Eşimin ünlü eski sevgilisi

evlive

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
99
29
3
29
Merhaba kızlar sizin de başınıza geldi mi bununla nasıl başa çıkıp hazmedebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen. 2.5 yıllık evliyim ve eşimle biraz yaş farkımız var severek evlendik ikimizin de geçmişi olduğunu biliyorduk.

Son günlerde radyo açıkken eşimin eski sevgilisi (ya da 1-2 ay takıldığı demem daha mı doğru olur bilmiyorum) çok ünlü hepimizin bildiği bir pop şarkıcısı. Kadın şu an evli çocuğu falan da var sanırım çok görmemeye çalışıyorum. Fakat son zamanlarda radyolarda devamlı onun sesi onun şarkıları çalınıyor ve eşime bir şey söylemeden duyar duymaz kanalı değiştiriyorum bugün de aynı şey oldu sohbet ederken müzik kanalı açıktı ve birden sesini duyunca irkildim kumandayı alıp kapattım eşime hiç bir şey söylemeden sohbete devam etmek için döndüm ama açıklama ihtiyacı hissedip "ben duymamıştım farkında bile değildim sen değiştirince farkettim" dedi.

Sinirlerim çok bozuldu kıskançlık problemleri yaşıyoruz flört döneminden beri ağır kavgalarımız da oldu. Toparlanalım böyle eziyet etmeyelim diyoruz sonra dışarda bir yerde otururken sen onunla gözgöze mi geldin sen o adama-kadına mı baktın birbirimize zehir ediyoruz artık gezmekten keyif almayıp eve kapandığımız bir süreç de yaşadık. Fakat kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o kadınla neler yaşamışlardır diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve kendimi yetersiz hissdiyorum zaman zaman.

Çevremde hep çok beğenilen ve alımlı bir kadınım aslında ama bu eski sevgilinin sesini duymaya katlanamıyorum dizlerim titreyerek bir süre oturdum sinirimden...Çok uzun yazdım farkındayım cevap verirseniz mutlu olurum nasıl yönetebilirim bu hislerimi?

O olmasa bir başka geçmişi olacaktı, sanırım ünlü olduğu için içten içe kıskanıyorsunuz, sürekli onun şarkıları çalacak kadar ünlüysea şöyle söyleyeyim belki biraz rahatlarsınız, peee kaçtane sizin eşiniz gibi erkekler geçmiştir onun hayatından. Gidip karşısına eşinizin adını sorsanız büyük ihtimal hatırlamayacaktır!

Sormayın kuruntu yaptığımın farkındayım kendime engel olamıyorum

Eski geçmişlerini de az çok biliyorum onların eski mektuplarını evde bulduğumdan beri hiç iyi değilim gerçekten. Umarım haklısınızdır adını bile hatırlamıyordur.

Çok geçmiş yıllarda Mektup yazılacak dönemlerde mi yaşanmış birşey?
Eşim 39 yaşında bir çok kadın geçmiş hayatından. Bu mektuplar başka bir sevgilisindendi. Ama biz evliyken bunları saklaması benim için büyük bir sorundu insan üzülüyor haliyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…