- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Bir daha da sık gitmeyin.Anca taksi olucak evet resti cekıcem zaten aksam gelsin agzının payını alıcak hayır bebegim uyuyan b bebek bende haliyle yorgunum kek borek neyim yapasım yok yani uyumak ıstıyorum bebem uyurken
Vallahi ne bileyim ben 10 senelik evliyim daha 1 gece gidip kendi annemde kalmadım bana değişik geliyor sanırım ... eşiniz kalsın anasının evinde madem bukadar bencil yani bi şekilde alırım çocuğu giderim kendi evime kocamı bekleyene kadar ve bir dahakine kalmalı gideceksek ben gelmiyorum deyin ... eşiniz anlayacak ama işine gelmeyecek büyük ihtimalKalınıyor iste kalın nolcak ısrarları oluyor illaji aramzda iyi iyi insanlar ama dedigim gbi eşim gece uyumuycam dıye burda klalım bebege onlarda bakar mantıgı var ondan kalıyor ama ben banyo ble yapamıyorum istediigm zaman yap kızım dıye bana kzıuorlar ama nasıl yapayım yani eşime gore hersey nrmal bra benmde evim
Aynen ole valla bde habire msafir gelıyor hadi gel b kahve yapalım b cay yapalım su soylemıydı bolemıydı gunduz basım catlıyor odaya gecıyorum evleri dubleks yukarı gdıyorum mesela habire gekıyor odaya bsey sormaya uyku neyim kalmıyorSize tavsiyem aşiri gidip gelmelere kalmalara izin vermeyin esinizle araniza mesafe girer . Siz gitmeyin dakika basi ne o oyle yazik degilmi size esiniz aksam cayini corbasini icsin gelsin evine sizde gidin oturun gunduz biraz aksama evinizde diurun ben olsam.asla surekli kalmam yorulurum cocuk uyuyunca uyumak isterim dinlenemezsiniz tabiki .. Allah yardimciniz olsun
Size tavsiyem aşiri gidip gelmelere kalmalara izin vermeyin esinizle araniza mesafe girer . Siz gitmeyin dakika basi ne o oyle yazik degilmi size esiniz aksam cayini corbasini icsin gelsin evine sizde gidin oturun gunduz biraz aksama evinizde diurun ben olsam.asla surekli kalmam yorulurum cocuk uyuyunca uyumak isterim dinlenemezsiniz tabiki .. Allah yardimciniz
yok sabah ilgilenrler snra işlerine bakarlar habire kucagımda zaten bebek cok kucuk maafir de gelıyor valla bu son tavizim zaten yoksa eşimle arama baya bseyler grecekZiyaretlere gidin bebek ile niye kalıyorsunuz madem yardımcı olunmuyor
Gece birlikte yatmadığınıza göre nasıl özlem gidereceklermiş?Ya ozluyorlar gelıyoruz mesela dıyorlarki bu gece kalın
evimiz yakın
Evleriniz yakınsa eşinize "gel beni götür" bile demeyin, gerekirse yürüyerek evinize geçin, eşinizede "eve geçtim" diye mesaj atın.beni gel evime gotur
Yakın ama mesafe var gene araba lazım yuruyerek yarım saat surer
Ay dur ya sende moral mi veriyon beni iyice mi korkutuyon abla yaÖncelikle sakin olun, zaten akşama az kaldı.
Özledikleri zaman anne rahatsızım siz buyurun diyebilirsiniz.
Bide madem sürekli gittiğiniz yer çocuk uyuyunca yanında uyuyuverin. Uyandırıp iş yaptırmaz herhalde.
Ya gorseniz asırı sevecenler ılgıliler minnos minnos tavırlar ama gece olunca besige koyuyorum uc kez kalkıyorum zaten herkes uyuyor kmse almıyorki ben bakarım diye bide yorgunlktan ölüyorum bde zaten ustüne rahatta deilimGece birlikte yatmadığınıza göre nasıl özlem gidereceklermiş?
Gece uyanıp bebeğinizi mi izliyorlar?
Çok tuhaf bir düzen.
Kendi annemde bile kalmam geçerli bir sebep,hastalık vs olmadıkça.
Hele de yakın oturunca ne gerek var ki gece kalmaya?
Ayni sehir icinde yatiya kalma nedir yahu hic anlamiyorum ne kalirim nede bende kalsinlar.yatmaya gitsin herkes evineKızlar sizin eşlerinizdede bu sıkıntı varmı dort aylık bebegim var bazen kayınvalidemlerde kalıyoruz bebegi gormek istıyorlar aramız iyi b sıkıntımız yok ama eşim bir gun değilde habire ikinci ücüncü gunede kalmak istiyor evimiz yakın ben gtmek istiıyorum cnku evleri cadde üstü ve inanılmaz ses oluyor araba insan sesleri cocugu zor uyutuyorum ve ben hc dnlenemıyoorum bebegim uyusa bile cunku kvalidem surekli hadi kek yapalım hadi sunu yapalım dıyor ve surekli msafiri gelıyor eşimi aradım beni gel evime gotur cocuk korkuyor sesten uyuyamıyoruz ikimizde dedim bagırdım cagrdım tamam sakin ol aksama gderiz ben işten gelince diyor hala delircem derdi eve gdince bebekle tek kalıcaz ve uykusu boluncek obeni asırı sinrlendrıyor cok vurdumduymaz ve rahatına düşkün babalık sorumlulugu sıfır resmen bzen dusunuyorum cdden ne tür bir insanla evlıyım dıye boyle gderse acaip soguycam ondan ne yapmam lazım artık şaştım
Ya gorseniz asırı sevecenler ılgıliler minnos minnos tavırlar ama gece olunca besige koyuyorum uc kez kalkıyorum zaten herkes uyuyor kmse almıyorki ben bakarım diye bide yorgunlktan ölüyorum bde zaten ustüne rahatta deilim
Eşinizin sorumsuz olduğunu düşünüyorsanız bı çocuk daha dünyaya getirmemekle işe başlayın bitane yeter bence kendi rahatını düşünen biri için sizin tabirinzle nedir o öyle evimiz varken 2 3 gün kalmalar ben bilirim böylelerini kendi anneniz yakın olsa gitseniz kalsanz evlerimiz yakın kalmaya ne gerek var git gel derler hastyam deyn bebek durmuyor deyin evimiz yakınsa eşinizi beklemeyn kendinz gidin.Kızlar sizin eşlerinizdede bu sıkıntı varmı dort aylık bebegim var bazen kayınvalidemlerde kalıyoruz bebegi gormek istıyorlar aramız iyi b sıkıntımız yok ama eşim bir gun değilde habire ikinci ücüncü gunede kalmak istiyor evimiz yakın ben gtmek istiıyorum cnku evleri cadde üstü ve inanılmaz ses oluyor araba insan sesleri cocugu zor uyutuyorum ve ben hc dnlenemıyoorum bebegim uyusa bile cunku kvalidem surekli hadi kek yapalım hadi sunu yapalım dıyor ve surekli msafiri gelıyor eşimi aradım beni gel evime gotur cocuk korkuyor sesten uyuyamıyoruz ikimizde dedim bagırdım cagrdım tamam sakin ol aksama gderiz ben işten gelince diyor hala delircem derdi eve gdince bebekle tek kalıcaz ve uykusu boluncek obeni asırı sinrlendrıyor cok vurdumduymaz ve rahatına düşkün babalık sorumlulugu sıfır resmen bzen dusunuyorum cdden ne tür bir insanla evlıyım dıye boyle gderse acaip soguycam ondan ne yapmam lazım artık şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?