Eşimin umursamazlığı !

Anca taksi olucak evet resti cekıcem zaten aksam gelsin agzının payını alıcak hayır bebegim uyuyan b bebek bende haliyle yorgunum kek borek neyim yapasım yok yani uyumak ıstıyorum bebem uyurken
Bir daha da sık gitmeyin.
Ya da eşinizin çalışmadığı güne denk getirin.
Onunla gidin. 3-5 saat oturup evinize dönün.

Vallahi ne bileyim ben 10 senelik evliyim daha 1 gece gidip kendi annemde kalmadım bana değişik geliyor sanırım ... eşiniz kalsın anasının evinde madem bukadar bencil yani bi şekilde alırım çocuğu giderim kendi evime kocamı bekleyene kadar ve bir dahakine kalmalı gideceksek ben gelmiyorum deyin ... eşiniz anlayacak ama işine gelmeyecek büyük ihtimal

annenizde kalsaniz bir sure sizde esiniz anlar belki hatasinizi uykusuzum kafamo toparliycam diye gidin. yada siz gidemiyorsaniz aileniz gelsin bir sure sizo bu kadar sahipsiz bos birakmasinlar.

Size tavsiyem aşiri gidip gelmelere kalmalara izin vermeyin esinizle araniza mesafe girer . Siz gitmeyin dakika basi ne o oyle yazik degilmi size esiniz aksam cayini corbasini icsin gelsin evine sizde gidin oturun gunduz biraz aksama evinizde diurun ben olsam.asla surekli kalmam yorulurum cocuk uyuyunca uyumak isterim dinlenemezsiniz tabiki .. Allah yardimciniz olsun

Aynen ole valla bde habire msafir gelıyor hadi gel b kahve yapalım b cay yapalım su soylemıydı bolemıydı gunduz basım catlıyor odaya gecıyorum evleri dubleks yukarı gdıyorum mesela habire gekıyor odaya bsey sormaya uyku neyim kalmıyor saolun

Ya ozluyorlar gelıyoruz mesela dıyorlarki bu gece kalın
Gece birlikte yatmadığınıza göre nasıl özlem gidereceklermiş?
Gece uyanıp bebeğinizi mi izliyorlar?
Çok tuhaf bir düzen.
Kendi annemde bile kalmam geçerli bir sebep,hastalık vs olmadıkça.
Hele de yakın oturunca ne gerek var ki gece kalmaya?

Yakın ama mesafe var gene araba lazım yuruyerek yarım saat surer

O kadar da uzak değilmiş yürüyerek yarim saatse taksi ve dolmuşla evinize gidebilirsiniz ve kalmanıza hiç gerek yok. Sık sık gidersiniz kalmadan dönersiniz.bebekle ilgilenmek zaten yorucu bir de kek,börek,misafir ağırlama çok zor gerçekten.bir daha kalmayın ya onlar gelsin ya da siz gidersiniz

Ay dur ya sende moral mi veriyon beni iyice mi korkutuyon abla ya çok benziyormuşz valla evler filanda yakın ama evime gitmek istersem kimse akşama kadar bile durduramaz valla cingar çıkarırım ben durmak istersem durur istemezsem giderim ay bu ne Allah korusun :))

Ya gorseniz asırı sevecenler ılgıliler minnos minnos tavırlar ama gece olunca besige koyuyorum uc kez kalkıyorum zaten herkes uyuyor kmse almıyorki ben bakarım diye bide yorgunlktan ölüyorum bde zaten ustüne rahatta deilim

Ayni sehir icinde yatiya kalma nedir yahu hic anlamiyorum ne kalirim nede bende kalsinlar.yatmaya gitsin herkes evine

Eşin evde uyanıyorsa orada neden uyanmıyor

Ben bunu Cidden anlamadım o başka odada mı yatıyor

Sonuçta evde kaldırıyorsan orada da kaldır hatta orada daha fazla kaldır üstüm uygun değil su getir vs de

Bebekten önce arada Kv kalırdım da Bebek ile kalmadım zira düzen bozamam

Yerini yabancılar yakında zaten pek gidip kalmaya izin vermez huysuz olur

Eşinizin sorumsuz olduğunu düşünüyorsanız bı çocuk daha dünyaya getirmemekle işe başlayın bitane yeter bence kendi rahatını düşünen biri için sizin tabirinzle nedir o öyle evimiz varken 2 3 gün kalmalar ben bilirim böylelerini kendi anneniz yakın olsa gitseniz kalsanz evlerimiz yakın kalmaya ne gerek var git gel derler hastyam deyn bebek durmuyor deyin evimiz yakınsa eşinizi beklemeyn kendinz gidin.

Torun sevmek isteyen gelsin sizde sevsin. 4 aylik bebekle kimseye yatili gitmezdim ben olsam. Bir de kayinvalidenin misafirini mi agirlayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…