- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ya ozluyorlar gelıyoruz mesela dıyorlarki bu gece kalınZaten yoruluyorsunuz annelik gecesi gunduzu olmayan bir sey.Kocanizdan anlayis beklediginizi net bir sekilde ifade edin.
Yakin evde niye kaliyorsunuz?Geri donun evinize.
Bende istemıyorum genelde zaten kalınca sen yat bebene bz bakarız demıyorlar ki evdeki gbi yanımda yatıyor beşik var kalkıp bakıyorum surekli eşim uykusuz kalcakya gtmek ıstemıyor bakan olr dye halbuki bakanda yomBen gitmem gitmiyorum da çok net
Haftada bir gün tatilimiz var
kp yanında yatamıyorum istediğim gibi giyinemiyorum olmuyor dinlenemiyorum
Ama tabii ki çaya falan gidiyoruz
Ya zaten yumusak yuz herseye sebeb oluuor esim calsıyor yorgun uykusuz sabaha kdr bebek uyutmazsa ben dayanamıyorum kalk brazda sen bak seyince aha anamda kalsak anam bakar bende yatarım mantıgı varKalmayın ya o ne öyle özlüyolarsa onlar gelsinler görmeye. Eşime kalsa o da kalır ben hayatta yapmam. Ayrıca çocuğunun düzenini hiç düşünmüyo musun yatağı var odası var alıştığı falan. En kötü bunu bahane et. Ben kaynanam çok oturunca anne çocuk uyuyacağı zaman gelmeyin bile dedim yoksa 11 e kadar oturur.
Yakın ama mesafe var gene araba lazım yuruyerek yarım saat surerEvler yakınsa eşinizin gelip götürmesine gerek var mı ne zaman istiyorsanız dönün evinize.
Birde zaten yakın olan evlerde kalmanın da bir anlamı yok kalmayın bundan sonra, gündüz gider gelirsiniz.
Arabayı gotırmese gdecemde arabayı alıyor gıdıyor sabah yurume mesafesi var ev yakın ama arabayla yakınÇocuğu alın gidin. Eşinizi neden bekliyorsunuz?
Aynen ıkı saat uyuyor bebegm mesela hemen bende yatmak ıstıyorum kayınvalidem suna bi baksana doye beni uyandırıyor delircemZaten yoruluyorsunuz annelik gecesi gunduzu olmayan bir sey.Kocanizdan anlayis beklediginizi net bir sekilde ifade edin.
Yakin evde niye kaliyorsunuz?Geri donun evinize.
Çocuk sorumluluğu almayacaktıysa ne demeye tutmadı şeyini töbe töbe ya.. O gitsin anasında kalsın o zaman sn çocuğun düzeni bozuluyo de. 4. Ay tam uyku düzeni oturtma zamanı bu saatten sonra kendi yatağında uyusun torununu çok seven de bi zahmet popişini kaldırsın gelsin oraya. Ama bu mantıkla size yerleşirler ona da karışmam :)Ya zaten yumusak yuz herseye sebeb oluuor esim calsıyor yorgun uykusuz sabaha kdr bebek uyutmazsa ben dayanamıyorum kalk brazda sen bak seyince aha anamda kalsak anam bakar bende yatarım mantıgı var
Taksi, toplu taşıma kullansanız.Arabayı gotırmese gdecemde arabayı alıyor gıdıyor sabah yurume mesafesi var ev yakın ama arabayla yakın
Kalınıyor iste kalın nolcak ısrarları oluyor illaji aramzda iyi iyi insanlar ama dedigim gbi eşim gece uyumuycam dıye burda klalım bebege onlarda bakar mantıgı var ondan kalıyor ama ben banyo ble yapamıyorum istediigm zaman yap kızım dıye bana kzıuorlar ama nasıl yapayım yani eşime gore hersey nrmal bra benmde evimEvler yakınsa niye kalınıyor ben bunu anlamıyorum ... en başından beri bir gece bile kalmasaydınız şimdi sorun yaşamayacaktınız zaten
Yanzaten erkeklerde anam hemen baba olayım derler dogjnca zorlugu gorunce kacarlar ben bnu cok iyi gordum yani bebek hasta oluyor hastaneye ben goturuyorum asıya ben herseye ben bsey oldumu da sen bebege bakamıyorsun demesi yokmu bide deliriyorumÇocuk sorumluluğu almayacaktıysa ne demeye tutmadı şeyini töbe töbe ya.. O gitsin anasında kalsın o zaman sn çocuğun düzeni bozuluyo de. 4. Ay tam uyku düzeni oturtma zamanı bu saatten sonra kendi yatağında uyusun torununu çok seven de bi zahmet popişini kaldırsın gelsin oraya. Ama bu mantıkla size yerleşirler ona da karışmam :)
Anca taksi olucak evet resti cekıcem zaten aksam gelsin agzının payını alıcak hayır bebegim uyuyan b bebek bende haliyle yorgunum kek borek neyim yapasım yok yani uyumak ıstıyorum bebem uyurkenTaksi, toplu taşıma kullansanız.
Tamam işte iyi insanlarsa “herkesin evi en rahat ettiği yerdir, bebekle zor oluyor, yakınız zaten yarın uğrarım yine “deyip evinize dönün. Ay ben memlekette olsam bir gece bile kalmam ne gerek var...Kalınıyor iste kalın nolcak ısrarları oluyor illaji aramzda iyi iyi insanlar ama dedigim gbi eşim gece uyumuycam dıye burda klalım bebege onlarda bakar mantıgı var ondan kalıyor ama ben banyo ble yapamıyorum istediigm zaman yap kızım dıye bana kzıuorlar ama nasıl yapayım yani eşime gore hersey nrmal bra benmde evim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?