- 21 Kasım 2017
- 29.220
- 127.499
- 598
O kadar da salak değildir herhalde. İş güç yoksa orada ne diye anasının evine köye dönecek ki? Tam tersi senin kocada annesini size getirme potansiyeli var tam.çünkü ölürse kurulu düzenimi eşim bozar diye korktum çünkü kafasızın teki annem annem diye köye götürürdü hepimizi biz umrunda bile değiliz
Ne fenasınız var ya. Ben de o üzgün emojili konuyu görünce şöyle düşünmüştüm. Kaynanası bunları evden atmıştı ama kayınbabası iyi biri herhalde, dua istiyor o kadar.veya düşünsenize annem yanlız kaldı diyip kaynanamı yanıma getiriyormuş yapar çünkü
Babamın hastane sürecinde normal yoğun bakım vardı, bir de koroner vardı, oraya belli saatler ve kısa süreler dışında kimseyi almıyorlardı zaten. Gün boyu orada beklemenin anlamı yok. İşten sonra da gayet uğrayıp bakabilir. Biz de yaşadık babam koronerdeyken eve gidiyorduk.bilmiyorumki genelcerahinin yoğunbakımında içeriye giremezsiniz diyorlar annesi kardeşi köyde içeriyw kimseyi koymadıkları için hastaneye gelmediler
Esiniz is saatleri dişinda gidemez mieşimin babası ameliyat oldu yoğunbakıma aldılar. yoğunbakıma kolay kolay kimseyi almıyorlar gözlerini açtı konuşuyor çok şükür ama problem eşim durmadan işyerinden izin alıp alıp hastaneye gidiyor sabah gidiyor akşam gidiyor iş yeri artık hayır demiş bu hala izin konusunu diretiyor ben daha izin alma bak abilerin var işten atılırsan ne yaparız çocuk var diyorum babamda babam diye benimle kavga ediyor üzerime yürüyor. ya ben haksızmıyım babanı düşün ama yoğunbakımda zaten göstermiyorlar işten atılırsa biz ne yaparız. ya bana akıl verin ben haksızmıyım gene izin konusunda konuşmuş veremeyiz demişler bu kadar zorluyor
gidebilir bende öyle diyorum iş saati dışında git bağırıyor sen şöyle vicdanszsın böyle vicdansızsınEsiniz is saatleri dişinda gidemez mi
İsten atilmayi göze almis o zaman salin ipini gitsingidebilir bende öyle diyorum iş saati dışında git bağırıyor sen şöyle vicdanszsın böyle vicdansızsın
kaynanamdan daha beter bir insan. evinde yemek yiyorsun diye kavga çıkardılar bende yemeyi bıraktım bir sabah az birşey yiyordum yemek yemeyi bıraktım diye eşime çocuğu bize sevdirmiyor çocuğu bizden kaçırıyor diye kavga çıkarttıNe fenasınız var ya. Ben de o üzgün emojili konuyu görünce şöyle düşünmüştüm. Kaynanası bunları evden atmıştı ama kayınbabası iyi biri herhalde, dua istiyor o kadar.
Sen karışma bence. Seni dinlemeyeceği belli. Boşuna hiç kafanı ağrıtma. Koyarlar kapının önüne görür. Sanki bana homologasyon uzmanı ya. Bulunmaz hint kumaşı, ülkemize gelmiş bir beyin göçü gibi adeta.gidebilir bende öyle diyorum iş saati dışında git bağırıyor sen şöyle vicdanszsın böyle vicdansızsın
Bacım madem durumun yok, köyde kayınvalidenler darp edip evden atınca aç susuz sokakta kaldın, düzenin de yeni oturdu. Ne diye tekrar ikinciye hamile kaldın? Şimdi hamile olmasaydın, en azından mağdur olacak bir çocuk olurdu. Şimdi ikiye çıktı. İyi mi oldu sence?4 gündür üst üste durmadan izin aldı doktorlar içeriye almıyor iş yeri artık sana izin veremeyiz demiş durmadan gidip izin verin izin verin diyip duruyor ben kendi çocuğumuda düşünüyorum o köyde yiyecek yemek bulamadık kaç kez evden attılar o karda kışta dışarıda kaldım iş bulmak için çok uğraştık kaç ay annemin evinde kaldık ben gitme demedim ama işten atılmasını hiç istemiyorum hamileyim nasıl bakacaz nasıl yapacaz
dün sinirden kanamam vardı kasıldım yerimden kalkamadım babamda babam dedi yanıma gelmedi bir benimle ilgilenmedi ben bu kadarmı kötüyüm ben bu kadarmı iğrenç insanım yoruldum çok yoruldumSen karışma bence. Seni dinlemeyeceği belli. Boşuna hiç kafanı ağrıtma. Koyarlar kapının önüne görür. Sanki bana homologasyon uzmanı ya. Bulunmaz hint kumaşı, ülkemize gelmiş bir beyin göçü gibi adeta.
Sen kendi huzuruna bak allah aşkına hamilesin. Kendini düşün.
Çok haklısın ama olan olmuş. Birde bu üye spirale rağmen hamileymiş.Bacım madem durumun yok, köyde kayınvalidenler darp edip evden atınca aç susuz sokakta kaldın, düzenin de yeni oturdu. Ne diye tekrar ikinciye hamile kaldın? Şimdi hamile olmasaydın, en azından mağdur olacak bir çocuk olurdu. Şimdi ikiye çıktı. İyi mi oldu sence?
Az bekleseydin 1-2 sene kaçıyor muydu yani ikinci çocuk? Böyle deyince de kızıyorlar ama kadın aç kalırız iki çocukla işten atılırsa yazıyor. Şimdi gel de sorma bunu.
Senin değerini o mu belirliyor. Bi kere sen kendine değer vericeksin önce. Maddi güç olmadan o adam sana değer vermez.dün sinirden kanamam vardı kasıldım yerimden kalkamadım babamda babam dedi yanıma gelmedi bir benimle ilgilenmedi ben bu kadarmı kötüyüm ben bu kadarmı iğrenç insanım yoruldum çok yoruldum
spiralle kaldım hiç istemedim cidden istemedim ikinciyi bir tanesine bakamıyordum Allah var dedi olsun madem daha dikkatli olurum dedimBacım madem durumun yok, köyde kayınvalidenler darp edip evden atınca aç susuz sokakta kaldın, düzenin de yeni oturdu. Ne diye tekrar ikinciye hamile kaldın? Şimdi hamile olmasaydın, en azından mağdur olacak bir çocuk olurdu. Şimdi ikiye çıktı. İyi mi oldu sence?
Az bekleseydin 1-2 sene kaçıyor muydu yani ikinci çocuk? Böyle deyince de kızıyorlar ama kadın aç kalırız iki çocukla işten atılırsa yazıyor. Şimdi gel de sorma bunu.
İşte ek doğum kontrolü şart ya. Çift taraflı korunma gerekiyor zannımca.Çok haklısın ama olan olmuş. Birde bu üye spirale rağmen hamileymiş.
benim psikolojik tedaviye ihtiyacım var ben bir randevu alayım görüşeyim bu kadar depresyon yıpranmışlık hiç normal değilSenin değerini o mu belirliyor. Bi kere sen kendine değer vericeksin önce. Maddi güç olmadan o adam sana değer vermez.
Kesinlikle. Adam sorunlu belli yazık çocuklaraİşte ek doğum kontrolü şart ya. Çift taraflı korunma gerekiyor zannımca.
Ki anlatılana göre eşin ciddi problemleri var. Karısı ailesinden dayak yiyor, çocukla sokağa atılıyor. Damat haliyle karısının ailesinin evinde kalıyor. Ama tutup şimdi babam da babam deyip gebe karısının üstüne yürüyor. Şimdi bu adamla değil çocuk yapacak kadar yakınlaşmak, çatır çatır boşanmak lazım. Ta o dayak yediğinde boşaması lazımmış.
Sizi hatırladım ben şimdiibu insanlar köyde beni evden attı kış günü jandarma geldi 3 aydır annemin evinde kaldık 1 aydır kendi evimdeyim borç dert içinde yüzdük kimse bize elini uzatmadı zar zor bir iş bulduk düzenimiz çok zor oturdu işten atarlarsa ben ne yaparım tekrar evdenmi atılacaz kaynanam zaten soba demiriyle üzerime yürümüş biri tamam abilerin yanında dursun sen işten çıkınca git neden anlamıyorum gitme demiyorum iş çıkışo git çıldıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?