Eşimin uyurken yaptıkları..

Forumun bu kısmı bdv yani bir derdim var. Derdi olan yazıyor yani. Sohbet amacındaysanız getik topiği var. dert topiğinde sohbet arıyorsunuz
Sohbet aramıyorum fikir soruyorum. Allah Allah ya bu kadar dert ettiyseniz okumayın cevap vermeyin arkadaşım

Bence psikolojik sebep aramayın. Baslıgı okuyunca aklıma esim uyurken ke.... geldi ama mune beni banlamasın diye demiyorum şimdi Rüyasinda bir seyler görse sarilmaktan farkli seyler yapardı. Ben de uyurken yastigima sevgilime oyuncak ayima sarılmayı çok severim. Belki de bilincli yapıyordur uyuyorum ayağına siz de gün icinde sarılmayı öpmeyi deneyin belki sizden adım bekliyordur

Belki çocukluktan gelme bir şeydir. Çocukken annesi babası veya kardeşiyle falan uyiyorduysa temas ederek veya bir oyuncağıyla da olabilir şimdi sizi onların yerine koyuyor olablr farknda olmadan.
sürekli yaptığı bir şey değil ve normal bi sarılma değil. Sanki uyanıkmış gibi çekiyor döndürüp öpüyor. İlk başlarda uyanık sanıyordum ama adam uyuyor bildiğin

Şu ana kadar gelen en mantıklı cevaptı teşekkür ederim

Eşime sordum gece böyle oldu hatırlıyor musun diye hatırlamadı. Gündüz sarılsan keşke dediğimde içmden gelince yapıyorum zaten diyor ama uykusunda daha çok yapıyor. Uyurken sorma fikri mantıklı teşekkür ederim.

benimki konuşmuyor ama ben de sorayım uykusunda bir dahaki sarılışında :)

rica ederim ne demek, umarım gönlünüzce olur her şey

Hanım efendi
Fikir veriyoruz
Yorum da yapıyoruz
Niye beyenmiyorsunuz
tamam canım fikir verenlere bir şey demiyorum ki. Gayet güzel cevap veriyorum değerlendiriyorum. Sadece dert mi bu bilmem ne diyenlere tepki gösteriyorum. Hayır dert mi bu dediğinin yanında fikir de verse anlayacağım da. Hem dert sanmış hem küçümsemiş ona kızıyorum

Normalde bastırdığı, yapmak isteyipte yapamadığı bir duyguyu ve davranışı, uyurken farkında olmadanda olsa açığa çıkıyor demektir. Zaten siz soruncada böyle söylemiş. Uyanıkkende yapsan keşke dediğinizde, içimden gelince yapıyorum demiş. Sen gece sarıldın, bende gündüz sarılayım sana deyip, aranızdaki soğukluğa bir son vermek adına, sizde ona sarılsaydınız keşke.Eşiniz sizden bir yakınlık görmeyi bekliyor bence. Siz adım atıverin ne olacak sanki.

Arkadaşlar şimdi konu şu;
Bunu bir dert olarak yazmadım ama bir dert olabilirdi belki. Yani mesela ben şöyle düşünüyorum; belki eşim daha fazla sevgi göstermek istediği için ama bunu beceremediği için duyguları uykusunda açığa çıkıyordur. Bunu düşünen ve onaylayan varsa sıkıntı yok. Ama farklı düşünen ya da görmediğim şeyi gören çıkacaktır. Ya da belki eşimin bu duygusunu açığa çıkarmasını sağlayacak bir fikri olan çıkacaktır. Anlatabiliyor myum konuyu. Böyle saçma bir şeyi dert etmeyecek olumsuzluklar yaşadım merak etmeyin. Hayatta kafama takacağım çok büyük şeyler yok sağlık ve ölümden başka. Ona da Allah Kerim der geçerim Allahın izniyle. Bazı konuları paylaşmayı seviyorum çünkü ben etrafımla konuşan bir insan değilim. BEbeğimi kaybettim yine kimseyle dertleşmedim. Şimdi buraya hepinizi etiketliyorum. Yaşınız kaç olursa olsun kırdıysam kusura bakmayın. Faso Fiso şeyleri dert saymam ama siz de beni tanımadığınız için haklısınız ne diyeyim.

La vie en Rosee KudrAlobar H M K KurkmantoluS D Dilos06 AbsolutPromise Melobebis Khomyuk Gulumse25 balbazaar D Dilos06 Ruhum Buruk Monica Bellucci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…