mrb arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş.yardımlarınıza çok ihtiyacım var eşime nasıl davranmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.
ben 5 aylık evliyim kayınvalidem en başından beri istemedi beni ama biz üstesinden gelip mutlu bir yuva kurduk ama eşim ve ben 1 aydır görüşmüyoruz 4 ay boyunca gittim geldim hiçbişeyimde kusur etmedim ama kendisi hep bişeyler buldu eşime beni kötüledi geleyim asıl meseleye ev almayı düşünüyorduk bunun için eşim arabasını satacaktı ve bizi eninde sonunda ayırıcağını sölediği için bizim bi ev sahibi olmamızı istemedi arabasını satacağı taktirde düğünde taktıklarını ve eşimin işyerine ortak olurken katkıda bulunduğu parasını istedi bu sürede gelip gidip beddualarda bulunuodu eşime karşı ve son 1 aydır eşimde görüşmeyi kesmişti ta ki dün ben görüşmeye başladıklarını öğrenene kadar ve bunu tesadüfen öğrendim ağzından kaçırdı bana nie sölemedin bilmek hakkım deil mi die bir tepki verdiğimde bundan sonra ne anneme senden ne de sana annemden bahsetmeme kararı aldım dedi barıştığım içinde bana surat yapma diyerek işin içinden çıktı biliyorum ki gittikçe etkilenecek görümcemden ve kayınvalidemden.ben biraz üzdüğümde bana saatlerce surat yapabilio ama onlar bunca şey yapıolar gene gidip yanlarından ayrılmıo ben ne yapıcam nasıl davranmam gerekiyor gerçekten bilemiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar
canım sonuçta oda annesi yani ne kadar kötü olsada atsan atılmaz satsan satılmaz eşine karşı fevri dvranma bırak görüşsün eğer seni gerçekten seviyosa kimsenin lafına bakıpta seni bırakmaz.benim eşimde bana gelince 1hafta küs dururdu ama onlar bişey dese hemen affederdi bende bunu söylediğimde sen söylediğin zaman çok üzülüyorum ağarıma gidiyo senden güzel şeyler duymak istiyorum çünkü seni daha çok seviyorum demişti.senin eşinde belki böyle düşünüyor olabilir.her zaman eşine sevgi ve saygı göster ancak bu şekilde onu kazanabilirsin aksi halde erkekler sevsede inada bindiriyolar işi ve yıpranan biz oluyoruz kayınvalidene gelince asla samimi olma ama saygısızlık da yapma en doğrusu bu
evet bu zamana kadar hep ayınısını yaptım eşimde bunun farkında hiçbi zaman beni suçlamıyor yada imalarda bulunmuyor zaten görüş istediğin gibi ilgilenmiyorum ve haberlerini almak istemiyorum die belirttim ama bu bir iki olan şey deil 5aydır 4 kere falan küstüler daha sonrada eşimi teselli etmek bana kalıyor o kadr üzülüyor gecelerce ağlıyor ki sonuna kadar haklı olduğu halde gidip tekrar barışıo gene üzücekler biliyorum ama bunu eşime anlatamıyorum onun üzülmesini istemiyorum keşke normal birileri olsada bişey demesem görüşmek onunda hakkı ama ucu gene bize dokunucak sinrimden kendimi yiyorum ama eşimede bişey diyemiyorum aramız açılmasın die
mrb arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş.yardımlarınıza çok ihtiyacım var eşime nasıl davranmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.
ben 5 aylık evliyim kayınvalidem en başından beri istemedi beni ama biz üstesinden gelip mutlu bir yuva kurduk ama eşim ve ben 1 aydır görüşmüyoruz 4 ay boyunca gittim geldim hiçbişeyimde kusur etmedim ama kendisi hep bişeyler buldu eşime beni kötüledi geleyim asıl meseleye ev almayı düşünüyorduk bunun için eşim arabasını satacaktı ve bizi eninde sonunda ayırıcağını sölediği için bizim bi ev sahibi olmamızı istemedi arabasını satacağı taktirde düğünde taktıklarını ve eşimin işyerine ortak olurken katkıda bulunduğu parasını istedi bu sürede gelip gidip beddualarda bulunuodu eşime karşı ve son 1 aydır eşimde görüşmeyi kesmişti ta ki dün ben görüşmeye başladıklarını öğrenene kadar ve bunu tesadüfen öğrendim ağzından kaçırdı bana nie sölemedin bilmek hakkım deil mi die bir tepki verdiğimde bundan sonra ne anneme senden ne de sana annemden bahsetmeme kararı aldım dedi barıştığım içinde bana surat yapma diyerek işin içinden çıktı biliyorum ki gittikçe etkilenecek görümcemden ve kayınvalidemden.ben biraz üzdüğümde bana saatlerce surat yapabilio ama onlar bunca şey yapıolar gene gidip yanlarından ayrılmıo ben ne yapıcam nasıl davranmam gerekiyor gerçekten bilemiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar
Annesi tabiki de görüşecek,anne ile oğlun arasına giremezsiniz.Öyle yapmaya kalkarsanız eşinizi kaybedersiniz.Eşiniz zaten kayınvalidenizin size yaptıklarını biliyor.Telaşlanmayın.
ne yaparsa yapsın annesi ve kardeşleri erkekler sogumuyolar ve sogumalarınıda isteyemezsin kendin içinde aynıdır bencee sakin durup eşini kendine cekmeye bak tatlı dilli davran eşin sende sıcaklıgı göre döner bende aynı sorunlardan müzdaribim oyüzden benden sana bi arkadaş tavsiyesi elinden geldince iyi ol eşine onun gözünde iyi olan taraf sen ol ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
çok saol canım dediklerini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorumbırakıcağına dair bir korkum yok ama gene üzülen o olucak farkında deil ve ben bunu istemiyorumkayınvalidemle zaten görüşmüyorum ama görüştüğümüz süre zarfında hiçbir saygısızlığım olmadı ama bulmak istiyen herşekilde buluyor tabii
eşinizin annesiyle görüştüğünü neden sizden gizleme gereği duydu?
aralarında ne yaşanırsa yaşansın tabiki ana-oğul, kardeşler tabiki görüşecektir.
eşinize bu konuda baskı yapıp, sizden soğumasına neden olmayın bence
amin çok teşekkür ederim sakin iyi yaklaşmaya çalışıyorum dünden beri ama ne yalan söliyeyim içimde çok buruk bana o kadr şey yaptılar sabahlara kadar ağladım üzüldüm şimdi böle olması bilmiyorum hem hak veriyorum hemde bi yanım kızıo eşime
çünkü aşırı tepki vereceğimi düşündüğünden dolayı gizleme gereğini duyduğunu zannediyorum tabi beklediği gibi bi tepki vermedim ailendir istediğini yap ben arada kalmadıktan sonra dedim demesine ama çok zor...
tabiki ana-oğul ama bu yaşına kadr hep böle olmuş hatta biz evlenmeden önce yeni barışmışlar onun öncesi 2 sene hiç görüşmemiş eşim ki çok saçma bi nedenden dolayı şimdi ise çok fazla önemli şeyler var bu kadr çabuk silinmesi aileci olunması nedendir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?