- 13 Nisan 2007
- 33.974
- 103.889
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Oooooo ben öyle bir giysi görsem son görüşüm olurdu sanırım.Mesela annelerin evindenher yaz kış giyilmeyen kıyafetleri veririz biz ama bunlarda yok ya orta okul hırkası durur mu bi insanın hayret bişey
+1Oooooo ben öyle bir giysi görsem son görüşüm olurdu sanırım.
Hiç tahammülüm olamaz hiç!!!
Yok bidon da istemem.Ya yok su kesilirmiş o yüzden bidon olmalıymış içmek için değil yani
ay nefret ederim benm de annem ve babam ole hiçbişi atmazlar saçmasapan ev cope donerKızlar eşimin çok garip huyları var mesela bişeyi atmama hiç izin vermiyor mesela soyle anlatayım gecen ayakkabısını koymak için poşet gerek oldu bulamadık uygun bi poşet neden bu evde 20-30 tane poşet yok diyo bana ya 3 tane falan bulunduruyorum neyse sesimi çıkarmadım bi kaç gün önce sular kesildi temizlik sırasında ben de olayı anlattım bole oldu yarım kaldı falan diye bu sefer başladı bizim evde neden damacanada su yok yani 5 lt lik şişelerde su olmalıymış ne olur ne olmazmış annesinde ole Görmüş hızımı alamadım bi örnek daha vereyim gecen misafir geldi evdeki böreklerden misafire vermek istedim saklama kabımı bulamadım bi an bu başladı bu sefer ben neden peynir yoğurt kutularınınatıyormuşum annesi hiç atmazmış ya evlendik eve geldik eve bi baktım annesi orta okul hırkasını bile atmamış bize göndermiş ya bunu hepnyapıyo sürekli poşet yoğurt kabı muhabbeti var evde deli olucam ciddi anlamda beni suçluyo bide
kedilere su ve yiyecek birşeyler götürmek için bazen işe yarıyor kaplar falan :) ama onun dışında atarım börek vs koymak için tutmam. market poşetlerinden sağlam olanları saklarım. devamlı kullandığım için hemen bitiyor zaten.Benim annemin evinde hiç olmazdı müze gibi dururdu tezgahın üstünde bardak bile olmazdı bana yoğurt kovası saklamak çokmtuhaf geliyo mesela
Amaaaan gelmezse gelmesin.Börek yapan ve misafirin yanına koyan biri olduğunuz için tava yoğurtların kutularını evde bulundurun bence bir kaç tane.
Saklama kapları geri gelmiyor
Sular kesilirse klozete dökelim diye,5 buçuk yıllık evliyim 3-4 kere anca lazım olmuştur o ayrıYa bidon da ki su niye lazım olsun ki bi kere lazım oldu onda da bi ton laf yedim
Amaaaan gelmezse gelmesin.
Bence yine de yoğurt kutusu tutmasın.
Ya da hiç kimseye börek vermesin.
İlla verecem diyorsa alüminyum folyoya sarsın,peçeteye sarsın ne bileyim.
Ama kutu tutmasın evinde.
:):):):)iyi yorumAmaaaan gelmezse gelmesin.
Bence yine de yoğurt kutusu tutmasın.
Ya da hiç kimseye börek vermesin.
İlla verecem diyorsa alüminyum folyoya sarsın,peçeteye sarsın ne bileyim.
Ama kutu tutmasın evinde.
Eğer peynirliyse ben de en iyi çözümü vermemekle buldum.Ben en iyi çözümü kağıt tabaklarda vermekle buldum.
Yedek su olayını anlamadım.
Biz de çok su içilir aniden biterse,dalarız,unuturuz diye iki damacana su vardır daima...
Onun gibi bir olaysa onu anlayabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?