eşimin vurdumduymazlığı

üyeyi konumda engelledim kendisi her konuma özellikle kötü azarlayıcı yorum yaptığı için. sadece ifade bırakabiliyor
Yazdığınız mesajda komik bir şey yok ki? Bir insanın iş bulamaması,zorda olması gülünecek bir şey olmamalı. Ne diyim yani bazen şaşırıyorum buradaki tepkilere.

Yazdığınız mesajda komik bir şey yok ki? Bir insanın iş bulamaması,zorda olması gülünecek bir şey olmamalı. Ne diyim yani bazen şaşırıyorum buradaki tepkilere.
bazı insanlar böyledir ☺ fazla takmıyorum konu açacağım zaman ilk kendisini engelliyorum artık

Ne fenasınız var ya. Ben de o üzgün emojili konuyu görünce şöyle düşünmüştüm. Kaynanası bunları evden atmıştı ama kayınbabası iyi biri herhalde, dua istiyor o kadar.
Ama çok çekmiş bee kadında baksana
Sevmesede ölsün istemez neticede bir can ama aklında 100 tane tilki dolanması da normal geldi bana bir yandan

Allahini peygamberini seviyorsan bu adamdan 4. cocugu yapma. Daha cok magdur edecek bu koca seni.

Ama çok çekmiş bee kadında baksana
Sevmesede ölsün istemez neticede bir can ama aklında 100 tane tilki dolanması da normal geldi bana bir yandan
Ya ben de üzülüyorum durumuna ama baştan böyle kocalara prim vermeyecekler. Ne münasebet başka eve taşınmak falan, bu bir seçenek olmamalı, teklif dahi etmemeli.

ha tm. o zaman
Siz köye donmeyin diye son günlerinde babasini yoklamasın.
Babasını yoklasın tabiki ama ailesinide düşünmeli. İşten atılsa ne olacak? Gerçekten çok ciddi söylüyorum ben yoğun bakımda olsam oğlum/kızım her dakika yanımda olmak için işinden olsun istemezdim. Helede torunlarımda varsa.

Ya ben de üzülüyorum durumuna ama baştan böyle kocalara prim vermeyecekler. Ne münasebet başka eve taşınmak falan, bu bir seçenek olmamalı, teklif dahi etmemeli.
Çok haklısın bende çok kızıyorum,anlam veremiyorum ama bazı insanlar,çevreler,aileler,artık adına ne denirse,çok farklı hayatlar yaşıyor ya. Hayata bakış açıları falan çok farklı oluyor. Biz de kendi yaşayış tarzımıza,hayata bakış açısına göre değerlendiriyoruz doğal olarak. E onlarında doğalı bu işte. Neyin ne olduğunu anlayınca da iş işten çoktan geçmiş oluyor. Ülkecek gidilecek daha çok yolumuz olduğunu düşünüyorum malesef.

onu ben de çok merak ettim
üstelik köyden gelmiş, daha yeni işe girmiş bir adam sanmıyorum ki departman şefi filan olsun.

hangi işyeri bu, özel sektörde, günlerce izin verecek? benim bildiğim bir dizilerde var o günlerce gitmesen kimsenin sormayacağı, herkesin günde 3 saat çalışıp kalanında fikfiklediği işyerleri. en azından benim etrafımda yok gerçek hayatta.

valla işsiz kalırsa aç kalıyorlar sonra konu sahibinin annesine filan sığınıyorlar anladığım kadarıyla öyle keskin bir durum var pek adamın sorunu gibi durmuyor. kadın gebe üstelik...baya baya kadının da sorunu.

Bir sey demek cok zor.

Yogun bakimda, bilinci acik, belki de hayatinin son.gunleri. "Evladim duvarin öte tarafinda, yalniz degilim" diye düşünmek, hastaya kendini iyi hissettirebilir.

bilmiyorumki genelcerahinin yoğunbakımında içeriye giremezsiniz diyorlar annesi kardeşi köyde içeriyw kimseyi koymadıkları için hastaneye gelmediler
yoğun bakımlara genel olarak almazlar zaten
çok rica edersen de sakin saatlerde mesela geceyarısında filan 5 dakika önlüklere vs alırlar bi görür çıkarsın

normal ziyaret saatleri bile akşam 7-8 arası filan olur yani mesai saatlerinde değil, h.sonu öğlen 1-2 olur, genelde böyledir.
eşinizin akıl sıkıntısı var bence. işten çıkınca gitsin kalsın geceye kadar, tutan mı var?

Bir sey demek cok zor.

Yogun bakimda, bilinci acik, belki de hayatinin son.gunleri. "Evladim duvarin öte tarafinda, yalniz degilim" diye düşünmek, hastaya kendini iyi hissettirebilir.
Dediğim gibi ben babasını unutsun demiyorum ama ailesinide düşünmeli. Ne olacak işten atılırsa? Yazık değil mi o çocuklara?

Ne ameliyatı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…