- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
Sohbet aramıyorum fikir soruyorum. Allah Allah ya bu kadar dert ettiyseniz okumayın cevap vermeyin arkadaşımForumun bu kısmı bdv yani bir derdim var. Derdi olan yazıyor yani. Sohbet amacındaysanız getik topiği var. dert topiğinde sohbet arıyorsunuz
NOT: Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak içn yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür buraya eşimle sorunlarımı yazıyorum. Bu site bağımlılık yapıyormuş onu anladım :)
Konuya geleyim. Çok önemsediğim bir konu değil ama psikolojik sebebini tartışmak istiyorum sizinle. Eşim gün içinde sürekli sarılan öpen sevgi gösteren biri değildir ama hamileliğimde başlattığı bir alışkanlığı var. Uykusunda bazen sarılıyor öpüyor ve bunu bilinçsizce hatırlamadan yapıyor. İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.
İlginç olan şu ki, eşimle aramız bozuk olduğunda hiç yapmıyor. Bana kızmışsa ve gündüz mesafeliyse gece hiç böyle bir şey olmuyor. Aramız iyiyse gündüz güzel vakit geçirmişsek böyle tepkiler veriyor. Özel yaşantımızda bir sorun yok her zamanki halinde sürüyor (tartıştığımız zamanlar hariç. Haliyle insan her konuda mesafeli oluyor.) En son şiddetli bir küslük yaşadık kendisi bana alındı annesine falan gitti. Döndüğünde biraz düzelmişti ama hala mesafeli takıldı. Şimdi tamamen normal, döneli iki gece oldu, iki gecedir uykusunda sarılıyor.
Bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim teşekkür ederim.
yoo işsiz olduklarını düşünüyorum. İlgimi çekmeyen oknulara cevap bile vermem. Sırf derdin bu mu demek için uğraşmam meselaSizi seçtiklerini ve size karşı olduklarını mı düşünüyorsunuz?
Hanım efendifikir soruyorum yorum istiyorum.
ha kusura bakmayın sürekli aynı tepki gelince kim ne yazdı anlamadımNuna
Buna cevap yazmıştın ztn niye durup durup aynı yorumuma azar çekiyorsun arkadaşım git başkasına sar ya
"Komik" sekmesine tıklamak yetmedi, çok güldüm az da burada güleceğim
sürekli yaptığı bir şey değil ve normal bi sarılma değil. Sanki uyanıkmış gibi çekiyor döndürüp öpüyor. İlk başlarda uyanık sanıyordum ama adam uyuyor bildiğinBelki çocukluktan gelme bir şeydir. Çocukken annesi babası veya kardeşiyle falan uyiyorduysa temas ederek veya bir oyuncağıyla da olabilir şimdi sizi onların yerine koyuyor olablr farknda olmadan.
Şu ana kadar gelen en mantıklı cevaptı teşekkür ederimo zaman sorunuzun cevabına geliyim, bazen küçücük bir şeye takılır evhamlı olabiliriz. sizi anlıyorum aslında, psikoloji değişik bir şey ve çok derin bir konu.
bence hamile kalmanızın etkisiyle eşinizde merhamet duyguları uyanmış. normalde sevgisini gösteremeyen bir insan zaten, muhtemelen uyku esnasında bilinçaltı devreye giriyor ve o sebepten size sevgisini gösteriyor. bunun tadını çıkarın.
ayrıca uyanıkken eşinize bu durumu sorabilirsiniz. normalde de sarılmanızı istiyorum vs diye.
aslında uyurken de sorabilirsiniz. uyurken sorulan sorulara genelde doğru cevap verilir. :))
Şahsen bende önceki açtığınız konulardan dolayı bunu sorun yaptığınızı düşündümama bu sadece bir düşünce yani ve koca üç paragrafta minicik bir cümle. İnsan her zaman olumsuz fikirlere kapılır.
benimki konuşmuyor ama ben de sorayım uykusunda bir dahaki sarılışında :)Benim esimde oyle yapio gece uykusunda sarilmalar opmeler seni cokk seviom cok diye cocuk gibi ic cekmelerHee normalde de yapar ama gece uykusunda bir baska...Sabah hatirlamio.Bende acaba ruya mi goruyor diye uykusunda konusturdum.Kimi sevion adi ne diye Yanlis yok beni.Bende sariliom oyle yapinca ahtapot gibi yatiozz
"Komik" sekmesine tıklamak yetmedi, çok güldüm az da burada güleceğim
Şu ana kadar gelen en mantıklı cevaptı teşekkür ederim
Eşime sordum gece böyle oldu hatırlıyor musun diye hatırlamadı. Gündüz sarılsan keşke dediğimde içmden gelince yapıyorum zaten diyor ama uykusunda daha çok yapıyor. Uyurken sorma fikri mantıklı teşekkür ederim.
dopruyu anlayanlara ne diyoruz peki? Onlar da mı benim gibi sıkıntılı?Okuduğumuzu anlıyoruz ki bu kadar insan aynı şeyi soruyorsa sıkıntı sende demektir bence
Dene bakalimbenimki konuşmuyor ama ben de sorayım uykusunda bir dahaki sarılışında :)
tamam canım fikir verenlere bir şey demiyorum ki. Gayet güzel cevap veriyorum değerlendiriyorum. Sadece dert mi bu bilmem ne diyenlere tepki gösteriyorum. Hayır dert mi bu dediğinin yanında fikir de verse anlayacağım da. Hem dert sanmış hem küçümsemiş ona kızıyorumHanım efendi
Fikir veriyoruz
Yorum da yapıyoruz
Niye beyenmiyorsunuz
Normalde bastırdığı, yapmak isteyipte yapamadığı bir duyguyu ve davranışı, uyurken farkında olmadanda olsa açığa çıkıyor demektir. Zaten siz soruncada böyle söylemiş. Uyanıkkende yapsan keşke dediğinizde, içimden gelince yapıyorum demiş. Sen gece sarıldın, bende gündüz sarılayım sana deyip, aranızdaki soğukluğa bir son vermek adına, sizde ona sarılsaydınız keşke.Eşiniz sizden bir yakınlık görmeyi bekliyor bence. Siz adım atıverin ne olacak sanki.Şu ana kadar gelen en mantıklı cevaptı teşekkür ederim
Eşime sordum gece böyle oldu hatırlıyor musun diye hatırlamadı. Gündüz sarılsan keşke dediğimde içmden gelince yapıyorum zaten diyor ama uykusunda daha çok yapıyor. Uyurken sorma fikri mantıklı teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?