- 20 Ocak 2010
- 50.110
- 198.637
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Gurbetzedebirgarip
Adam kingbı keresınde aıle grubu acmıstım. 5 dakika sonra babam cıkmıstı. Maceramı burada noktalandıpek de gereklı sey degıl sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam kingbı keresınde aıle grubu acmıstım. 5 dakika sonra babam cıkmıstı. Maceramı burada noktalandıpek de gereklı sey degıl sanki
O kadar sinir oluyorum ki kaç kere eklediler ki dediğim halde bende artık ekledikleri anda çıkmakla buluyorum keşke hiç yokmuşum gibi davransalar benim gibiinatla cuma mesajida atıyorlar mesela çicekli böcekli okumadan siliyorum
![]()
Whatsapp grubunda bekar gibi takılmak neEşimin aile whatsapp grubu tüm gelin ve damatların hemen alındığı bir grup iken ben o gruba hiç alınma teklifi almadım. Lakin zaten içerisinde olmak istediğim bir grup değilken benim canımı sıkan şey eşimin hala o grupta bir bekar gibi olması. Ayrıca eşinin neden o grupta olmadığına hiç takılmamasına ayar oluyorum. Eşime bu konuyu açtığımda 'seni de alayım mı gruba' diyor ama benim derdimin grupta olmak olmadığını anlamıyor. Zaten grubun önemli olmadığını, kendisininde çok yazmadığını söylediğinde madem öyle sende çık gruptan o halde dediğimde tekrar sessiz kaldı ve konuyu orada kapattı. Bunun üzerine konu açıldığında artık sadece yine mi bu konu ya deyip direkt üzerini kapatıyor. Eşimin bana değer verdiğini biliyorum ama canımı sıkan bir konuya neden tepki vermediğini anlamıyorum.
Peki sen şimdi bu tramvayla nasıl yaşiyacaksınAa bizde de babam, halam, enistem ve kuzenlerimin grubunda ben yoktum. Simdi aklıma geldi seneler sonra. Dışlandığımı fark edince "aman sesimi cikarmayayim, eklerler falan" diye ölü taklidi yapmıştım.
Benim babam da cocuksuz gibi takilmis grupta![]()
Dayimlarla olan grubu ben kurdum, halamlarla olana "insallah almazlar" dedim.Peki sen şimdi bu tramvayla nasıl yaşiyacaksın![]()
Yalniz simdi aklima geldi.Peki sen şimdi bu tramvayla nasıl yaşiyacaksın![]()
Olayı kendi aleyhime çevirir abuk sabuk aile muhabbetlerine dahil olmadığım için kendimi daha şanslı hissederdim.Eşimin aile whatsapp grubu tüm gelin ve damatların hemen alındığı bir grup iken ben o gruba hiç alınma teklifi almadım. Lakin zaten içerisinde olmak istediğim bir grup değilken benim canımı sıkan şey eşimin hala o grupta bir bekar gibi olması. Ayrıca eşinin neden o grupta olmadığına hiç takılmamasına ayar oluyorum. Eşime bu konuyu açtığımda 'seni de alayım mı gruba' diyor ama benim derdimin grupta olmak olmadığını anlamıyor. Zaten grubun önemli olmadığını, kendisininde çok yazmadığını söylediğinde madem öyle sende çık gruptan o halde dediğimde tekrar sessiz kaldı ve konuyu orada kapattı. Bunun üzerine konu açıldığında artık sadece yine mi bu konu ya deyip direkt üzerini kapatıyor. Eşimin bana değer verdiğini biliyorum ama canımı sıkan bir konuya neden tepki vermediğini anlamıyorum.
Benzer bi durum diğer yengeme yapılmıştı hatta çift olarak hem yengem hem abim alınmamıştı. Fakat bu onların terbiyesizliği. Eğer sizi aileden görmüyolarsa onları kendi hallerinde bırak. Mesela beni son anda eklediler eşim yok grupta. Saçma sapan işler.Eşimin aile whatsapp grubu tüm gelin ve damatların hemen alındığı bir grup iken ben o gruba hiç alınma teklifi almadım. Lakin zaten içerisinde olmak istediğim bir grup değilken benim canımı sıkan şey eşimin hala o grupta bir bekar gibi olması. Ayrıca eşinin neden o grupta olmadığına hiç takılmamasına ayar oluyorum. Eşime bu konuyu açtığımda 'seni de alayım mı gruba' diyor ama benim derdimin grupta olmak olmadığını anlamıyor. Zaten grubun önemli olmadığını, kendisininde çok yazmadığını söylediğinde madem öyle sende çık gruptan o halde dediğimde tekrar sessiz kaldı ve konuyu orada kapattı. Bunun üzerine konu açıldığında artık sadece yine mi bu konu ya deyip direkt üzerini kapatıyor. Eşimin bana değer verdiğini biliyorum ama canımı sıkan bir konuya neden tepki vermediğini anlamıyorum.
Eşiniz aile grubundan niye çıksın? Tüm gelin ve damatlar alınmışken siz niye alınmadınız?Eşimin aile whatsapp grubu tüm gelin ve damatların hemen alındığı bir grup iken ben o gruba hiç alınma teklifi almadım. Lakin zaten içerisinde olmak istediğim bir grup değilken benim canımı sıkan şey eşimin hala o grupta bir bekar gibi olması. Ayrıca eşinin neden o grupta olmadığına hiç takılmamasına ayar oluyorum. Eşime bu konuyu açtığımda 'seni de alayım mı gruba' diyor ama benim derdimin grupta olmak olmadığını anlamıyor. Zaten grubun önemli olmadığını, kendisininde çok yazmadığını söylediğinde madem öyle sende çık gruptan o halde dediğimde tekrar sessiz kaldı ve konuyu orada kapattı. Bunun üzerine konu açıldığında artık sadece yine mi bu konu ya deyip direkt üzerini kapatıyor. Eşimin bana değer verdiğini biliyorum ama canımı sıkan bir konuya neden tepki vermediğini anlamıyorum.
Evet ben bir tık bozuluyorum beni gruplara eklediklerinde mesela oda 10 saniye falan sürüyor kocam aile gruplarında bekar bekar gezmeye devam ediyor şu saçma aile gruplarını hiç anlamadım hiç anlamicam galiba