• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin uykusu beni korkutuyor

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
303
33
Ankara
kızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
3 aydır da eşim gece ara ara uykusundan irkilerek uyaniyor beni de uyandiriyor
bilerek sana sesleniyorum gitsin diye diyor ..
ne olduğunu soruyorum bi süre üzerinde baskı oluyormuş hareket edemiyormuş sürekli bana sesleniyomus ama ben duymuyormuşum
korkutmaya başladı beni son zamanlarda ilerlemeye başladı bu durum
dua okuyorum ona ama yine de oluyor
başına böyle birsey gelen var mı
ben ne yapmalıyım sizcee:KK43:

Bana da oluyor eşime de oluyor.
Tamamen yatış şekliyle alakalı ,ruhani bir durum söz konusu bile değil,araştırdım.
Sırtının üstüne yattığında olan bir durum.Biraz siz de araştırın içiniz rahatlar.
Korkmayın ayrıca,size seslenmesi ve sizin onu uyandırmanız aradaki güveni pekiştiriyor.

Bir psikiyatriste gitmeniz doğru olur. Muhtemelen halk ağzında karabasan denen bir tür uyku bozukluğu rahatsızlığı yaşıyor. Dedemde de oluyor ona benzettim anlattığınızı. Doktora görünsün eşiniz daha mantıklı bir açıklama alıp çözün ararsınız. Geçmiş olsun.

Biz küçükken aynısı babamda olurdu. Koltukta falan yatarken eliyle bize isaret ederdi onu uyandıralım diye. Neyse konunun özüne dönecek olursak, kan değerlerine baktırın. Dahiliye dokturuna bu durumdan bahsedin bisey eksikliğinden kaynaklanıyordu ama unuttum şimdi.

Genelde sırt üstü yattığında omurilik sıkışıp hareket edemediği durumlarda beyni ona hayal rüya arası bir durumla ona oyun oynuyor. Ve çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz malum hikayelerin seyrini alıyor rüyalar. Altında başka durumlar aramaya gerek yok bence. Çok gergin olduğunda artıyordur bu durum belki.

Biz küçükken aynısı babamda olurdu. Koltukta falan yatarken eliyle bize isaret ederdi onu uyandıralım diye. Neyse konunun özüne dönecek olursak, kan değerlerine baktırın. Dahiliye dokturuna bu durumdan bahsedin bisey eksikliğinden kaynaklanıyordu ama unuttum şimdi.

bize doktor yolu göründü bütün yorumlar bu yönde teşekkür ederim paylaşımınız icin

kızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
3 aydır da eşim gece ara ara uykusundan irkilerek uyaniyor beni de uyandiriyor
bilerek sana sesleniyorum gitsin diye diyor ..
ne olduğunu soruyorum bi süre üzerinde baskı oluyormuş hareket edemiyormuş sürekli bana sesleniyomus ama ben duymuyormuşum
korkutmaya başladı beni son zamanlarda ilerlemeye başladı bu durum
dua okuyorum ona ama yine de oluyor
başına böyle birsey gelen var mı
ben ne yapmalıyım sizcee:KK43:
Eşiniz uyku felci geçiriyor.. doktora gitsin

Genelde sırt üstü yattığında omurilik sıkışıp hareket edemediği durumlarda beyni ona hayal rüya arası bir durumla ona oyun oynuyor. Ve çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz malum hikayelerin seyrini alıyor rüyalar. Altında başka durumlar aramaya gerek yok bence. Çok gergin olduğunda artıyordur bu durum belki.

aynen böyle dediginiz gibi . en çok sirt üstü yatınca oluyor . ama eşim çok rahat bir insan sıkıntı stres hiç bişey olmaz onda .

Ben sırt üstü yattığımda elinizin yaşadığı şeyleri yaşıyorum rüyamda

Back
X