Eşimin trafikteki stresi

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Normalde sakin ılımlı. Araba kullanırken canavara dönüşüyor ve hiç düşünmüyor beni ve bebeğimizi. Bebek uyurken başka arabaya kızınca bağırıyor. Küfürler ediyor. Bazen yarışa giriyor diğer arabalarla. Sağdan sollama yapıyor. Kaç defa konuştum tamam diyor arabaya geçince yine aynı. Uzun yollar işkenceye dönüşüyor sürekli stres ve tetikte bekliyorum. Napicam ben

Açıkçası bize de sağdan sollama yapan hep acelesi olan asla karşısına saygi duymayan trafik magandalarindan gına geldi.
Ve can yanıyor bazen kendine birsey olmuyor ama bakın üye yazmış, abisinin çektiklerini kim ödeyebilir?
Bir gün ya canı yanar, ya mali zarar görür. Yada kendi dayağı yer vazgeçer
İnsanlar bu kdr mutsuzken iyi cesaret ne diyim

Bu kadar şiddetli olmasa da aynı durumdaki abim şuan trafik kazasından dolayı yoğun bakımda.. Ve yanındaki arkadaşı çok acı bir şekilde vefat etti. Ona bu satırları okutun ve hissettiği şeyin yüzbinlerce katını bir ailenin yaşadığını söyleyin.
Diyeceklerim bu kadar.

Ölene Allahtan rahmet , abinize de şifa dilerim.

Aracı arkadaşı mı kullanıyordu ?

Bu kadar şiddetli olmasa da aynı durumdaki abim şuan trafik kazasından dolayı yoğun bakımda.. Ve yanındaki arkadaşı çok acı bir şekilde vefat etti. Ona bu satırları okutun ve hissettiği şeyin yüzbinlerce katını bir ailenin yaşadığını söyleyin.
Diyeceklerim bu kadar.
Çok geçmiş olsun. Durumu nasıl şimdi basınız sağolsun.

Normalde sakin ılımlı. Araba kullanırken canavara dönüşüyor ve hiç düşünmüyor beni ve bebeğimizi. Bebek uyurken başka arabaya kızınca bağırıyor. Küfürler ediyor. Bazen yarışa giriyor diğer arabalarla. Sağdan sollama yapıyor. Kaç defa konuştum tamam diyor arabaya geçince yine aynı. Uzun yollar işkenceye dönüşüyor sürekli stres ve tetikte bekliyorum. Napicam ben

Araca binmeyin.Toplu taşıma kullanın. Huzurunuzu ve can güvenliğinizi riske atmayın.

Benim eşim de aynı maalesef. En sevmediğim huylarında direkt zirveye oynar. Kırmızı ışık yansa zannedersiniz dünya yıkıldı da altında kaldı. Hay ben boyle sansa diye bi başlar. Ya da önümüzde viraj dönen bi araba var ve frene basıyor diyelim, vay sen misin böyle yapan? ne beceriksizmiş orası oyle mi geçilirmiş. Yokuş aşağı fren yaparak inen bi araba görsün uuuf hemen saymaya baslar. İnanın tepki vermekten yoruldum. Şu an sadece 'yarın obur gun arabada çocuk varken de boyle kufret bagır çağır oldu mu'dedim artık. Korksun senden arabaya binmek istemesin 30 dk içinde 20 kufur ogrensin.Ya o zaman yapmam diyor e ben varken yapıyorsun ki 10 yıldır her defasında demişimdir rahatsız olduğumu. Kısacası huylu huyundan vazgecmiyor.

Benim eşim de aynı maalesef. En sevmediğim huylarında direkt zirveye oynar. Kırmızı ışık yansa zannedersiniz dünya yıkıldı da altında kaldı. Hay ben boyle sansa diye bi başlar. Ya da önümüzde viraj dönen bi araba var ve frene basıyor diyelim, vay sen misin böyle yapan? ne beceriksizmiş orası oyle mi geçilirmiş. Yokuş aşağı fren yaparak inen bi araba görsün uuuf hemen saymaya baslar. İnanın tepki vermekten yoruldum. Şu an sadece 'yarın obur gun arabada çocuk varken de boyle kufret bagır çağır oldu mu'dedim artık. Korksun senden arabaya binmek istemesin 30 dk içinde 20 kufur ogrensin.Ya o zaman yapmam diyor e ben varken yapıyorsun ki 10 yıldır her defasında demişimdir rahatsız olduğumu. Kısacası huylu huyundan vazgecmiyor.
Aynı şeylere sinirleniyor ve ben anlam veremiyorum

Aynı şeylere sinirleniyor ve ben anlam veremiyorum
Ben de :( yani trafikte kaç milyon insan var ve bu insanların hepsinin F1 pilotu gibi kullanmasını bekleyemezsin diyorum ya da e ben de viraj alırken ya da yokusta inerken frene basıyorum cunku panik oluyorum. panik olup birine veya duvara geçirsem daha mı iyi bu laflarını hatırlayıp diyorum, yok allah yok, gene aynı tas aynı hamam. Bigun trafikte birinden bıçağı yediği haberi gelicek ama hadi bakalım. Allah korusun.

Diyeceklerim bu kadar.
çok geçmiş olsun.umarım iyileşir kısa zamanda

Kendi hayatini düşünmüyor olabilirsin ama su an hayatindan sorumlu oldugun iki kisi daha var. Burnumuz kanasa vicdan azabi cekersin gibi bir konusma yapsaniz?

Altında arabayla birisi inip silah çekse ışınlanıp kaçmayamı güveniyor artist resmen trafik magandası hiç sevmem böyle tipleri

Daha yeni bir video izledim üstüne bu konu ayyy hepsi kendini artist zannediyor açın ve izletin trafik kavgalarını insanlar delirmiş arabada çocuk kadın varmış hiç umurlarında degıl bir aileyi silahlı 2 kişi arabayla kovalamıştı küçücük çocuklar bağıra bağıra ağlıyorlardı sebeb kornaya bastın

Bir daha yaparsan çok büyük tartışıcaz haberin olsun elim yüreğimde gidiyorum.Elimde değil korkuyorum seni anlıyorum bu şekilde sürmek istiyosun ama ben bunu kaldıramıyorum elimde olmadan o yüzden bir daha yaparsan binmicem beni dikkate alana kadar deyip.
Bir daha yaparsa sağa çeksene, bi çek, bi dur der inerim.Hiç tartışmam gelmiyorum eve dönüyorum der dönerim sanırım

Normalde sakin ılımlı. Araba kullanırken canavara dönüşüyor ve hiç düşünmüyor beni ve bebeğimizi. Bebek uyurken başka arabaya kızınca bağırıyor. Küfürler ediyor. Bazen yarışa giriyor diğer arabalarla. Sağdan sollama yapıyor. Kaç defa konuştum tamam diyor arabaya geçince yine aynı. Uzun yollar işkenceye dönüşüyor sürekli stres ve tetikte bekliyorum. Napicam benBu araba kullanış şekli çok tehlikeridir.Benim arkadaşlarım var

Bi gün döverler. Anlar.
Kendini düşünmesin sorun yok, çocuğu var arabada ya.

Back
X