o zaman aldatmayan erkek YOK!!! dediginiz tam anlamiyla bu. anlamadim ki gercekten bakisiniz bu mu? yoksa agzinizdan oylesine cikan laflar mi? o zaman herhangi bir diziyi izleyen erkek karisini aldatiyor demekki!!!!!
o zaman aldatmayan erkek YOK!!! dediginiz tam anlamiyla bu. anlamadim ki gercekten bakisiniz bu mu? yoksa agzinizdan oylesine cikan laflar mi? o zaman herhangi bir diziyi izleyen erkek karisini aldatiyor demekki!!!!!
dusuncen buysa saygi duyarim ama anladigim kadariyla senin kendine saygin yok!!!
bu kezde size ben orda bi erkek arkadasımla bulasaktım ne varki burda burda bişiler iççektm diyebilir sonucta karsısında siz yoksunz(ve ya baska biri )bende görünmeyi düşünmüyorum.hatta öyle bir yer olmalı ki bunu net bir şekilde izleyip bir kaç foto almalıym.akşama da bunları göstermeliyim.cafenin adını şeklini şemalini fotolamalyım...
bu kezde size ben orda bi erkek arkadasımla bulasaktım ne varki burda burda bişiler iççektm diyebilir sonucta karsısında siz yoksunz(ve ya baska biri )
bu kezde size ben orda bi erkek arkadasımla bulasaktım ne varki burda burda bişiler iççektm diyebilir sonucta karsısında siz yoksunz(ve ya baska biri )
kendime saygim olmadigi icin neden saygi duyuyorsun? :)
erkeklere kadinlardan daha fazla saygi duymuyorum sayet bu yuzden kendime saygim yoksa
boylede yasarim merak etme:94:
ama o sırada arıyacam we elimde pc de konuşmaların kaydı olacak.yani cafe adı yer saat...
bak hayatim daha yeni evli sayilirsin ama bence adamina sahip cik daha somut birsey yokken ortaligi ayaga kaldirip evliligini bitirme, mutlu musun mutsuz musun orasini bilemioyorum!! eger mutsuz bir evliligin varsa bir dakika dusunme bosan ama o adami seviyor ve onunla mutluysan onun da seninle mutlu oldugunu hissediyorsan, soyle gozlerine bakinca hisseder insan dimi!!! iste bir bak ve sevgi ve safkat varsa sana karsi..birak bu sacmaliklari ve esinle konus tum bunlari ve mutlu olmaya bak, emin ol burada bosan diye sana yalvaran insanlarin basina fiziksel aldatma gelse bile kocalarini eve geri alacak insanlar vardir!! akilli ol tatlim.
bu ilk değil daha önce de bir kaç deffa yakaladım inkar etti.bu sefer onun kurallarıyla oyanamaya karar werdim oyunu.kerdeşim sen bilirsin ama belki bu ilkdir bence delillerini topla dursun ve karsına al ve konus bundan sona tekrar süphelenirsen bu bulusma oyununu dene derim kolay bişi deil Allah yard.olsn canm:26:
belden asagi vurdun ama neyseben anlatamadim herhalde sekerim; ilk olarak kocani ha burada masaya yatirip tartismissin ha etrafinda olan insanlarla konusmussun ikisi de BU DURUMDAYKEN bence yanlis, cunku adamin yaptigi birsey yok seninle face ten konusmaktan baska, ayrica calisiyor musun yoksa ev hanimi misin bilemiyorum ama yaptigin seyler takdir edilmesi gereken seyler bunu anlamayan kocan eger isten eve evden ise yasiyorsa aptal olmasina ragmen hic degilse kiymet bilen bir insanmis diyebilirim, ayrica seni ben gormedim guzelligin hakkinda pek birsey diyemem ama denilebilcek olan seyi kocan demis zaten, seni begenmis sevmis ve guvenmis ki seni karisi yapmis, o yuzden kocanin etrafinda oyunlar oynayacagina kocanla birlikte oyunlar oyna demek istedim ben, onun eksikleri varsa emin ol sende vardir birseyler, iki tarafta ipin ucunu birakmazsa o ip asla tam olarak yere dusmez, ayrica ben sana saldirmiyorum beni sakin yanlis anlama; dertlesiyoruz iste..
arkadaşım sabahtan beri düşünüyorum da aklıma bir fikir geldi sana uyar mı bilmem şimdi bak eşinin tanımadığı bir arkadaşın komşun varsa tabi bekar olsun bir de kadının kocası duyar olay çıkmasın rica et buluşmaya o gitsin sende kenarda köşede izle bakalım eğer eşin o bayanla samimiyet içerisine girerse bil ki senin olduğunu bilmiyo üste çıkamaz ayrıca eğer bu işi yapan o değilse başka biri gelir o da ortaya çıkar böyle durumda eşin bahane bulamaz eğer eşin ise ve o bayanla samimiyet içerisine giriyorsa resimlerini çek ve bu işi yapacak bayana ses kayıt cihazı tak elinde koz olur ve kimse artık diyemez sana bir evliliği yürütemedi diye yorumunu bekliyorum
arkadaşım sabahtan beri düşünüyorum da aklıma bir fikir geldi sana uyar mı bilmem şimdi bak eşinin tanımadığı bir arkadaşın komşun varsa tabi bekar olsun bir de kadının kocası duyar olay çıkmasın rica et buluşmaya o gitsin sende kenarda köşede izle bakalım eğer eşin o bayanla samimiyet içerisine girerse bil ki senin olduğunu bilmiyo üste çıkamaz ayrıca eğer bu işi yapan o değilse başka biri gelir o da ortaya çıkar böyle durumda eşin bahane bulamaz eğer eşin ise ve o bayanla samimiyet içerisine giriyorsa resimlerini çek ve bu işi yapacak bayana ses kayıt cihazı tak elinde koz olur ve kimse artık diyemez sana bir evliliği yürütemedi diye yorumunu bekliyorum
ewet seninkide güzel bir fikir.ama işte bunu yapabilecek biri yok etrafımda.ailesinden brisinden isteyemem böyle br şey hemen yetiştirirler.ailemden de kimse yok.etrafımda bir tane insan kalmadı.bütün arkadaşlarımı irtibatı kopardım.
keşke olsaydı canım aslında çaresizliğe kapılma ailesi olmaz zaten hiç tanımadığı biri olmalı biraz düşün komşularından falan eski arkadaşlarından falan kimse yoksa bir tiyatoya falan git ücretli teklif et kesin iyi rol yaparlar ama yine de sen bilirsin bu bir tavsiye bu yola baş koymuşsun elinden geleni arkana koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?