- 21 Ağustos 2015
- 31.962
- 97.021
- 598
- 38
O isten atilirsa siz girer bi ise calisirsiniz?eşimin babası ameliyat oldu yoğunbakıma aldılar. yoğunbakıma kolay kolay kimseyi almıyorlar gözlerini açtı konuşuyor çok şükür ama problem eşim durmadan işyerinden izin alıp alıp hastaneye gidiyor sabah gidiyor akşam gidiyor iş yeri artık hayır demiş bu hala izin konusunu diretiyor ben daha izin alma bak abilerin var işten atılırsan ne yaparız çocuk var diyorum babamda babam diye benimle kavga ediyor üzerime yürüyor. ya ben haksızmıyım babanı düşün ama yoğunbakımda zaten göstermiyorlar işten atılırsa biz ne yaparız. ya bana akıl verin ben haksızmıyım gene izin konusunda konuşmuş veremeyiz demişler bu kadar zorluyor
Haklısınız o halde, isyeri 4 gün izin vermiş biz hiç vermedi algıladık. Herkes acısını yaşıyor, fakat hayat devam ediyor.4 gündür izinli zaten iş yeri fazlasıyla gönderdi daha ne kadar gönderebilirler izin verebilirler
18 aylık bir bebek ve karnımda bir çocuk nasıl çalışacağım? size yorum yapmak kolay işten atılsın yokluk çek aç kal ama siz yaşamayacaksınızO isten atilirsa siz girer bi ise calisirsiniz?
Hayat musterek ya hani.
Almayabilirler yanina,ama insan oyle bi durumda yakininda olmak ister.
cidden 4 gün baya fazla herkesede kolay kolay vermezler daha yeter demişler yani veremeyizHaklısınız o halde, isyeri 4 gün izin vermiş biz hiç vermedi algıladık. Herkes acısını yaşıyor, fakat hayat devam ediyor.
Ablacim isten atilirsa adam hayatiniz bitecek gibi anlattiginiz hayata 2.cocuk neden?Cidden disardan bi okur musuunuz hayatinizi?18 aylık bir bebek ve karnımda bir çocuk nasıl çalışacağım? size yorum yapmak kolay işten atılsın yokluk çek aç kal ama siz yaşamayacaksınız
spiralle kaldığımı yazdım. hamilelikten dolayıda işe almadıklarını yazdım ne yapayım keşke en başından aldırsaydımAblacim isten atilirsa adam hayatiniz bitecek gibi anlattiginiz hayata 2.cocuk neden?Cidden disardan bi okur musuunuz hayatinizi?
Buarada bize anlatmak kolay degil,3,5 yasinda cocugumu babasina birakip ise gidiyorum.Babasi 3 ay once isten cikarildi ben calisiyorum.
Zaten yoğun bakıma öyle kolay ziyaretçide giremiyor ki. İşten sonra gidebilir aslında ya adam.Konu sahibinin daha önceki yaşadıklarını da düşününce endişeleri hakli geliyor. Küçük bir çocuk ,hamilelik, daha yeni kiraya çıkılmış, iste sorun yaşarsa sokakta kalma ihtimalleri var. Başka kardeşler de varsa dönüşümlü gidebilirler babalarının yanına.
Evet o kısım da var, abim iki ameliyat geçirdi yakin zamanda, yoğun bakim sürecinde hiçbir şekilde içeri almıyorlar. İnsan hastane yakınlarında olmak istiyor yine de ama yeni girdiğin işten olacak şekilde illa orada olacağım demeye gerek yok. Konu sahibinin eşinin çalışmada da gönlü yok pek, önceki konularından belli. Kadın haklı endişe etmekte.Zaten yoğun bakıma öyle kolay ziyaretçide giremiyor ki. İşten sonra gidebilir aslında ya adam.
Pok var gibi gidecek anasına yamanacak yine sünepe. İstenmiyor sevilmiyor, yine de yapışıyor fukara sümüğü gibi, aferin delisi.Evet o kısım da var, abim iki ameliyat geçirdi yakin zamanda, yoğun bakim sürecinde hiçbir şekilde içeri almıyorlar. İnsan hastane yakınlarında olmak istiyor yine de ama yeni girdiğin işten olacak şekilde illa orada olacağım demeye gerek yok. Konu sahibinin eşinin çalışmada da gönlü yok pek, önceki konularından belli. Kadın haklı endişe etmekte.
haklısınız ama adam ne çocuğu ne beni düşünüyor. peşinde sürüklüyor sadece yıprandım yapma etme dedikçe o gene bildiğini okudu gene bildiğini okuduİnsan, alt soyundan sorumludur.
O sorumluluğu hiçbir koşulda bırakamaz, ebeveynlik görevi mezara kadar.
Onlarca kere yaşadım, kendi ellerimle son dklarda hastaneye yetiştirdiğim oldu lakin çocuklarım olduktan sonra defalarca kez yoğumbakımda olan babamı ziyaret etmedim, acil bir durumda ulaşılacak mesafe ise hiç de alt soyumu boşlamam.
Yapacağım bir şey yok çünkü, yanında olanlar var ve hastanede kuru kalabalığız.
Öyle göstermelik ah vah tühlenme seansı yapacağıma hem evimi hayatımı idame ettirip hem de hasta kişinin daha sonra ihtiyacı olacağı manevi desteği sağlamak çok daha akıl karı bir iş.
Normal odaya çıkınca gitsin refakatçi ama ne hacet yani orada bahçelerde koridorlarda beklemek, ne saçma.
Acizlik bana göre, ileriyi düşünememekten başka bir şey değil.
Aciz çünkü, başka bir şey değil.haklısınız ama adam ne çocuğu ne beni düşünüyor. peşinde sürüklüyor sadece yıprandım yapma etme dedikçe o gene bildiğini okudu gene bildiğini okudu
Açıkcası konu sahibinin boşanması gerekiyor bencre.onu ben de çok merak ettim
üstelik köyden gelmiş, daha yeni işe girmiş bir adam sanmıyorum ki departman şefi filan olsun.
hangi işyeri bu, özel sektörde, günlerce izin verecek? benim bildiğim bir dizilerde var o günlerce gitmesen kimsenin sormayacağı, herkesin günde 3 saat çalışıp kalanında fikfiklediği işyerleri. en azından benim etrafımda yok gerçek hayatta.
valla işsiz kalırsa aç kalıyorlar sonra konu sahibinin annesine filan sığınıyorlar anladığım kadarıyla öyle keskin bir durum var pek adamın sorunu gibi durmuyor. kadın gebe üstelik...baya baya kadının da sorunu.
Çalışma hayatı görmeyenler boş sallıyor galiba.onu ben de çok merak ettim
üstelik köyden gelmiş, daha yeni işe girmiş bir adam sanmıyorum ki departman şefi filan olsun.
hangi işyeri bu, özel sektörde, günlerce izin verecek? benim bildiğim bir dizilerde var o günlerce gitmesen kimsenin sormayacağı, herkesin günde 3 saat çalışıp kalanında fikfiklediği işyerleri. en azından benim etrafımda yok gerçek hayatta.
valla işsiz kalırsa aç kalıyorlar sonra konu sahibinin annesine filan sığınıyorlar anladığım kadarıyla öyle keskin bir durum var pek adamın sorunu gibi durmuyor. kadın gebe üstelik...baya baya kadının da sorunu.
Bizde raporsuz 3 gün üst üste gelmezse işten çıkarma sebebi.onu ben de çok merak ettim
ailem boşamadan daha sana yardım etmeyiz kocan ev geçindirmeyi ev bakmayı bilmitor bize güveniyor dedilerBen de babam yoğun bakımda olsa,onu göremeyecek bile olsam beklerdim.
Diğer taraftan yıllık izninden kullanabilir,rapor alabilir,öğle tatillerinde veya iş çıkışında gidebilir hastaneye.
Anladığım kadarıyla sizin eşinizin çalışmaya niyeti yok.Kayın aileniz de iyi insanlar değil.Hastaneden çıkınca eşiniz sizin eve de getirebilir kayın ailenizi.Bence karışmayın.Ne derseniz daha da sinirlenecek,canınızı yakacak.Gemi batacaksa da siz içinde batmayın.Ailenizin yanına gitseniz çocuğunuza bakarlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?