- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Peki nasıl insanlarsinizdir? Siz esiniz o arkadası.. hani "ufak iltifatlar centilmenliktir" diye düşünür mü esiniz ve arkadas cevresi? Yoksa nasıl benim karima iltifat eder mi der?
Sunun icin soruyorum; eger rahat bir arkadas iliskisi olan insanlarsanız bu tarz cümleler iltifat cümleleri olarak sayılabilir. Ama katıysanız da kavga sebebj olabilir.
ikisinin arası diyebiliriz. Yani ufak tefek iltifatlara bir şey demez ama çok ufak tefek olmalı yani. Onun yanında benim de senin gibi eşim olsa dense o zaman noluyoruz der. Bir de iltifat eden de yok aslında arkadaş çevresinde. En fazla yenge yemek çok güzel olmuş eline sağlık sen bu işi yapıyorsun falan filan derler.
O halde sey deyin esinize, x seninle evli oldugum icin cok mutlu olmuş huyumu karakterimi cok sevip ısınmış bana öyle dedi bizim cevreden huyu suyu benim gibi birini mi ayarlasak evde kaldi gariban falan saka yollu deseniz?
Kıskanc kocayı hortlatmamakta fayda var çünkü.
Ama bidaha gelsinler ondan sonra söyleyin ki bi dank etsin kafasına mutfaga gidip gelmeleri falan
Gözü sende. Derhal eşine bildirmelisin bence boyle birşeyi...Merhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
Kadinlar hissediyo böyle şeyleri ki hisMerhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
İşte bu tarz sebeplerden bekar erkek arkadaşlarıyla dışarda görüşmeli benceMerhabalar,
Kadinlar hissediyo böyle şeyleri ki his
olmasa bile dedigi seyler normal degil
ben olsam hem kocama söylerdim hemde kocama ayar verirdim t.tünü
biraz kaldirda sen yardm et bana
erkek misafirler yardim ediyo diye ki bunuda yapmisimdir
Şaka yollu diyim kendi mi farketsin diyorsunuz?
İşte bu tarz sebeplerden bekar erkek arkadaşlarıyla dışarda görüşmeli bence
Bekar adamın sizin evinizde ne işi var
Eşinin bunu düşünmesi lazımdı
Hanımefendi bu adam mutfağa gelirken eşiniz ne yapıyor içerde basın toplantısı falan mı?Nasıl farketmiyor?Sizden önce onun rahatsız olmadı gerekir
Sizde eşinizle dışarı çıksaydınızaslına bakarsanız bunda benim payım var. dışarıda görüşüyordu ilk. yani bu kadar çok eve gelmiyorlardı. ben evde tek başıma korkuyorum akşam olunca. bunu ona söyledim o da arkadaşlarına eve gelin ben gelemem eşim korkuyor demek zorunda kaldı.
Hanımefendi adama direk söyleyin seninle aynı ortamda bulunmaktan huzursuz oluyorum evime de gelme bir daha diyin gelirsen eşime söylediklerini anlatmak durumunda kalıcam ve tabiki doğru söylediğimi anlayacak diyin tutuşur bir daha gelmezsalonda diğerleriyle konuşuyor oluyoradam mutfağa gelip kalmıyor zaten ki sadece mutfak da değil. Müsait bir yerde diyeceğini diyor kaçıyor gibi. Ben çok rahatsızım gerçekten.
Sizde eşinizle dışarı çıksaydınız
Yada sadece bekarlar görüşüyor ise evde oyalanacak birşeyler bulsaydınız
Evli olanların eşleriyle takılsaydınız vs aslında farklı bir çok çözüm bulunabilirdi
Hanımefendi adama direk söyleyin seninle aynı ortamda bulunmaktan huzursuz oluyorum evime de gelme bir daha diyin gelirsen eşime söylediklerini anlatmak durumunda kalıcam ve tabiki doğru söylediğimi anlayacak diyin tutuşur bir daha gelmez
Ben olsam eşime söylerdimevli olanların eşleri varsa sorun olmuyor zaten. Bşr kaç kere beraber dışarı da çıktık ama onların gittikleri yerler genllikle erkeklerin çoğunluğu oluşturduğu yerler oluyor. uymuyor o yüzden. offf nasıl böyle oldu ben neyin içindeyim bilmiyorum zaten çok canım sıkılıyor.
Ben olsam eşime söylerdim
Ben korkuyorum vs dediğim için evde görüşüyrz ama şu geldiklernde böyle böyle birşey oldu belki yanlış birşey yok ama ben rahatsız oldum seninde bilmeni istedim
Evimze sadece evli arkadasların gelse
Bekarlarla dışarda görüşsen bende kendime başka bir plan yaparım eve gelirken beni alırsın vs dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?