- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Şaşırma hemen yuwa yıkılmaz. Ama ipleri eline al. Uzaklaş biraz. Ona güweninim sarsıldığını belli et. Aslı astarı belli olmayan bir numara görüpte ayrılmamı olur. Çocukca düşünme. Büyüklerinden biraz akıl al. Tecrübelerini sorEn iyi cozum ayrilmalimiyim
Yahu iki derin nefes al. Bu nedenle boşanılır mı hiç?En iyi cozum ayrilmalimiyim
En iyi cozum ayrilmalimiyim
Yanlışlıkla engellemeyi ile defa duyuyorum imkanı yokIyi geceler oncelikle.simdi benim konum su sekilde,geçenlerde sirf meraktan esimin telefonunu elime aldim ve watsap engelleme bolumunde bir bayan vardi.bunu gorunce tabi elim ayagim titredi.direkt nosunu yazdim bu bayanin ve kendi telimden aradim.siz iste esimin numarasini soyleyerek tabi,bu numarayi hic aradiniz mi diye
Oda hic tanimam ben zaten 16 yasindayim benim sizin esinizle ne isim olur hanfendi dedi.sizcede bu engel bu sekilde yalnislikla olmus olabilir mi cok aklima takildi
Ve esim tabiki sonuna kadar inkar ediyor..
Benim eşimin hattı Turkcell nasıl bakabilirim şifre falan istemez mi?Eşinizin hattı turkcellse internetten hemen açıp hangi numarayla ne kadar konusmus ne kadar mesajlasmıs görebilirsiniz. Whatsapp konuşmalarını göremezsiniz tabi ama sms ve aramaların hepsine ulaşabilirsiniz (Içeriklerine değil sadece kaç adet arama olduğuna vs..)
Ayrıca sizi üzmek istemem ama yanlışlıkla engelleme gibi bir şey olamazpeşini bırakmayın bu işin
Ister de esinizin telefon elinizdeyken kolaylikla ogrenilir sifreBenim eşimin hattı Turkcell nasıl bakabilirim şifre falan istemez mi?
Tamamdır o zaman :)Ister de esinizin telefon elinizdeyken kolaylikla ogrenilir sifre
WhatsApp web’den ne gibi bilgiler çıkıyor acaba?Niye aradin boyle kendini yer bitirirsin.takipte kalip bi whatsapp web ten kontrol etseydin belki eve gelince engelliyor ise gidip engeli kaldirip konusuyor.numara sendeyse esinin fatura detaylarina bak bence.erkek milleti canim yatakta bassan inkar eder ne bekliyordun ki yada madem herseyi acik ettin cingar cikar yemedim anlat ne varsa de ne biliym bos bise degil bence
Az önce kendi hattımın fatura analizi kısmına tıkladım sık görüşülenlerde 3. Maddede bir numara var yazıyorum rehberime çıkmıyor yani doğru çalışmıyor olabilir. Diğer numaralar tutuyor.Tamamdır o zaman :)
Esiniz yasını nerden biliyormus szmi söyledinizEsim 31 yasinda ve benim coluk cocukla ne isim olur diyor.bilmiyorum diyor
Bilgisayardan whatssapp web acip esinin kodunu taratiyorsun gun icinde kime ne yaziyor gorebilirsn yani onun whatssapp ekrani senin ekranina yansirWhatsApp web’den ne gibi bilgiler çıkıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?