Eşimin yakın arkadaşı

Peki nasıl insanlarsinizdir? Siz esiniz o arkadası.. hani "ufak iltifatlar centilmenliktir" diye düşünür mü esiniz ve arkadas cevresi? Yoksa nasıl benim karima iltifat eder mi der?

Sunun icin soruyorum; eger rahat bir arkadas iliskisi olan insanlarsanız bu tarz cümleler iltifat cümleleri olarak sayılabilir. Ama katıysanız da kavga sebebj olabilir.

ikisinin arası diyebiliriz. Yani ufak tefek iltifatlara bir şey demez ama çok ufak tefek olmalı yani. Onun yanında benim de senin gibi eşim olsa dense o zaman noluyoruz der. Bir de iltifat eden de yok aslında arkadaş çevresinde. En fazla yenge yemek çok güzel olmuş eline sağlık sen bu işi yapıyorsun falan filan derler.

O halde sey deyin esinize, x seninle evli oldugum icin cok mutlu olmuş huyumu karakterimi cok sevip ısınmış bana öyle dedi bizim cevreden huyu suyu benim gibi birini mi ayarlasak evde kaldi gariban falan saka yollu deseniz?

Kıskanc kocayı hortlatmamakta fayda var çünkü.

Ama bidaha gelsinler ondan sonra söyleyin ki bi dank etsin kafasına mutfaga gidip gelmeleri falan

Şaka yollu diyim kendi mi farketsin diyorsunuz?

Gözü sende. Derhal eşine bildirmelisin bence boyle birşeyi...

Kadinlar hissediyo böyle şeyleri ki his

olmasa bile dedigi seyler normal degil

ben olsam hem kocama söylerdim hemde kocama ayar verirdim t.tünü

biraz kaldirda sen yardm et bana

erkek misafirler yardim ediyo diye ki bunuda yapmisimdir

İşte bu tarz sebeplerden bekar erkek arkadaşlarıyla dışarda görüşmeli bence
Bekar adamın sizin evinizde ne işi var
Eşinin bunu düşünmesi lazımdı

Dedim bunu. Arkadaşlar gitsin sonra tüm işi be yapcam valla millet varken girip bulaşık mı yıkayım diyor. İki tabak alıyor getiriyor mutfağa sonra fıyyyy.

Hanımefendi bu adam mutfağa gelirken eşiniz ne yapıyor içerde basın toplantısı falan mı?Nasıl farketmiyor?Sizden önce onun rahatsız olmadı gerekir

İşte bu tarz sebeplerden bekar erkek arkadaşlarıyla dışarda görüşmeli bence
Bekar adamın sizin evinizde ne işi var
Eşinin bunu düşünmesi lazımdı

aslına bakarsanız bunda benim payım var. dışarıda görüşüyordu ilk. yani bu kadar çok eve gelmiyorlardı. ben evde tek başıma korkuyorum akşam olunca. bunu ona söyledim o da arkadaşlarına eve gelin ben gelemem eşim korkuyor demek zorunda kaldı.

Hanımefendi bu adam mutfağa gelirken eşiniz ne yapıyor içerde basın toplantısı falan mı?Nasıl farketmiyor?Sizden önce onun rahatsız olmadı gerekir

salonda diğerleriyle konuşuyor oluyor adam mutfağa gelip kalmıyor zaten ki sadece mutfak da değil. Müsait bir yerde diyeceğini diyor kaçıyor gibi. Ben çok rahatsızım gerçekten.

Sizde eşinizle dışarı çıksaydınız
Yada sadece bekarlar görüşüyor ise evde oyalanacak birşeyler bulsaydınız
Evli olanların eşleriyle takılsaydınız vs aslında farklı bir çok çözüm bulunabilirdi

salonda diğerleriyle konuşuyor oluyor adam mutfağa gelip kalmıyor zaten ki sadece mutfak da değil. Müsait bir yerde diyeceğini diyor kaçıyor gibi. Ben çok rahatsızım gerçekten.
Hanımefendi adama direk söyleyin seninle aynı ortamda bulunmaktan huzursuz oluyorum evime de gelme bir daha diyin gelirsen eşime söylediklerini anlatmak durumunda kalıcam ve tabiki doğru söylediğimi anlayacak diyin tutuşur bir daha gelmez

evli olanların eşleri varsa sorun olmuyor zaten. Bşr kaç kere beraber dışarı da çıktık ama onların gittikleri yerler genllikle erkeklerin çoğunluğu oluşturduğu yerler oluyor. uymuyor o yüzden. offf nasıl böyle oldu ben neyin içindeyim bilmiyorum zaten çok canım sıkılıyor.

cok sacma ya esin ne kadar rahat bilmiyoeum ben karsi degilim arkadas ortamina ama bu sekilde yanlis vekar deyil evlide olabilir sefersiz serefsizdir esinle konus bence

Ben olsam eşime söylerdim
Ben korkuyorum vs dediğim için evde görüşüyrz ama şu geldiklernde böyle böyle birşey oldu belki yanlış birşey yok ama ben rahatsız oldum seninde bilmeni istedim
Evimze sadece evli arkadasların gelse
Bekarlarla dışarda görüşsen bende kendime başka bir plan yaparım eve gelirken beni alırsın vs dıye

başka yol yok gibi zaten söylemeliyim kesinlikle. İçim hiç rahat değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…