• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin uykusu beni korkutuyor

Bende stresli olduğum vakitlerde birçok kez uyku felci geçirdim. Beynin uykudayken uyanıyor ama vücudun tamamen kitli. Asla hareket edemiyorsun, kaskatı oluyorsun. Ve aşırı panikliyorsun. Hatta uyku felci geçtiği gibi hemen ardından bacaklarımı felçmiş gibi hissediyordum. Sırt üstü yattığımda hep uyku felci geçirdim artık sürekli sağıma yatıyorum.

Tekrarlarsa mutlaka nörolojiye gidilmeli. Ve uyku testi yaptırılmalı.

Aslinda dua edersen gidiyor diyenleride duydum ama
Doktorlar uyurken yatis pozisyonuna gore kan basinci yuksek veya dusuk oldugu icin oluyor diye diyen doktorda var mesela sirt ustu eller gobekde oldugu zaman daha cok oluyor diyende var... Tabi oluncada dua edince gidiyo diyende ....

Buna uyku felci mi ne diyorlardı, yanlış olmasın tabi ama yine de doktora gidin daha sağlıklı olur, bu durumla karşı karşıya olabilir eşiniz.

kızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
3 aydır da eşim gece ara ara uykusundan irkilerek uyaniyor beni de uyandiriyor
bilerek sana sesleniyorum gitsin diye diyor ..
ne olduğunu soruyorum bi süre üzerinde baskı oluyormuş hareket edemiyormuş sürekli bana sesleniyomus ama ben duymuyormuşum
korkutmaya başladı beni son zamanlarda ilerlemeye başladı bu durum
dua okuyorum ona ama yine de oluyor
başına böyle birsey gelen var mı
ben ne yapmalıyım sizcee:KK43:
büyük ihtimal karabasan canım banada arada oluyo yokluyo saolsun :olamaz:doktora gidebilirsiniz ben hiç gitmedim amam evet üsütnde bir ağırlık oluyo hareket etme konuşma olmuyo malesef

Korkulacak birsey yok o duaları yalnız siz diil Esinizde okumalı
O gördüğü karabasan canım ama hakikaten korkmasin ayetel kursi nas Felak besmelesiz yatmasin,hiç birşey yapamaz
Yerimde olsa kocanız deseniz çoktan düşünen amcanın Yanındaydı
Karabasan neki benim gördüklerimin yanında
Yinede herkesin çektiği kendine zor Allah yardımcınız olsun

Psiyatrlık bi durumu yok canım. Ben de de öğrencilik döneminde oldu. Gece 4 lere kadar çalıştığım için, yorgunluktan ve stresten uzak durunca geçti

bence öce bi psikoloğa mutlaka gidin bilimsel bir acıklaması var ise söylerler ve tedavi uygularlar. fakat psikoloğ yada diğer doktorlar durumu açıklayamazlar ise ve de bir sorun olmadığnı söylerlerse mutlaka bi hocaya gidin. bilimin açıklayamadığı bir sey ise Allah korusun büyü nazar yada farklı şeyler olabilir üzerinde. filimlerde filan görüyoruz yani cerrahlar çözemiyor hocalar çözüyor olayı

Aynisi bana da oluyordu önceden yatış pozisyonuyla da alakalı yüzüstü yatinca oluyordu artık o şekild e uyumuyorum uyumadan önce de dua ediyorum allaha şükür uzuuun bir süredir olmuyor

Stres altında olunca beyin uyuyunca bazı şeyler oluyor maalesef. Benim de üniversite yıllarımda çok olurdu ama en son biri okudu da iyi geldi. Dua edip uyusun

Bana da oldu çok defa. İnancım olmadığı ve hurafelere bel bağlamadığım için savaşıyordum kendisiyle. en son elimi atıp tuttum ve boşluğa sallandı elim o an uyandım. Aradan 3 yıl geçti bir daha yaşamadım. Gerçek olmadığına inanmakla işe başlayabilirsiniz.

Cin, karabasan konuları yasaktır.
Yaşanan durum uyku felcidir, lütfen bu gibi sorunlar yaşayanlar doktora danışsın.

Back
X