlemciyimdir de bide yakını tam görebilsem
çok mantıklıBir daha gördüğünüzde kendi telefonunuzla fotoğrafını çekin, sonra incelersiniz. Ne olduğunu bulamazsanız fotoğrafı buraya yüklersiniz, bilen biri mutlaka çıkar.
sahte dedikleri şey, app store dan yada google playden yüklemiyorsun. internetten apk sını yüklüyorsun. whatsapın aynısı yalnızca orjinal değil. sahte whatsap değil de Whatsapp Plus diye geçiyor adı. son görülmeni kapatabiliyosun sen çevrimiçin olsan da son görülmen 2-3 gün öncesini gösteriyor mesela. yada sana atılmış mesajı açıyosun cevap yazıyosun ama karşı tarafa mavi tik gitmiyor, tek tik gözüküyor hatta, sanki internetin yokmuş gibi. öyle değişik özellikleri varsahtesi nasıl oluyor anlamadım whatsapp ın
Annesi uzakta babası tekBabasını neden takip ediyor ?
iPhone de App Store de nasıl görülüyor peki. Benimde aklıma geldi bu eski telefonumda indirilenler görebiliyordum ama iPhone da nerden bakılıyorPlay Store'dan kontrol et canım son indirilenler eskiler vs herşey var. Uygulamalarm diye seçenek var. Htta arama butonuna tıkla en sık aranan uygulama görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?