Eşimin uyurken yaptıkları..

Benimkide sarılır,uyanikkende uyurkende yani tadını çıkarın sorgulamayın..
Belki psikolojik olarak kendini yalnız hissediyor bir sıcaklık arıyor filan..Ne biliyim..kötü birşey yapmıyor sonuçta.
Yok canım mutsuz değilim kötü de düşünmüyorum. Ama gün içinde çekiniyor da böyle yapıyorsa belki bir şekilde duygularını göstermesini sağlarım

Ya benim eşim gibi uyurken kafa atsa, elinin tersiyle küt diye vursa ve uykunuzdan deli gibi uyansanız adam da horlamaya devam etse? Tüm bunları yaşıyorum ve dert budur işte =))) Adam bilinçaltında beni öldürmek istiyor diye mi düşünmeliyim ne yapmalıyım? Geçen gece rüyamda üzerime dolap devriliyordu, sıçrayarak uyandım bi baktım adamın iki bacağı sırtımda. Bacak da öyle normal bacak değil, 1.90 boyunda bir adamın kütük gibi iki uzun bacağı.

Boşanma aşamasına gelmenize üzülmüştüm. Barışmanıza çok sevindim. Umarım tekrar yaşanmaz üzücü şeyler.

ne güzel işte sarılıyor ne diye olumsuz bir şey arıyorsunuz ki dertsiz başınıza dert almayın,
bu güzel şeyde bile dert aramayın
Valla ben eşim sarılsın diye can atıyorum. Konu açmıştım dün. Kendisi hasta şuan demin gittim moral olsun diyr sarılayım dedim iktirdi.bna sil gücume gitti.muhabbet edelim diye konu açıyorum sus diyor.herkesin derdi farklı işte. Ama içten bir sarılma çok şeye iyi gelebilir

Benimkide bazen sariliyor ama ısınmak için mesela bu durumu hiç sorgulamadim çünkü insanin kocasini bilmesi ne kadar da güzel.

Ust bilinc uykuda kapanir. Belli ki sizi seviyor ve size sarilarak duygusunu gosteriyor. Simdi sizin aklinizda baska bir soru varsa diye belirtmek istiyorum, memenizi de sikabilir ne bileyim poponuzu eller, normal yani cinsel icerikli de olabilir. Tabi uyur gezer degilse. Uyurken hareket halinde olmanin da bir derecesi var. O kadarla kalir yani. Ya da uyanir. Bosuna pesine dusmeyin bu durumun.

Refleks olarak kolu bacagı sureklı hareket halınde uyur cogu insan. Atar yani kolunu bacağını illa dolanır uykusunda yaptıgı için aslında anlam yuklememek gerek bılınc dışı olay çunku. Hatta küs uyunduysa o küs kalkar haha aslında gece sarılan ahtapot kimdir oyleyse diye sorar insan kendıne bu yuzden küslük durumunda ayrı yatılıyor belki de

hayırdır sizin eşiniz uyanıkken rahat değil herhalde?

diken üstünde hop oturan kalkan ben değilim ki.
pardon suni zanda bulunduğun için bu konuyu açmıştın zaten.yorumların belli ediyor kişiliğinle beraber.

bu ve bunun gibi düşüncelerin(emin değilim 'düşünce' yerıne daha ağır birşey yazabılırdım ama ...)bilinçaltına altına ağır işlediği için pis kolojik yönünüde ele alarak seni ciddiye almıyorum.
nıye bu kadar uzun yazdın dersen ,durumunun vahammiyetini öğreniverirsin.

Allah aşkına ne olumsuz insanlarsınız siz. Şu yorumumu ne bir insan okumuş ne bir tepki veren olmuş. Hep kötüyü görmeye mi odaklısınız? Yazık gerçekten..

ne yazdığınızı dikkate almadım bile kusura bakmayın. Suni zan değildir o suni olsa duramazsınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…