eşimin vurdumduymazlığı

Haklılar.Arkanızdalarsa gidin bence.Bu adamın ailesi annesi ile babası.Siz değilsiniz.
o kadar haklısınızki hep öyle hissettim bir aile olamadık hep bir annem babam oldu ben sanki annesiyle babasıyla evlenmişim gibi

İkiniz de kendinize göre haklısınız aslında. Ama tavsiyem babası yoğun bakımdayken kavga etme. Her gün babasına gider Allah korusun Bi gün gitmez o gün babasına bir şey olur ömür boyu kafana kalkar seni suçlar son anında yanında değildim senin yüzünden diye. Bazı zamanlar hassas zamanlardır telafisi olmaz. Bırak atılırsa ne yapacağını kendi düşünsün artık.

haklısınız ona gitme hiç demedim tabi gitsin görsün ama iş saatinde patronla zıtlaşıp gideceğim deme dedim ama onuda demeyeyim artık iştede gitsin istediğini yapsın atılırsa atılsın insanda bir nokta vardırya ben o noktayı aştım ne oluyorsa olsun artık

Konunun detaylarını okudum eşin haklı falan değil. İşte de gözü yok anladığım umrunda değil. Boşver bırak ne yaparsa yapsın açıkçası bugün senin o korumaya çalıştığın düzenin yuvan eşinin umrunda değilmiş ki adam olup ailesine karşı koruyamamış bile. Senin onları yaşamana sebep olan adam o düzeni önünde sonunda bozacak zaten. Sen kendine yatırım yap. B planın olsun.

atarız diyorlar kolay kolay iş bulunmuyor ben tekrardan köye gidip köyde yaşamak istemiyorum
Siz sadece köy düşünüyorsunuz. Eşiniz kadar düşünemiyor olabilirsiniz babasını ama böyle bir zamanda yanında olun eşinizin böyle dertlerin peşine düşmeyin lütfen ters tepmesin bu süreç atlatıldıktan sonra bu tutumunuzu da hatırlayacak eşiniz. Evlatlarınız var belki anneniz babanız hayatta hiç olmazsa bundan korkun dilinizin şerrine uğrarsınız Allah korusun

Yoğun bakımda yatan başka hastalar da var ve bu insanların bağışıklığı direnci çok zayıf. Eşiniz devamlı dışarıdan virüs mikrop taşıyor hastaneye. Aslında sokulmaması lazım üstelik iş saatlerinde devamlı gidiyormuş. Bir insan babasını düşündüğü kadar ailesini çocuğunu da düşünmeli. İşyeri bir iki gün izin verir ama her gün niye versin? Eşiniz işe gitmediği zaman yerine başkası bakıyor değil mi? İnsanlara ek iş yüklemeye hakkı var mı? Hastaneden çıktıktan 1 saat sonra da babasına bir şey olabilir. O zaman da mı kötü evlat sayılacak.

Evde veya normal serviste yatıyor olsa işe giderken işten dönüşte tabi uğrasın ilgilensin, abileriyle dönüşümlü baksın. Yoğun bakımda başkalarının da canı yatıyor. Herkes hastasının yanında olmak ister.

Yani evet babanin yogun bakimda olmasina uzulmustur ama, yogunbakim hastasina aile fertlerinin yapabilecegi birsey yok. Cogu hastanede eve gonderirler hasta yakinlarini. Hastayi goremezsin bile. Esinizin calismaya gonlu yok bu durumu bahane edip izin aliyor bence.

zaten yoğumbakıma sokmuyorlar içeride hastalar var doktor dün kızdı içeride bayanlar çıplak yatıyormuş onların mahreminede saygısızlık dedi seni alsam onu alsam burası normal servismi dedi yok bilgi almaya geliyoruz diyor bugün izin alabilirsem yine gidecem diyor tamam git ne halin varsa gör dedim

eğer daha hayatım kötüye giderse boşanmayı düşünüyorum ben daha katlanamıyorum annem ben bakarım çocuğa diyor babası olmasada olur beni çocuğu düşünmeyen babayı istemiyorum

Cennet gibi anneniz var, eline emeğine sağlık.

Anneniz sizden sinyal bekliyor şu anda, bir cesaretinizi toplasanız paçayı kurtaracaksınız. Hayır eşinizin borcunu harcını neden çekiyorsunuz, bir boşansanız tek derdiniz çocuğun nafakasını almak olur.

Merak etmeyin eşinize birşey olmaz, kendilerini bir şekilde kurtarıyor bu tarz davranan kişiler, en olmadı annesinin yanına geri döner harçlık alır. İsterse köye kalıcı yerleşsin kendi bilir. Siz kendinizi düşünün.

Anne bebeğe baksa, siz asgari ücretle girseniz haydi haydi kurtarırsınız zira kira da vermiyor olacaksınız. Rakamlara vurunca ciddi bir geliriniz oluyor idare edersiniz.

Çok gitmek istiyorsa mesai saatleri dışında gitsin bilgi alsın. Sabah erken gitsin, akşam çıkınca gitsin. Nasılsa içeri almıyorlarmış ziyaret saatinde gitmesi şart değil.

Çok gitmek istiyorsa mesai saatleri dışında gitsin bilgi alsın. Sabah erken gitsin, akşam çıkınca gitsin. Nasılsa içeri almıyorlarmış ziyaret saatinde gitmesi şart değil.
yine izin istemiş vermemişler çok kaşınıyor hakkımda hayırlısı

Kaç saat izin aliyor? Her gün yarim günlüğüne mi gidiyor, iki saatliğine mi?
Gün içinde gördüyse akşam tekrar gidiyor mu?
Eğer hem gün içi hem akşam gidiyorsa yazık, babasının yakınında olup dua etmek istiyordur belki.
Ama gün içinde isten dil döküp izin alıp gidip akşam oradan eve vaktinde geliyorsa işten kaytarmak için gidiyor bile olabilir. Çalışkan bir adam değildi zaten kocan, sen hamileyken de işten ayrılmıştı köyde şunu bunu yapicam diye hatırlıyorum, zaten o isi de yapamamisti. Günahını almayayım ama is cikisi gidip üç saat kalmak yerine , iş saatinde gidip üç saat kalıyorsa baba sevgisi ile çok da alakalj değildir mevzu

qqq
sabah gidiyor akşamda gidiyor yani günde 2 kez gidiyor babasının şuan hayati bir tehlikesi yok yarın normal polikinliğe alacaklarmış hadi geçtim babası ölse bile işten çıkma lüksü yok çocuğu var ardını arkasını düşünmek zorunda bu kadar ailesinr düşkünse boşasın gitsin babasının evine insandada bir sabır noktası oluyor bende artık o yok

Siz bosayin onu neden bekliyorsunuz? Ne dogru duzgun es ne de dogru duzgun bir baba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…