Ünlü eski sevgilisi evli ve çocuğu var siz de 2.5 yıllık evlisiniz. Bence boş yere kuruntu yapıyorsunuz.
Haklısınız ama engel olamıyorum kendimeÜnlü eski sevgilisi evli ve çocuğu var siz de 2.5 yıllık evlisiniz. Bence boş yere kuruntu yapıyorsunuz.
Haklısınız ama engel olamıyorumÜnlü eski sevgilisi evli ve çocuğu var siz de 2.5 yıllık evlisiniz. Bence boş yere kuruntu yapıyorsunuz.
Ahahahha hayırrDemet şener sen misin….
Evet bir ilaç kullanıyoruz ikimiz deTedavi olmalısınız
Eski geçmişlerini de az çok biliyorum onların eski mektuplarını evde bulduğumdan beri hiç iyi değilim gerçekten. Umarım haklısınızdır adını bile hatırlamıyordur.O olmasa bir başka geçmişi olacaktı, sanırım ünlü olduğu için içten içe kıskanıyorsunuz, sürekli onun şarkıları çalacak kadar ünlüysea şöyle söyleyeyim belki biraz rahatlarsınız, peee kaçtane sizin eşiniz gibi erkekler geçmiştir onun hayatından. Gidip karşısına eşinizin adını sorsanız büyük ihtimal hatırlamayacaktır!
Merve Özbey diyenl
Yok yok o değilMerve Özbey diyenler
Çok geçmiş yıllarda Mektup yazılacak dönemlerde mi yaşanmış birşey?Eski geçmişlerini de az çok biliyorum onların eski mektuplarını evde bulduğumdan beri hiç iyi değilim gerçekten. Umarım haklısınızdır adını bile hatırlamıyordur.
Catlarım ben. İpucu alayım bir şarkısını söyle bakımAhahahha hayırr
Eşim 39 yaşında bir çok kadın geçmiş hayatından. Bu mektuplar başka bir sevgilisindendi. Ama biz evliyken bunları saklaması benim için büyük bir sorundu insan üzülüyor haliyleÇok geçmiş yıllarda Mektup yazılacak dönemlerde mi yaşanmış birşey?
B.... diyeyim siz anlayın işteCatlarım ben. İpucu alayım bir şarkısını söyle bakım
Ay anlamadim beyonce miB.... diyeyim siz anlayın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?