Bu mesaja yanlışlıkla mı komik ifadesi attınız? Merak ettim de.çok baktım vallaha çok baktım başvurmadığım yer kalmadı hamilelikten dolayı almıyorlar
üyeyi konumda engelledim kendisi her konuma özellikle kötü azarlayıcı yorum yaptığı için. sadece ifade bırakabiliyorBu mesaja yanlışlıkla mı komik ifadesi attınız? Merak ettim de.lattesizkitapsiz
Yazdığınız mesajda komik bir şey yok ki? Bir insanın iş bulamaması,zorda olması gülünecek bir şey olmamalı. Ne diyim yani bazen şaşırıyorum buradaki tepkilere.üyeyi konumda engelledim kendisi her konuma özellikle kötü azarlayıcı yorum yaptığı için. sadece ifade bırakabiliyor
ha tm. o zamanatarız diyorlar kolay kolay iş bulunmuyor ben tekrardan köye gidip köyde yaşamak istemiyorum
bazı insanlar böyledir ☺ fazla takmıyorum konu açacağım zaman ilk kendisini engelliyorum artıkYazdığınız mesajda komik bir şey yok ki? Bir insanın iş bulamaması,zorda olması gülünecek bir şey olmamalı. Ne diyim yani bazen şaşırıyorum buradaki tepkilere.
Ama çok çekmiş bee kadında baksanaNe fenasınız var ya. Ben de o üzgün emojili konuyu görünce şöyle düşünmüştüm. Kaynanası bunları evden atmıştı ama kayınbabası iyi biri herhalde, dua istiyor o kadar.
Komple de engelleniyor diye biliyorum. Her seferinde uğraşmana gerek yok.bazı insanlar böyledir ☺ fazla takmıyorum konu açacağım zaman ilk kendisini engelliyorum artık
Allah göstermesin ikinci bile fazlaAllahini peygamberini seviyorsan bu adamdan 4. cocugu yapma. Daha cok magdur edecek bu koca seni.
Ya ben de üzülüyorum durumuna ama baştan böyle kocalara prim vermeyecekler. Ne münasebet başka eve taşınmak falan, bu bir seçenek olmamalı, teklif dahi etmemeli.Ama çok çekmiş bee kadında baksana
Sevmesede ölsün istemez neticede bir can ama aklında 100 tane tilki dolanması da normal geldi bana bir yandan
Babasını yoklasın tabiki ama ailesinide düşünmeli. İşten atılsa ne olacak? Gerçekten çok ciddi söylüyorum ben yoğun bakımda olsam oğlum/kızım her dakika yanımda olmak için işinden olsun istemezdim. Helede torunlarımda varsa.ha tm. o zaman
Siz köye donmeyin diye son günlerinde babasini yoklamasın.
Çok haklısın bende çok kızıyorum,anlam veremiyorum ama bazı insanlar,çevreler,aileler,artık adına ne denirse,çok farklı hayatlar yaşıyor ya. Hayata bakış açıları falan çok farklı oluyor. Biz de kendi yaşayış tarzımıza,hayata bakış açısına göre değerlendiriyoruz doğal olarak. E onlarında doğalı bu işte. Neyin ne olduğunu anlayınca da iş işten çoktan geçmiş oluyor. Ülkecek gidilecek daha çok yolumuz olduğunu düşünüyorum malesef.Ya ben de üzülüyorum durumuna ama baştan böyle kocalara prim vermeyecekler. Ne münasebet başka eve taşınmak falan, bu bir seçenek olmamalı, teklif dahi etmemeli.
Tam da konu sahibesi için üzülmeye başlamıştım.E geçen gün niye eşimin babası hasta, dualarınızı eksik etmeyin deyip üzgün emojili konu açtınız?
üçüncüye mi hamilesin serentyy?dün sinirden kanamam vardı kasıldım yerimden kalkamadım babamda babam dedi yanıma gelmedi bir benimle ilgilenmedi ben bu kadarmı kötüyüm ben bu kadarmı iğrenç insanım yoruldum çok yoruldum
onu ben de çok merak ettimBu ahkam kesenler hangi işyeri 4 gün izin veriyor aileden biri hasta diye? Rapor faln alması lazım ki onu da nasıl alsın. Konuya önerim bence karışma adam ölür kalır suclusu sen olursun ne hali varsa görsün işsiz kalırsada onun sorunu.
Bir sey demek cok zor.Babasını yoklasın tabiki ama ailesinide düşünmeli. İşten atılsa ne olacak? Gerçekten çok ciddi söylüyorum ben yoğun bakımda olsam oğlum/kızım her dakika yanımda olmak için işinden olsun istemezdim. Helede torunlarımda varsa.
yoğun bakımlara genel olarak almazlar zatenbilmiyorumki genelcerahinin yoğunbakımında içeriye giremezsiniz diyorlar annesi kardeşi köyde içeriyw kimseyi koymadıkları için hastaneye gelmediler
Dediğim gibi ben babasını unutsun demiyorum ama ailesinide düşünmeli. Ne olacak işten atılırsa? Yazık değil mi o çocuklara?Bir sey demek cok zor.
Yogun bakimda, bilinci acik, belki de hayatinin son.gunleri. "Evladim duvarin öte tarafinda, yalniz degilim" diye düşünmek, hastaya kendini iyi hissettirebilir.
Ne ameliyatı oldu?eşimin babası ameliyat oldu yoğunbakıma aldılar. yoğunbakıma kolay kolay kimseyi almıyorlar gözlerini açtı konuşuyor çok şükür ama problem eşim durmadan işyerinden izin alıp alıp hastaneye gidiyor sabah gidiyor akşam gidiyor iş yeri artık hayır demiş bu hala izin konusunu diretiyor ben daha izin alma bak abilerin var işten atılırsan ne yaparız çocuk var diyorum babamda babam diye benimle kavga ediyor üzerime yürüyor. ya ben haksızmıyım babanı düşün ama yoğunbakımda zaten göstermiyorlar işten atılırsa biz ne yaparız. ya bana akıl verin ben haksızmıyım gene izin konusunda konuşmuş veremeyiz demişler bu kadar zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?