Eşimin uyurken yaptıkları..

tamam SUİZAN diyimde rahatla. hadi şimdi dert yandığın gocanın yanına
yok canım işteyim çok şükür. Dert yandığım da yok. Anlamayanlar furyasına seni de yazıyorum. Koca koca yazdım dert etmiyorum anlayın azcık dşye ama ucundan bile anlamamışsın ki ne yapayım.
bir de benim rahatlayacağım bir şey yok bak sayemde kelimenin doğrusunu öğrendin :)

BİR DERDİM VAR başlığı altında
KOCAMIN UYKUDA YAPTIKLARI(dikkat çekeyimde gelsinler eheuuueheuh)
e bize dert var deenndi

keşke azıcık ucundan verdiğin TÜRKİŞCİKLERİ , neyse SEN anlamadığın için ,anlamadığınızı düşündüğünden seni salıyorum

Ben şunu anladım duygularını bastırıyor uyurkende bilinç altında bastırdığı duyguları gün yüzüne çıkıyor

evet ilgi çekip sazan avlıyorum. Ne ayıp ya valla. Bu konuya ne başlık açabilirdim söyler misiniz? NE kadar saygısızca bir düşünce ama bu yazan insanlara. Sizin neye düşüp geldiğinizi öğrenmiş olduk ama üzgünüm malzeme çıkmadı buradan :)

Ben şunu anladım duygularını bastırıyor uyurkende bilinç altında bastırdığı duyguları gün yüzüne çıkıyor
Teşekkür ederim anlayarak yorum yaptığınız için. Zira konuyu anlamayanlar hayli fazla. Dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir :)

Ya rüyasında birşeyler görüyordur yada uyku haliyle bilmeden yapıyordur benim eşimde uyurken yapıyor öyle şeyler hatta bir ara gece uyuyordum kendide uyuyor baktım tutmuş çenemden eliyle kafamı kendine çevirdi öpüyordu uyku haliyle şok olmustum tabi noluyor lan diye sabah diyor neden öyle yaptım bilmiyorum yani gece gece kendiliğinden oluyor diye yoksa cinsel hayatımızda da eksik kalıp onun hasretiyle yapıyor desem öyle bir durumda yok dürtüsel birşey o anlık bence tek değil eşiniz yani benim eşimde yapıyor burda çok ayrıntı vermiyim ama sıkıntı olacak bir durum değil küs olduğunuzda zaten beyni o an size sinirlidir dürtüsel olarak engelliyordur beyin onu

iyi bari konu başlığından malzeme çalmamayı öğrenmiş oldun.
öyle ki konu başlığı çok masum.

Teşekkür ederim anlayarak yorum yaptığınız için. Zira konuyu anlamayanlar hayli fazla. Dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir :)
Farklı karakterde insanlar var burda hepsiyle başa çıkmak yada kendini anlatmak çok zordur canınızı sıkmayın yeter.
Eşiniz sizi seviyor :)

iyi bari konu başlığından malzeme çalmamayı öğrenmiş oldun.
öyle ki konu başlığı çok masum.
daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz ne diyeyim ki. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Hiç yormayalım birbirimizi olmaz mı hı?

Farklı karakterde insanlar var burda hepsiyle başa çıkmak yada kendini anlatmak çok zordur canınızı sıkmayın yeter.
Eşiniz sizi seviyor :)
Haklısınız. O kadar haklısınız ki :) BEn de durup cevap veriyorum kendimi yoruyorum. Bıraktım artık sadece konuya mantıklı cevap verenlere yazacağım.

Insan uyku esnasinda eli kolu bagli kutuk gibi uyumaz ki. Kolu bacagi kaldirir, saga sola donerken bir seye denk gelir sarilir. Yastiga yorgana sarilip uyudugum cok oldu.

Eşinizin uyku esnasinda size sarilmasi da gayet normal.

Insan uyku esnasinda eli kolu bagli kutuk gibi uyumaz ki. Kolu bacagi kaldirir, saga sola donerken bir seye denk gelir sarilir. Yastiga yorgana sarilip uyudugum cok oldu.

Eşinizin uyku esnasinda size sarilmasi da gayet normal.
Yine yinw yine anlatacağım. Kolunu bacağını atıyoe üstüme demiyorum. Uynıkmış gibi sarılıyor dokunuyor öpüyor diyorum.

Yine yinw yine anlatacağım. Kolunu bacağını atıyoe üstüme demiyorum. Uynıkmış gibi sarılıyor dokunuyor öpüyor diyorum.
E tamam normal işte. Uyanıkmış gibi sarılır, saçınızı öper, boynunuzu öper, sizi kendisine çevirir.
Benim eski sevgilim de öyleydi, adam saçımı öpüp arkasından horluyordu.

Nasıl bir cevap aradığınızı anlamadım açıkçası, eşinizn yaptığı öyle anormal bir şey değil.

Gündüz nasıldı eski sevgiliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…