Eşimin yakın arkadaşı

Bu son yazdığı mesajlardan sonra kesinlikle emin olun size asılıyor pislik herif. Hiç dolandirmaya gerek yok mesajları eşine göster olanı anlat.yarin birgün iftira falan atar bu pislik o zaman hiç cikamazsin işin içinden.esin de haklı olarak çok kızar sucun yoksa niye bana söylemedin diye . Ben olsam bir dakika daha durmak kesinlikle eşine söyle

Bu son yazdığı mesajlardan sonra kesinlikle emin olun size asılıyor pislik herif. Hiç dolandirmaya gerek yok mesajları eşine göster olanı anlat.yarin birgün iftira falan atar bu pislik o zaman hiç cikamazsin işin içinden.esin de haklı olarak çok kızar sucun yoksa niye bana söylemedin diye . Ben olsam bir dakika daha durmak kesinlikle eşine söyle

Mesaja kadar tamam da o mesajda şok oldum! Eşin sanki eksik anlattığın bir şeyi sonradan duyunca sorun çıkaracak biri gibi geldi bana o yüzden saklaman ne kadar güvenli bilemiyorum.Tabi arkadaşların yanında açma konuyu yanlış yerlere varabilir.
Eşinin genel olarak karakteri nasıl bilemiyorum ama bence kendin çok sert bir cevap verebilirsin bu mesaja.Çünkü karaktersiz herifin artık "ben öyle demek istememiştim yenge yanlış anlamış" diye kıvıracak hali kalmamış her şey net. Ama eşin "bana söyleseydin" diyecek bir karakterse kendin cevap verme.en iyi sen tanırsın.
Çok uzun yazdım ama "eve bekar getirme" demek de biraz kısıtlayıcı geldi bana.Bir karaktersiz yüzünden diğer bekar arkadaşlarına karşı zor duruma düşer eşin

Eksik anlatmadım ne varsa söyledim hepsini o konuda sıkıntı çıkmaz. Musait bir zaman bulunca bu mesajı da gostericem. Mesaja cevap verip daha cok sinirimi bozmak bir muhabbetin icine girmek istemedim. Numarayı da engelledim.

Şunu da unutmayın hanımlar evli olup aldatan onca herif varken hele bir de arkadaşının eşine sarkacak kadar karaktersiz birisi evli de olsa yapar bunu.Yani sadece evliler gelebilir demek çözüm değil.Hiç gelmesinler dışarda görüşülsün deseniz bile karşılaştığınız yerde yapabilir iğrençliğini.E o zaman hiç arkadaşı olmasın mı evli erkeklerin? Bence konu sahibi o şerefsizden kurtulsa kalanlar sorun değil

Konduramıyor. Ben ayar çekerim biraz düzgün davranırlar sen merak etme dedi. Düşünmek bile istemiyor yani:/
eh o istemeyedursun mesaj içeriği de yakında değişmeye başlar. o adam karaktersiz çünkü. böyleleri evli olsa da bekar olsa da insanlara sulanmaktan geri durmaz. neyse bu olay eşine ders olsun. dengesizlerle mesafe kurmayı öğrenir

Konduramıyor. Ben ayar çekerim biraz düzgün davranırlar sen merak etme dedi. Düşünmek bile istemiyor yani:/
Bu nasıl rahatlık valla şaşırdım. Benim eşim olsa şimdi karakoldan toplardim heralde adamı. Eşinizin mizacı nasıl, hani saf kalpli yada ortamlarda sessiz sakin biri mi ?

Bu nasıl rahatlık valla şaşırdım. Benim eşim olsa şimdi karakoldan toplardim heralde adamı. Eşinizin mizacı nasıl, hani saf kalpli yada ortamlarda sessiz sakin biri mi ?

Genel olarak ılıman sakin mizaçlı. Kimse hakkında kötü düşünmez. Eskiden feci kıskançtı bir o kötülüğü vardı şimdi o da yok.

Genel olarak ılıman sakin mizaçlı. Kimse hakkında kötü düşünmez. Eskiden feci kıskançtı bir o kötülüğü vardı şimdi o da yok.

Mesajı bence zaman geçmeden gösterin. Artık iyice patavatsızlaştı konuşmaya bahane arıyor herif. Dikkat edin sizde asla cevap vermeyin. Hatta mesaj attığı anda eşinize göstermeliydiniz sana soramıyor mu gelmiş bana soruyor diye. Densize bak ya nasıl sinirlendim.

Gösterdim biraz önce. Çok sinirlendi evden çıktı ben tek kalamıyorum nereye gidiyorsun dedim kapıları kitle gelicem dedi bir hışımla çıktı hala yok

esının hıyarlıgı bekar adamın sızın evde ne işi var hadı dıyelım geldı herkes salndayken elın adamı kalkıp senın yanına gelıyr esın farkında bıle degıl ... syle ıstemıyrum bekar adam evımde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…