eşimin vurdumduymazlığı

O isten atilirsa siz girer bi ise calisirsiniz?
Hayat musterek ya hani.
Almayabilirler yanina,ama insan oyle bi durumda yakininda olmak ister.

O isten atilirsa siz girer bi ise calisirsiniz?
Hayat musterek ya hani.
Almayabilirler yanina,ama insan oyle bi durumda yakininda olmak ister.
18 aylık bir bebek ve karnımda bir çocuk nasıl çalışacağım? size yorum yapmak kolay işten atılsın yokluk çek aç kal ama siz yaşamayacaksınız

Haklısınız o halde, isyeri 4 gün izin vermiş biz hiç vermedi algıladık. Herkes acısını yaşıyor, fakat hayat devam ediyor.
cidden 4 gün baya fazla herkesede kolay kolay vermezler daha yeter demişler yani veremeyiz

18 aylık bir bebek ve karnımda bir çocuk nasıl çalışacağım? size yorum yapmak kolay işten atılsın yokluk çek aç kal ama siz yaşamayacaksınız
Ablacim isten atilirsa adam hayatiniz bitecek gibi anlattiginiz hayata 2.cocuk neden?Cidden disardan bi okur musuunuz hayatinizi?
Buarada bize anlatmak kolay degil,3,5 yasinda cocugumu babasina birakip ise gidiyorum.Babasi 3 ay once isten cikarildi ben calisiyorum.

Sizin esinizin çalışası yok. Sagir sultan bile biliyor. Hastanede babasini goremiyor zaten, tum gun bos beles gezmek icin izin aliyor. Isyerinden yarim gunluk, 2-3saatlik izin alsa sorun yapmazlardi. Isyeri duruma uyanmis, o yuzden sorun cikartiyolar.
Bu adami bir sekilde anasının kucagina sepetlemeniz lazim

spiralle kaldığımı yazdım. hamilelikten dolayıda işe almadıklarını yazdım ne yapayım keşke en başından aldırsaydım

Konu sahibinin daha önceki yaşadıklarını da düşününce endişeleri hakli geliyor. Küçük bir çocuk ,hamilelik, daha yeni kiraya çıkılmış, iste sorun yaşarsa sokakta kalma ihtimalleri var. Başka kardeşler de varsa dönüşümlü gidebilirler babalarının yanına.

Zaten yoğun bakıma öyle kolay ziyaretçide giremiyor ki. İşten sonra gidebilir aslında ya adam.

Zaten yoğun bakıma öyle kolay ziyaretçide giremiyor ki. İşten sonra gidebilir aslında ya adam.
Evet o kısım da var, abim iki ameliyat geçirdi yakin zamanda, yoğun bakim sürecinde hiçbir şekilde içeri almıyorlar. İnsan hastane yakınlarında olmak istiyor yine de ama yeni girdiğin işten olacak şekilde illa orada olacağım demeye gerek yok. Konu sahibinin eşinin çalışmada da gönlü yok pek, önceki konularından belli. Kadın haklı endişe etmekte.

Pok var gibi gidecek anasına yamanacak yine sünepe. İstenmiyor sevilmiyor, yine de yapışıyor fukara sümüğü gibi, aferin delisi.

İnsan, alt soyundan sorumludur.
O sorumluluğu hiçbir koşulda bırakamaz, ebeveynlik görevi mezara kadar.
Onlarca kere yaşadım, kendi ellerimle son dklarda hastaneye yetiştirdiğim oldu lakin çocuklarım olduktan sonra defalarca kez yoğumbakımda olan babamı ziyaret etmedim, acil bir durumda ulaşılacak mesafe ise hiç de alt soyumu boşlamam.
Yapacağım bir şey yok çünkü, yanında olanlar var ve hastanede kuru kalabalığız.
Öyle göstermelik ah vah tühlenme seansı yapacağıma hem evimi hayatımı idame ettirip hem de hasta kişinin daha sonra ihtiyacı olacağı manevi desteği sağlamak çok daha akıl karı bir iş.
Normal odaya çıkınca gitsin refakatçi ama ne hacet yani orada bahçelerde koridorlarda beklemek, ne saçma.
Acizlik bana göre, ileriyi düşünememekten başka bir şey değil.

haklısınız ama adam ne çocuğu ne beni düşünüyor. peşinde sürüklüyor sadece yıprandım yapma etme dedikçe o gene bildiğini okudu gene bildiğini okudu

haklısınız ama adam ne çocuğu ne beni düşünüyor. peşinde sürüklüyor sadece yıprandım yapma etme dedikçe o gene bildiğini okudu gene bildiğini okudu
Aciz çünkü, başka bir şey değil.
Sevgi mavalı okumasın kimse, o ayrı, hayatı sorumluluğu durdurmak ayrı.
Depremde gördük, insanlar aile değil tüm sülalelerini mezara gömüp tanımadığı insanlara koştular yardıma.
Öyle kuru kuru ah babam vah anam, hadi canım yersen…

Açıkcası konu sahibinin boşanması gerekiyor bencre.

Çalışma hayatı görmeyenler boş sallıyor galiba.

Bizde raporsuz 3 gün üst üste gelmezse işten çıkarma sebebi.

Ben de babam yoğun bakımda olsa,onu göremeyecek bile olsam beklerdim.
Diğer taraftan yıllık izninden kullanabilir,rapor alabilir,öğle tatillerinde veya iş çıkışında gidebilir hastaneye.
Anladığım kadarıyla sizin eşinizin çalışmaya niyeti yok.Kayın aileniz de iyi insanlar değil.Hastaneden çıkınca eşiniz sizin eve de getirebilir kayın ailenizi.Bence karışmayın.Ne derseniz daha da sinirlenecek,canınızı yakacak.Gemi batacaksa da siz içinde batmayın.Ailenizin yanına gitseniz çocuğunuza bakarlar mı?

ailem boşamadan daha sana yardım etmeyiz kocan ev geçindirmeyi ev bakmayı bilmitor bize güveniyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…