- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.639
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
hanimlar biraz uzun olacak kusura bakmayin. esimin kazanci iyi, rahat geciniyoruz. ancak ailesinden para gelmesine cok aliskin. boyle yetismis. altina arabasi alinmis, en ufak ihtiyaci olsun istediginde tak diye yollanir. ufak paralar da degil. bekarken bile boyle olmasina karsiyim elin ekmek tutuyorsa, evliyiz hala boyle. mesela kredi cekecegiz babasini kefil yapacak. adam istemiyor krediye falan bulasmak ikna etmeye calisiyor. yahu cekelim odeyelim biz aileyiz niye milletin eline bakacagiz? evlenirken paramiz vardi yeterince her seyi kendimiz yapalim dedim gitti incik cincik her sey icin para istedi. ne koparsam kar diye bakiyor onlar alsin benim param cebimde kalsin gibi. ailesinin de durumu cok iyi yanlis anlasilmasın. bu bagimlilik canimi cok sikmaya basladi. isiyle ilgili tum detaylari butun akrabalari bilir neredeyse. telefonda saatlerce is anlatir ben bilmem o kadar. her seyi sorarlar surdaki is noldu suraya gittin mi. benim egitim icin odeme yapmam gerekti babasina soylemis, adam ariyor kizim sabah hesabinda olur. haberim yok hic. diyorum niye soyledin sordu diyor. yahu adam bilmiyor ki sen istemissin iste. telefon alacaktik bozuktu onu da soylemis yarisini yolladi ayni sekilde. yani ben ailemden boyle gormedim kendimi gecindirdim hep, istemedikce vermezlerdi ben de kimsenin eline bakmak istemezdim ailemle sorunlu bir hayat yasadim hep. o oyle yetismemis ailesi her sekilde arkasinda. benim de zoruma gidiyor birilerinin eline bakmak. ne diyorsunuz?