- 27 Mart 2019
- 30.559
- 113.628
- 598
- Konu Sahibi Aksmsedasi
-
Bahane bunlarUyardım hatta ciddi bir şekilde de söyledim ama sürekli uyanınca mesaj attığını gün içinde fırsat bulunca çocukla konuştuğunu işten çıkınca yanında bir sürü iş arkadaşı olup beni arayamadigini söylüyor yani beyimiz yanında birileri varken konuşmayı sevmiyormuş liseli aşık miymsiiz sürekli mesajlaşıp mic mic konuscakmisiz
Yanına gidicez Ay sonunda ama istiyor muyum onuda bilmiyorumBence yanına gidin niye ayrı sehirlerdesiniz?
Dediğim gibi tatile gidin ve eve gelince normal davranın o nasıl olucak gözlemleyinTabiki oluyor sevdiğini söyler özlediğini söyler ya da başka özel konuşmalarda imalarda bulunur
Biz de öyle konuşmuyoruz mıc mıc. Ancak yol arkadaşıyız. Sizi de öyle görmesi gerekiyor.Uyardım hatta ciddi bir şekilde de söyledim ama sürekli uyanınca mesaj attığını gün içinde fırsat bulunca çocukla konuştuğunu işten çıkınca yanında bir sürü iş arkadaşı olup beni arayamadigini söylüyor yani beyimiz yanında birileri varken konuşmayı sevmiyormuş liseli aşık miymsiiz sürekli mesajlaşıp mic mic konuscakmisiz
Oyle bi sey ima etmeyin sakın, kabullenmis gibi vbİyi hoş aradığı mesajlastigi başka birileri vardır diyorsunuz da ben bunu sorsam ya da ima etsem olmasa da eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olmaz mıyım? Sonuçta biride beni sürekli yapmadığım bir şeyle suçlasa yapayım da yaptı olayım derim
Ayni benim ki, gunaydin, iyi geceler mesaji ve cocuklarimizla goruntulu konusmaBiz de öyle konuşmuyoruz mıc mıc. Ancak yol arkadaşıyız. Sizi de öyle görmesi gerekiyor.
Bahane bunlar
Yapışık mi iş arkadaşlarına iki a
Bahane bunlar
Yapışık mi iş arkadaşlarına iki adım öteye gitsin arasın konusun
Servisle geliyorlar aynı servisteler personel lojmanı var odada 2 ksi yatıyorlar lobide toplu oturuyorlarmis uzaklaştığı zaman bakiyolarmis gel diye
Bu durum kendimi bana yetersiz hissettiriyor sanki bende sorun varmışta konuşmak istemiyormuş hissi uyandırıyorAyni benim ki, gunaydin, iyi geceler mesaji ve cocuklarimizla goruntulu konusma
Benimki öğle tatilinde vs. arar. Yanlış anladınız sanırım.. Hatta bugun akşam telde 20 dakika felan konuştuk. İş yerinde bir olayı anlattı. Herşeyden önce arkadaşız.Ayni benim ki, gunaydin, iyi geceler mesaji ve cocuklarimizla goruntulu konusma
Erkeklerde bazı dönemlerde böyle şeyler olabiliyor. Kaç yaşında? Yaşından kaynaklı olabilir. Benimki 42 yaşında..Bu durum kendimi bana yetersiz hissettiriyor sanki bende sorun varmışta konuşmak istemiyormuş hissi uyandırıyor
Bizde her şeyden önce arkadaşsız bir derdi olduğu zaman ya da Bi sorun olduğunda anlatır illaki ama sonrasında servisten çocuklar bekliyor kapatmam lazım der ve kapatırız bana yeterli gelmiyor bu bugünü size anlatayim sabah kalktı Günaydın diye sesli mesaj 3 buçuk 4 gibi görüntülü aramış açamadım 7 buçukta ben aradım sonra 8de 10 dakika cocukla görüntülü sohbet oda çocuk istemedi konuşmak oyun oynadığı için zaten eşimde dışarıdaydi arkadaşlarıyla bu şekildeBenimki öğle tatilinde vs. arar. Yanlış anladınız sanırım.. Hatta bugun akşam telde 20 dakika felan konuştuk. İş yerinde bir olayı anlattı. Herşeyden önce arkadaşız.
Bence de tuhaf ama anlatamıyorum bunu adama olayları büyütüyor oluyorum sorun yokken sorun çıkartıyor oluyorumServisle geliyorlar aynı servisteler personel lojmanı var odada 2 ksi yatıyorlar lobide toplu oturuyorlarmis uzaklaştığı zaman bakiyolarmis gel diye
.....
Çok saçma yaz günü çik dışarıya konuş yadırgayan yadirgasin
gel buraya diyenlere yanından ayrılmayıp eşini ihmal ediyorsa onlarla kalsın
Onlara ne ve esin onların lafina ne bakıyor
Çıksın dışarı balkon artık neresi ise arasın
Tuhaf
34 yaşında ben 26Erkeklerde bazı dönemlerde böyle şeyler olabiliyor. Kaç yaşında? Yaşından kaynaklı olabilir. Benimki 42 yaşında..
Ben de 39 yaşında biri olarak fevri davranmayın. Gelince alın karşınıza konuşun derim.Bizde her şeyden önce arkadaşsız bir derdi olduğu zaman ya da Bi sorun olduğunda anlatır illaki ama sonrasında servisten çocuklar bekliyor kapatmam lazım der ve kapatırız bana yeterli gelmiyor bu bugünü size anlatayim sabah kalktı Günaydın diye sesli mesaj 3 buçuk 4 gibi görüntülü aramış açamadım 7 buçukta ben aradım sonra 8de 10 dakika cocukla görüntülü sohbet oda çocuk istemedi konuşmak oyun oynadığı için zaten eşimde dışarıdaydi arkadaşlarıyla bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?