- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Bu son yazdığı mesajlardan sonra kesinlikle emin olun size asılıyor pislik herif. Hiç dolandirmaya gerek yok mesajları eşine göster olanı anlat.yarin birgün iftira falan atar bu pislik o zaman hiç cikamazsin işin içinden.esin de haklı olarak çok kızar sucun yoksa niye bana söylemedin diye . Ben olsam bir dakika daha durmak kesinlikle eşine söyleYeni gelişmeler var.
Bayramda eşimin ailesine bayram ziyaretine gittik. Bu adam da tanıyor aileyi. Biz ordayken çatkapı geldi. Misafirler falan da vardı ortalık karışıktı. Sonra biz artık kalkalım dedik. Bu ben de sizinle geleyim yolda beni bir yere atarsınız dedi. Arabaya bindik birlikte. Ee napıyorsunuz bayramda beraber bir program yapalım vb. Şeyler söyledi. Ben de hep olumsuz konuştum bir bahane buldum sorun buldum. Eşim de anlamış olacak ki karım kocasıyla başbaşa olmak istiyormuş anlaşılan yapabileceğimiz bir şey yok uyucaz artık isteklerine dedi gülerek. Sonra biz bir yerde bıraktık adamı. Eşim sonrasında sen bana her şeyi anlattığına emin misin niye bu kadar tepkilisin başka bir şey mi var dedi. Ben de her şeyi anlattım sana olanlar o kadar ama hoşlanmıyorum sevmiyorum ben dedim. Peki o zaman fazla dahil etmeyiz uzakta tutarız biz de dedi. O gün akşam mesaj attı bana. Çantasını arabada mı unutmuş. Dedim ki arkadaşına sorsan daha iyi bir cevap alırsın. Sonrasında kadınlar daha dikkatlidir ya sana sorayım dedm yazmış. Ben cevap vermedim. Biraz zaman geçti. Bugün de çok hanım hanımcık olmuştun yakışmış elbisen yazmış. Gerizekalı herif. Mesajını da silmedim. Direk eşime gostermek istiyorum. Hatta arkadaşları bizdeyken mi yapsam. Kararsızım. Bildiğim bir şey var bu adam beni rahatsız ediyor.
Bu son yazdığı mesajlardan sonra kesinlikle emin olun size asılıyor pislik herif. Hiç dolandirmaya gerek yok mesajları eşine göster olanı anlat.yarin birgün iftira falan atar bu pislik o zaman hiç cikamazsin işin içinden.esin de haklı olarak çok kızar sucun yoksa niye bana söylemedin diye . Ben olsam bir dakika daha durmak kesinlikle eşine söyleYeni gelişmeler var.
Bayramda eşimin ailesine bayram ziyaretine gittik. Bu adam da tanıyor aileyi. Biz ordayken çatkapı geldi. Misafirler falan da vardı ortalık karışıktı. Sonra biz artık kalkalım dedik. Bu ben de sizinle geleyim yolda beni bir yere atarsınız dedi. Arabaya bindik birlikte. Ee napıyorsunuz bayramda beraber bir program yapalım vb. Şeyler söyledi. Ben de hep olumsuz konuştum bir bahane buldum sorun buldum. Eşim de anlamış olacak ki karım kocasıyla başbaşa olmak istiyormuş anlaşılan yapabileceğimiz bir şey yok uyucaz artık isteklerine dedi gülerek. Sonra biz bir yerde bıraktık adamı. Eşim sonrasında sen bana her şeyi anlattığına emin misin niye bu kadar tepkilisin başka bir şey mi var dedi. Ben de her şeyi anlattım sana olanlar o kadar ama hoşlanmıyorum sevmiyorum ben dedim. Peki o zaman fazla dahil etmeyiz uzakta tutarız biz de dedi. O gün akşam mesaj attı bana. Çantasını arabada mı unutmuş. Dedim ki arkadaşına sorsan daha iyi bir cevap alırsın. Sonrasında kadınlar daha dikkatlidir ya sana sorayım dedm yazmış. Ben cevap vermedim. Biraz zaman geçti. Bugün de çok hanım hanımcık olmuştun yakışmış elbisen yazmış. Gerizekalı herif. Mesajını da silmedim. Direk eşime gostermek istiyorum. Hatta arkadaşları bizdeyken mi yapsam. Kararsızım. Bildiğim bir şey var bu adam beni rahatsız ediyor.
Esine direk mutfakta bana boyle boyle dedi niyeti farkli deseydiniz coktan onlemini almis ve bu mesajina maruz kalmamistiniz.
eşin normal insan değil sanırım ben şokSöyledim. Sen yanlış anlamışsındır dedi.
Mesaja kadar tamam da o mesajda şok oldum!Eşin sanki eksik anlattığın bir şeyi sonradan duyunca sorun çıkaracak biri gibi geldi bana o yüzden saklaman ne kadar güvenli bilemiyorum.Tabi arkadaşların yanında açma konuyu yanlış yerlere varabilir.
Eşinin genel olarak karakteri nasıl bilemiyorum ama bence kendin çok sert bir cevap verebilirsin bu mesaja.Çünkü karaktersiz herifin artık "ben öyle demek istememiştim yenge yanlış anlamış" diye kıvıracak hali kalmamış her şey net. Ama eşin "bana söyleseydin" diyecek bir karakterse kendin cevap verme.en iyi sen tanırsın.
Çok uzun yazdım ama "eve bekar getirme" demek de biraz kısıtlayıcı geldi bana.Bir karaktersiz yüzünden diğer bekar arkadaşlarına karşı zor duruma düşer eşin
İyi cesaret var adam da mesaj atiyor yani kanit birakiyor sizde acaba esinin haberi mi var bu olsnlardan sizi mi deniyor.Söyledim. Sen yanlış anlamışsındır dedi.
eşin normal insan değil sanırım ben şok
İyi cesaret var adam da mesaj atiyor yani kanit birakiyor sizde acaba esinin haberi mi var bu olsnlardan sizi mi deniyor.
eh o istemeyedursun mesaj içeriği de yakında değişmeye başlar. o adam karaktersiz çünkü. böyleleri evli olsa da bekar olsa da insanlara sulanmaktan geri durmaz. neyse bu olay eşine ders olsun. dengesizlerle mesafe kurmayı öğrenirKonduramıyor. Ben ayar çekerim biraz düzgün davranırlar sen merak etme dedi. Düşünmek bile istemiyor yani:/
Bu nasıl rahatlık valla şaşırdım. Benim eşim olsa şimdi karakoldan toplardim heralde adamı. Eşinizin mizacı nasıl, hani saf kalpli yada ortamlarda sessiz sakin biri mi ?Konduramıyor. Ben ayar çekerim biraz düzgün davranırlar sen merak etme dedi. Düşünmek bile istemiyor yani:/
Bu nasıl rahatlık valla şaşırdım. Benim eşim olsa şimdi karakoldan toplardim heralde adamı. Eşinizin mizacı nasıl, hani saf kalpli yada ortamlarda sessiz sakin biri mi ?
Genel olarak ılıman sakin mizaçlı. Kimse hakkında kötü düşünmez. Eskiden feci kıskançtı bir o kötülüğü vardı şimdi o da yok.
Gösterdim biraz önce. Çok sinirlendi evden çıktıben tek kalamıyorum nereye gidiyorsun dedim kapıları kitle gelicem dedi bir hışımla çıktı hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?