Hayır aşık oldum. Sonralarda öğrendim ünlüyle sevgili olduğunu yani bunun için biri sevilmez ki. Sevgisinden şüphem yok ama kıskançlığı olsa da kısıtlamalar zamanla oldu en başta çok hoşlanıyordu giyimimden fiziğimden. Sonra dışarda dikkat çektiğimi düşünüp erkeklerin bakmasına sinirlenmeye başladı, ev ararken gelecek olan emlakçı ya erkekse diye o günlerde başladı aslında kısıtlamaya. Fakat ben bunu nişanlılıkta strese bağladım beni üzdüğünün farkında olduğunu biraz sabredersem düzeleceğini söylemişti. Aradan yıllar geçti üzerimden uzun montumu çıkaramaz oldum kış aylarında... yaz gelince de tayt-pantolon uzun tişört.
7 ay nişanlı kaldık bu süre içinde ben dışarda çalışıyordum ve o 3 ay boyunca her gün ben işimi yaparken sabah 10'dan akşama kadar yanımdaydı beraber çalıştık bile denebilir. Ev mesafelerimiz uzaktı, annesinin rahatsızlıkları var kendisi de panik atak geçiriyor strese gelemiyor psikolojik sıkıntıları olduğu için yoruluyordu ama yanımda olmaya çalışıyordu derken ben işten ayrıldım sonra nişanlandık bu defa ev kurma telaşı pandemide istediğimiz bölgede çok zor ev bulduk maddi sorunlar yaşandı ailesinde sorunlar oldu sayamadığım başka şeyler de vardı yıpratan. Evlendik ertesi gün bir trafik kazası geçirdik araç pert oldu sağ çıktığımıza sevinemeden borca girdik annesi daha da hastalandı diye gittik orda kaldık bırakamadık o halde... Sonra kazayla ilgili davalar oldu karakola gidip gelmelerle geçti evlilikte ilk günlerimiz malesef toparlanmamız zaman aldı.Toplam kaç yıldan bahsediyoruz ? Nişanlılıkta adamın nasıl bir strese girdiğini düşündünüz ?
Aslında hiç bir kanıtı yok görmedim ne bi fotoğraf var ne bişey yalan olabilir mi yaniSevgili olduklarının kanıtı var mı yada uzun süreli bir sevgili olduklarının(tek seferlik eğlenmişte olabilir sizinkiyle) erkek milleti hayatı yalan sallamayı çok severler malumsize böyle geçmişim çok hareketliydi dolu dolu yaşadım diye övünen biri açıkcası inanmıyorum kendilerine :)
Bende brad’le şu pitt olan sevgiliydim zamanında ten uyuşmadı.
E mektuplar var dediniz az önce..erkekler atmasyonu severler..bir mekanda görmüş olsa bile biz birlikte eğlendik diyen abazalarla dolu bu ülkeAslında hiç bir kanıtı yok görmedim ne bi fotoğraf var ne bişey yalan olabilir mi yani
Ne kadar sürdü diye sorduğumda 1-1 buçuk ay falan diye yuvarlak bi cevap aldım bişeyler hissediyormuydun diyince de o İstanbulda yaşıyordu zaten çok görüşmedik falan dedi çok kestirip attı konuşmak istemedi tadımız kaçmasın dedi kaçamaktı cevaplarıAslında hiç bir kanıtı yok görmedim ne bi fotoğraf var ne bişey yalan olabilir mi yani
Mektuplar başka bir eski sevgilisindendi başka bir soruya cevap vermiştimE mektuplar var dediniz az önce..erkekler atmasyonu severler..bir mekanda görmüş olsa bile biz birlikte eğlendik diyen abazalarla dolu bu ülke
Hava atmayı seven biridir haklı olabilirsiniz gerçekten evlenmeden önce işiyle alakalı söylediklerinin de yalan olduğunu gördüm ama açmıyorum konusunu yalanını anladığımı bile bilmiyor şu anMektuplar başka bir eski sevgilisindendi başka bir soruya cevap vermiştim
Seninki seni kıskandırmaya çalışıyor inanma bir daha ki sefere tv de o kadın çıkarsa da aaa aşkım senin ex çıkmış gel beraber dinleyelim deMektuplar başka bir eski sevgilisindendi başka bir soruya cevap vermiştim
Geçmişim hızlı şöyle böyle yaşadım diye övünen öne çıkaran birinin profilini analiz ettiğimde eminim %99 yalandır. İçiniz rahat olsun takmayın geçmişi hakkında anlattıklarını ise %50si doğru şeklinde düşünebilirsin. Çünkü gerçekten hızlı erkekler tam tersine ketum oluyor anlatmaz. Böyle övünen biri sallıyordurAslında hiç bir kanıtı yok görmedim ne bi fotoğraf var ne bişey yalan olabilir mi yani
Bunlar benzer işlerE mektuplar var dediniz az önce..erkekler atmasyonu severler..bir mekanda görmüş olsa bile biz birlikte eğlendik diyen abazalarla dolu bu ülke
Benim bir tane kız arkadaşım vardı Serdar ortaç konserine gidiyor Serdar bana baktı beni çok beğendi demişti düşün..seninki de böyle olabilir..arkadaşlığımı anında bitirmiştim ben
Toplam kaç yıldan bahsediyoruz ? Nişanlılıkta adamın nasıl bir strese girdiğini düşündünüz ?
7 ay nişanlı kaldık bu süre içinde ben dışarda çalışıyordum ve o 3 ay boyunca her gün ben işimi yaparken sabah 10'dan akşama kadar yanımdaydı beraber çalıştık bile denebilir. Ev mesafelerimiz uzaktı, annesinin rahatsızlıkları var kendisi de panik atak geçiriyor strese gelemiyor psikolojik sıkıntıları olduğu için yoruluyordu ama yanımda olmaya çalışıyordu derken ben işten ayrıldım sonra nişanlandık bu defa ev kurma telaşı pandemide istediğimiz bölgede çok zor ev bulduk maddi sorunlar yaşandı ailesinde sorunlar oldu sayamadığım başka şeyler de vardı yıpratan. Evlendik ertesi gün bir trafik kazası geçirdik araç pert oldu sağ çıktığımıza sevinemeden borca girdik annesi daha da hastalandı diye gittik orda kaldık bırakamadık o halde... Sonra kazayla ilgili davalar oldu karakola gidip gelmelerle geçti evlilikte ilk günlerimiz malesef toparlanmamız zaman aldı.
Ahh içimi rahatlattınızSeninki seni kıskandırmaya çalışıyor inanma bir daha ki sefere tv de o kadın çıkarsa da aaa aşkım senin ex çıkmış gel beraber dinleyelim de
Kuzum inanma erkeklerin %90 ı atmasyonu sever..onu ne kadar önemsediğini ölçüyor aklınca..aklı anca buna yetiyorBunlar benzer işler
3 buçuk yıldır beraberizToplam kaç yıldan bahsediyoruz ? derken; kaç yıldır berabersiniz diye sormak istemiştim.
Gerek yok tabiki..erkeklerin beyinleri farklı çalışıyor..dertleri güçleri kıskandırmaya çalışmak kendilerini önemsetmek vs vs..bu numaralar bayat ama geriden geliyor seninki..Ahh içimi rahatlattınızama bu yalanlara gerek var mıydı ya şimdi biraz da bunu yapmaya ihtiyaç duymuş olduğu için üzüleyim
Çok mantıklı. Onun böyle yalanlara saçma oyunlara ihtiyaç duyması çok ters bana yalandan nefret ederim dürüst insanlara saygı duyarım gözümdeki profili çok değişecek anladım kiGeçmişim hızlı şöyle böyle yaşadım diye övünen öne çıkaran birinin profilini analiz ettiğimde eminim %99 yalandır. İçiniz rahat olsun takmayın geçmişi hakkında anlattıklarını ise %50si doğru şeklinde düşünebilirsin. Çünkü gerçekten hızlı erkekler tam tersine ketum oluyor anlatmaz. Böyle övünen biri sallıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?