Eşimin uyurken yaptıkları..

Benimkide sarılır,uyanikkende uyurkende yani tadını çıkarın sorgulamayın..
Belki psikolojik olarak kendini yalnız hissediyor bir sıcaklık arıyor filan..Ne biliyim..kötü birşey yapmıyor sonuçta.
Yok canım mutsuz değilim kötü de düşünmüyorum. Ama gün içinde çekiniyor da böyle yapıyorsa belki bir şekilde duygularını göstermesini sağlarım

Ya benim eşim gibi uyurken kafa atsa, elinin tersiyle küt diye vursa ve uykunuzdan deli gibi uyansanız adam da horlamaya devam etse? Tüm bunları yaşıyorum ve dert budur işte =))) Adam bilinçaltında beni öldürmek istiyor diye mi düşünmeliyim ne yapmalıyım? Geçen gece rüyamda üzerime dolap devriliyordu, sıçrayarak uyandım bi baktım adamın iki bacağı sırtımda. Bacak da öyle normal bacak değil, 1.90 boyunda bir adamın kütük gibi iki uzun bacağı.

NOT: Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak içn yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.

Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür buraya eşimle sorunlarımı yazıyorum. Bu site bağımlılık yapıyormuş onu anladım :)

Konuya geleyim. Çok önemsediğim bir konu değil ama psikolojik sebebini tartışmak istiyorum sizinle. Eşim gün içinde sürekli sarılan öpen sevgi gösteren biri değildir ama hamileliğimde başlattığı bir alışkanlığı var. Uykusunda bazen sarılıyor öpüyor ve bunu bilinçsizce hatırlamadan yapıyor. İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.

İlginç olan şu ki, eşimle aramız bozuk olduğunda hiç yapmıyor. Bana kızmışsa ve gündüz mesafeliyse gece hiç böyle bir şey olmuyor. Aramız iyiyse gündüz güzel vakit geçirmişsek böyle tepkiler veriyor. Özel yaşantımızda bir sorun yok her zamanki halinde sürüyor (tartıştığımız zamanlar hariç. Haliyle insan her konuda mesafeli oluyor.) En son şiddetli bir küslük yaşadık kendisi bana alındı annesine falan gitti. Döndüğünde biraz düzelmişti ama hala mesafeli takıldı. Şimdi tamamen normal, döneli iki gece oldu, iki gecedir uykusunda sarılıyor.

Bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim teşekkür ederim.
Boşanma aşamasına gelmenize üzülmüştüm. Barışmanıza çok sevindim. Umarım tekrar yaşanmaz üzücü şeyler.

ne güzel işte sarılıyor ne diye olumsuz bir şey arıyorsunuz ki dertsiz başınıza dert almayın,
bu güzel şeyde bile dert aramayın:KK14:
Valla ben eşim sarılsın diye can atıyorum. Konu açmıştım dün. Kendisi hasta şuan demin gittim moral olsun diyr sarılayım dedim iktirdi.bna sil gücume gitti.muhabbet edelim diye konu açıyorum sus diyor.herkesin derdi farklı işte. Ama içten bir sarılma çok şeye iyi gelebilir

Benimkide bazen sariliyor ama ısınmak için 🙄 mesela bu durumu hiç sorgulamadim çünkü insanin kocasini bilmesi ne kadar da güzel.

Ust bilinc uykuda kapanir. Belli ki sizi seviyor ve size sarilarak duygusunu gosteriyor. Simdi sizin aklinizda baska bir soru varsa diye belirtmek istiyorum, memenizi de sikabilir ne bileyim poponuzu eller, normal yani cinsel icerikli de olabilir. Tabi uyur gezer degilse. Uyurken hareket halinde olmanin da bir derecesi var. O kadarla kalir yani. Ya da uyanir. Bosuna pesine dusmeyin bu durumun.

Refleks olarak kolu bacagı sureklı hareket halınde uyur cogu insan. Atar yani kolunu bacağını illa dolanır uykusunda yaptıgı için aslında anlam yuklememek gerek bılınc dışı olay çunku. Hatta küs uyunduysa o küs kalkar haha aslında gece sarılan ahtapot kimdir oyleyse diye sorar insan kendıne bu yuzden küslük durumunda ayrı yatılıyor belki de 😁😁😁😁

hayırdır sizin eşiniz uyanıkken rahat değil herhalde?

diken üstünde hop oturan kalkan ben değilim ki.
pardon suni zanda bulunduğun için bu konuyu açmıştın zaten.yorumların belli ediyor kişiliğinle beraber.

bu ve bunun gibi düşüncelerin(emin değilim 'düşünce' yerıne daha ağır birşey yazabılırdım ama ...)bilinçaltına altına ağır işlediği için pis kolojik yönünüde ele alarak seni ciddiye almıyorum.
nıye bu kadar uzun yazdın dersen ,durumunun vahammiyetini öğreniverirsin.

Arkadaşlar şimdi konu şu;
Bunu bir dert olarak yazmadım ama bir dert olabilirdi belki. Yani mesela ben şöyle düşünüyorum; belki eşim daha fazla sevgi göstermek istediği için ama bunu beceremediği için duyguları uykusunda açığa çıkıyordur. Bunu düşünen ve onaylayan varsa sıkıntı yok. Ama farklı düşünen ya da görmediğim şeyi gören çıkacaktır. Ya da belki eşimin bu duygusunu açığa çıkarmasını sağlayacak bir fikri olan çıkacaktır. Anlatabiliyor myum konuyu. Böyle saçma bir şeyi dert etmeyecek olumsuzluklar yaşadım merak etmeyin. Hayatta kafama takacağım çok büyük şeyler yok sağlık ve ölümden başka. Ona da Allah Kerim der geçerim Allahın izniyle. Bazı konuları paylaşmayı seviyorum çünkü ben etrafımla konuşan bir insan değilim. BEbeğimi kaybettim yine kimseyle dertleşmedim. Şimdi buraya hepinizi etiketliyorum. Yaşınız kaç olursa olsun kırdıysam kusura bakmayın. Faso Fiso şeyleri dert saymam ama siz de beni tanımadığınız için haklısınız ne diyeyim.

Bihterin Masali Saci KudrAlobar H M KurkmantoluSero Dilos06 AbsolutPromise Melobebis Khomyuk Gulumse25 papatyabuketi Dilos06 Ruhum Buruk ZeyNOS
Allah aşkına ne olumsuz insanlarsınız siz. Şu yorumumu ne bir insan okumuş ne bir tepki veren olmuş. Hep kötüyü görmeye mi odaklısınız? Yazık gerçekten..

diken üstünde hop oturan kalkan ben değilim ki.
pardon suni zanda bulunduğun için bu konuyu açmıştın zaten.yorumların belli ediyor kişiliğinle beraber.

bu ve bunun gibi düşüncelerin(emin değilim 'düşünce' yerıne daha ağır birşey yazabılırdım ama ...)bilinçaltına altına ağır işlediği için pis kolojik yönünüde ele alarak seni ciddiye almıyorum.
nıye bu kadar uzun yazdın dersen ,durumunun vahammiyetini öğreniverirsin.
ne yazdığınızı dikkate almadım bile kusura bakmayın. Suni zan değildir o suni olsa duramazsınız zaten :KK70:

Back
X