Eşimin uzakta oluşu

Şükredin bitiyor. Bizim daha 1 sene var:)

Tınlamıyor senı bosa gitsin bu ne

yani cırt cırt ergen gibi mesajlaşma olmaz tabi ki ama bu kadarı da fazla
uzaklaşınca "özgürleşmeyi" hak görmüş kendinde beyfendi
ne kadar süre daha kalacak gittiği yerde

En son başka şehirlerde yaşayan eş konusunda neler olmuştu.
İlgili,arayan,gelip giden koca bile neler yapıyor.
Eşinizin hâli bana normal gelmedi ben olsam kıyameti kopartirdim.
ay benim de aklıma hemen o geldi

Bazı insanlar telefonla konusmazlar pek. Huy meselesi. Siz istediginizde arayın cocugunuz istediginde arayin gerisinde rahat bırakın adami bence. Sen de bizi ara diye baskı yaparsanız daha ters tepebilir zorla guzellik olmaz

Boşa gitsin demesi çok kolay değil mi bilmiyorum boşanmak için vurması sövmesi aldatması geçerli sebep bence bunlar olunca geri dönüşü olmaz olmamali
Demek kolay uygulamak zor ewt ama adam hıc ılgılenmıyor ki ılgısız yanı bosanmayı son nokta olarak gorelım o zmn, esını al karsına konus ona gore davranırsın sende

Arkadaşım sen milletin lafına bakma normalde çok konuşan bir insan değilse eşiniz fazlada konuşmayı sevmiyorsa bu çok normal napsın seni sorar çocukları sorar bugün naptınız der toplasan bunların cevabı 10 dk bulmaz hayır yani napacak ne konuşacak bence boş kuruntu

bir de sen arama yazma bakalım o zaman o yazıp arayacak bak görürsün

Peki sen nerde kalıyorsun.. Ayrıca biraz sende arama mesaj atma illaki merak edecektir eşim asker yılın 8 ayı yoktur oda aşırı derecede yazıp arayamaz izinli günlerinde arkadaşlarıyla oluyor zırt pırt arayamaz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…