- Konu Sahibi esraylmz03
-
Bir öneri sunun Annen değilim,çok imreniyorsan,ideal kadınsa,kafana yatıyorsa, orada yaşa diye!Kızlar eşimin çok garip huyları var mesela bişeyi atmama hiç izin vermiyor mesela soyle anlatayım gecen ayakkabısını koymak için poşet gerek oldu bulamadık uygun bi poşet neden bu evde 20-30 tane poşet yok diyo bana ya 3 tane falan bulunduruyorum neyse sesimi çıkarmadım bi kaç gün önce sular kesildi temizlik sırasında ben de olayı anlattım bole oldu yarım kaldı falan diye bu sefer başladı bizim evde neden damacanada su yok yani 5 lt lik şişelerde su olmalıymış ne olur ne olmazmış annesinde ole Görmüş hızımı alamadım bi örnek daha vereyim gecen misafir geldi evdeki böreklerden misafire vermek istedim saklama kabımı bulamadım bi an bu başladı bu sefer ben neden peynir yoğurt kutularınınatıyormuşum annesi hiç atmazmış ya evlendik eve geldik eve bi baktım annesi orta okul hırkasını bile atmamış bize göndermiş ya bunu hepnyapıyo sürekli poşet yoğurt kabı muhabbeti var evde deli olucam ciddi anlamda beni suçluyo bide
Bir öneri sunun Annen değilim,çok imreniyorsan,ideal kadınsa,kafana yatıyorsa, orada yaşa diye!
Aman eşim görmesin seni bak millet poşet atmıyo der-Bizim evde de 20-30 civarı poşet, ufak bidonda yedek su bulunur;annemden öyle gördüm diye değil ihtiyaç olduğu için tutuyorum. O yüzden yorum yapamadım
E lazım oluyor,size lazım olmuyor mu?Aman eşim görmesin seni bak millet poşet atmıyo der-
Ya bidon da ki su niye lazım olsun ki bi kere lazım oldu onda da bi ton laf yedimE lazım oluyor,size lazım olmuyor mu?
Mesela annelerin evindenher yaz kış giyilmeyen kıyafetleri veririz biz ama bunlarda yok ya orta okul hırkası durur mu bi insanın hayret bişeyBenim kocam da atmazdı. Attırmazdı.
Bir de mutfaktan çok iyi anlar,kullanırdı onları.
Bir de evde üç evlik saklama kabı,plastik var parayla satın aldığımız.
Bir söyledim,iki söyledim,baktım dinlemiyor.
Hepsini toparlayıp çöpe attım.
O gün anladı hoşlanmadığımı söylerken ciddi olduğumu.
Şimdi bakıyorum, atmaya kıyamayınca poşete doldurup annesine taşıyor.
Annesi de bir sürü eşya,kıyafet ıvır zıvır göndermeye çalıştı,asla kabul etmedim.
Ben farketmediğim anlarda tıkıştırdıklarını da doğru çöpe attım.
Önce gizli gizli atardım.
Sonra gözüne soka soka atardım.
Kullanabilecek durumda olanları etrafımda alabilecek kişilere ve Kızılay'ın bağış kutusuna bıraktım.
Giyilmeyen,kullanılmaya her türlü eşyaya çok kızarım.
Şimdi kocam da alıştı,"bunu yardımcı kadına verelim mi bak eşi giyer,senin elbiseyi gelini giyer mi ki?" demeye başladı.
Galiba kayınvalidemin bana tek kızdığı konu bu!
Eskileri almamam.
Farketmeden eve girdiyse de evden çıkarmamdır.
Çoğu zaman üzerimizde farklı kıyafet görür,hala üniversite 1. sınıftaki mavi kazaktan bahseder mesela...
Bana da tuhaf geliyor.Benim annemin evinde hiç olmazdı müze gibi dururdu tezgahın üstünde bardak bile olmazdı bana yoğurt kovası saklamak çokmtuhaf geliyo mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?