Eşimin telefonundaki WhatsApp a benzeyen program ?

Appstore a girin. Sağ üst köşe de kafa var kırmızı ile işaretledim sizin için. Açılan sayfada satın aldıklarım diye bir sekme var ona basın. Çıkan yerde indirilen bütün uygulamaları göreceksiniz. Sildiklerinin yanında bulut şekli vardır. Telefonda hala yüklü olanlara zaten ‘aç’ yazıyor. Fotoğraf yükledim sizin için. Umarım yararlı olur.

Eklentiler

• F10FE1B4-A766-4668-849D-DC075E6AA51B.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 545
  • 4A07D70A-1429-4FEC-BBA3-3D19EEAEB3DC.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 598
  • 9E7C82A7-AD4A-4FCA-8F32-149B692F1D56.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 592
Hangouts diye bir chat programı var, o olabilir mi? Gtalk, yani gmail üzerinden yapılan konuşmaları telefonda görmeye yarıyor. Sembolü whatsup gibi yeşil bir konuşma balonu ama daha koyu renk. Eşinizin gmail kullanıyorsa, belki buradan yazışmaları olabilir.

Line, Icq, görüntülü arama agent, weechat gibi programlarda yeşil.. Sembolu ne idi?
Birde sizi neden takip etsin ki? Güvensizlik mi var?

whatsapp ıkıncı hesap uygulaması olabılır aynı ona benzer sımgesı. ıkıncı bir telefon numarasına aynı telefona whatsapp kurulabılıyor.. Silmesi hıc masum degıl

Play Store'dan kontrol et canım son indirilenler eskiler vs herşey var. Uygulamalarm diye seçenek var. Htta arama butonuna tıkla en sık aranan uygulama görünür.

sahtesi nasıl oluyor anlamadım whatsapp ın
sahte dedikleri şey, app store dan yada google playden yüklemiyorsun. internetten apk sını yüklüyorsun. whatsapın aynısı yalnızca orjinal değil. sahte whatsap değil de Whatsapp Plus diye geçiyor adı. son görülmeni kapatabiliyosun sen çevrimiçin olsan da son görülmen 2-3 gün öncesini gösteriyor mesela. yada sana atılmış mesajı açıyosun cevap yazıyosun ama karşı tarafa mavi tik gitmiyor, tek tik gözüküyor hatta, sanki internetin yokmuş gibi. öyle değişik özellikleri var

Play Store'dan kontrol et canım son indirilenler eskiler vs herşey var. Uygulamalarm diye seçenek var. Htta arama butonuna tıkla en sık aranan uygulama görünür.
iPhone de App Store de nasıl görülüyor peki. Benimde aklıma geldi bu eski telefonumda indirilenler görebiliyordum ama iPhone da nerden bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…