- 21 Şubat 2018
- 105
- 173
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Şu yazdıklarınız bana umut oldu teşekkürler ederim en kısa sürede yaşamıma şekil verip boşanacağımHayır saftirik bir kadına da benzemiyorsunuz bu tip bir program bulup dil öğrenmeye çalışan bir kadinsiniz .
Ama yaptıklarınız çok çelişiyor.
Hayır süper ingilizce öğrenseniz nolur berbat bir hayatınız var esir gibisiniz.
Size isteklerinize saygı duymayan bir mahlukatla evlisiniz .
Şimdi diyeceksiniz ki beni çok seviyor bik bik bik
Hayır kardeşim sevmiyor adam ezik kompleksli özgüveni yok karşısındaki kadın ondan güçlü saygın olmasın istiyor mazallah gözü açılırsa terk edebilir çünkü onu.
Hoş sevse nolucak sevme şekli tuhaf tokatla seviyor hayvanat.Bu tüm dünyayı sevse nolur?
Tokat benim için boşanma nedeni olurdu. Onun içinde iç rahatlığı ile boşan derimBir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi
Eğer kadın da, kocasına kızdığı zaman tekme, tokat atıyorsa ve kocası karşılık vermiyorsa boşanmalarına gerek yok.Bir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi
bir tokat birine seni aşağılıyorum demektir en hafif tabiriyle yazdımBir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi?karar yinede sizin ki insanlar ne hatalar affedebiliyorken vede bir yuva kolayca kurulmazken. ...
Mesele kolayca boşan yada boşanma diyenler meselesi değil hanfendi mesele dayağı yiyip oturan ve bunu normal karşılayan kadınlarla, hayatında hiç kocasindan ve babasından dayak yemediği için şiddete taviz vermeyen kadınlar meselesi. Boşan diyenler de evet kendileri minicik bir fiske bile yeseler dünyayı ayağa kaldırırlar çünkü erkeklerden saygı gormeye alismislar. Umarım anlatabilmişimdir perspektif farkililiginiBir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi?karar yinede sizin ki insanlar ne hatalar affedebiliyorken vede bir yuva kolayca kurulmazken. ...
Tokat yemeyi kendinize layık mi görüyorsunuz hanımefendi? Tokat yüzünden boşanmasın özgürlüğü elinden alınınca boşanmasın yarın bir gün öldürür bu herif bunu. Mezara girmeden kurtuluş yolu bul diyoruz siz ne diyorsunuz?Bir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi?karar yinede sizin ki insanlar ne hatalar affedebiliyorken vede bir yuva kolayca kurulmazken. ...
Bence başa dönün üyenin yazdığı diğer mesajları da okuyun mesele sadece tokat değil.Benim düşüncem yuva yıkılmasın. Herkes fikrini söyleyebilir istediği gibi
Inanın sizin boşanmanız kimseye fayda sağlamayacak burada.Şu yazdıklarınız bana umut oldu teşekkürler ederim en kısa sürede yaşamıma şekil verip boşanacağım
Hepinize günaydın kızlar ben yabancı dil seviyemi geliştirmek için çaba harcıyorum daha önce defalatca kurs vb takviye alma fikrini sundum eşime kabul etmedi bu sıralar ismek kurslarını kolluyorum ondada boş yer yok gibi birşey velhasıl ben internet üzerinden bir program keşfettim dil değişim programı oradan kadın erkek bir çol arkadaş ekledim hepsiyle konuşmaya uğraşırken eşim erkek olan arkadaşla olan konuşmayı okudu ve bana olanca gücü ile tokat attı konuşmada herhangi bir kötülük yoktu havadan sudan zaten şuan dil seviyem sadece bu kadarına izin veriyor bu tokat yanına kar mı kalmalı nolur 2 kelam edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?