eşimin yalanı

o zaman aldatmayan erkek YOK!!! dediginiz tam anlamiyla bu. anlamadim ki gercekten bakisiniz bu mu? yoksa agzinizdan oylesine cikan laflar mi? o zaman herhangi bir diziyi izleyen erkek karisini aldatiyor demekki!!!!!

canım durumu anlamakta gerçekten zorlanıyorsun.dizilerden bahseden yok burda.internette weya cafede birine bakması we iç geçirmesiyle yatakda aldatmasının hiç bir farkı yok demek bu...

o zaman aldatmayan erkek YOK!!! dediginiz tam anlamiyla bu. anlamadim ki gercekten bakisiniz bu mu? yoksa agzinizdan oylesine cikan laflar mi? o zaman herhangi bir diziyi izleyen erkek karisini aldatiyor demekki!!!!!

Yorumlarınız benim tarzım değil. Düşünmediğim altına imzamı atmayacağım hiçbir yazıyı yazmam.Herkesin kendi düşüncesi, hayat felsefesi vardır onu yaşar. Sizin ki farklıdır benim ki farklıdır.... O yüzden sizinle düşüncelerimin tartışmasını yapmayacağım...

canim ne olursa olsun erkek doyumsuzdur bu benimde basima geldi ben bekarim fakat eski sevgilime bole bise yapmistim hemen sazan gibi atladi erkek bu ya hepsimi ayni olur iste bu yuzden erkeklere guvenmiyorum cunku cok zor dogru erkegi bulmak bosanma konusunada gelince guven olmadan bi hayati paylasmak cok zor sen hicbi zaman ona guvenemiceksin herzaman icin icini yicek acaba nerde yalanmi soluo kiminle die die kendinide harap ediceksin

bende görünmeyi düşünmüyorum.hatta öyle bir yer olmalı ki bunu net bir şekilde izleyip bir kaç foto almalıym.akşama da bunları göstermeliyim.cafenin adını şeklini şemalini fotolamalyım...
bu kezde size ben orda bi erkek arkadasımla bulasaktım ne varki burda burda bişiler iççektm diyebilir sonucta karsısında siz yoksunz(ve ya baska biri )

bak hayatim daha yeni evli sayilirsin ama bence adamina sahip cik daha somut birsey yokken ortaligi ayaga kaldirip evliligini bitirme, mutlu musun mutsuz musun orasini bilemioyorum!! eger mutsuz bir evliligin varsa bir dakika dusunme bosan ama o adami seviyor ve onunla mutluysan onun da seninle mutlu oldugunu hissediyorsan, soyle gozlerine bakinca hisseder insan dimi!!! iste bir bak ve sevgi ve safkat varsa sana karsi..birak bu sacmaliklari ve esinle konus tum bunlari ve mutlu olmaya bak, emin ol burada bosan diye sana yalvaran insanlarin basina fiziksel aldatma gelse bile kocalarini eve geri alacak insanlar vardir!! akilli ol tatlim.

bakmak var bakmak var yanii.
güzel bir kız gördüğünde dizide sokakta vs çok tatlı kızmış Allah sahibine bağışlasın diyorsa sorun yok
ama off bunun sahibi ben olmalıydım gibi iç çekişlerle bakıyorsa işte bu eşe saygıın bittiği dolayısla aldatma potansiyelinin başladığı nokta olur...

bu kezde size ben orda bi erkek arkadasımla bulasaktım ne varki burda burda bişiler iççektm diyebilir sonucta karsısında siz yoksunz(ve ya baska biri )

o zaman buluşma ayarladığında bunları söyleyecekse netten görüşürken kamera açsın yada ne biliyim onu buluşma yerınde uzaktan görmek ne işe yarayacak büyük ihtimal gelecektir bunları yapan adam buluşmayada koşa koşa gider eee gördü uzaktan yanında biride gördü inandı ve sonra adama söylediler yine inkar ederse ben orda arkadaşımı bekliyordum senle ne ilgisi var derse sonra bi arkadaşını ayaralayıp yalanına ortak eder ve yıne kurtulur

kendime saygim olmadigi icin neden saygi duyuyorsun? :)

erkeklere kadinlardan daha fazla saygi duymuyorum sayet bu yuzden kendime saygim yoksa
boylede yasarim merak etme:94:

kendine saygin olmadigi konusu beni enterese etmez o senin derdin hayatim, ben EGER DUSUNCEN BUYSA BU FIKRINE SAYGI DUYARIM dedim.

ayrica erkeklere kadinlardan daha fazla saygi gostermen gerektigini kimse soylemedi..bu durumda tamamen kisiseldir sadece seni baglar...

istersen kendinle ilgili seyler yazip yorum bekleme daha fazla konuyu saptirma, cunku ilgi cekmeye calistigini dusunecegim.

ama o sırada arıyacam we elimde pc de konuşmaların kaydı olacak.yani cafe adı yer saat...

kerdeşim sen bilirsin ama belki bu ilkdir bence delillerini topla dursun ve karsına al ve konus bundan sona tekrar süphelenirsen bu bulusma oyununu dene derim kolay bişi deil Allah yard.olsn canm:26:

kimse bu arkadaşa boşan die yalvarmıyor ve nerden biliyorsun aldatılan kadın eve alacağını burdakilerin, yıne söyluyorm kımse boşan die yalvarmadı baş sayfaları oku ve soruldu ne yapmayı düşünüyosun die güvenım bitti artık evliliğimi bitirmek istıyorum dedi bizde isterız inşallah düzelir ve eşi hatasını anlar ama bu güvensizliği aşması çok zor olacak

arkadaşım sabahtan beri düşünüyorum da aklıma bir fikir geldi sana uyar mı bilmem şimdi bak eşinin tanımadığı bir arkadaşın komşun varsa tabi bekar olsun bir de kadının kocası duyar olay çıkmasın rica et buluşmaya o gitsin sende kenarda köşede izle bakalım eğer eşin o bayanla samimiyet içerisine girerse bil ki senin olduğunu bilmiyo üste çıkamaz ayrıca eğer bu işi yapan o değilse başka biri gelir o da ortaya çıkar böyle durumda eşin bahane bulamaz eğer eşin ise ve o bayanla samimiyet içerisine giriyorsa resimlerini çek ve bu işi yapacak bayana ses kayıt cihazı tak elinde koz olur ve kimse artık diyemez sana bir evliliği yürütemedi diye yorumunu bekliyorum

kerdeşim sen bilirsin ama belki bu ilkdir bence delillerini topla dursun ve karsına al ve konus bundan sona tekrar süphelenirsen bu bulusma oyununu dene derim kolay bişi deil Allah yard.olsn canm:26:
bu ilk değil daha önce de bir kaç deffa yakaladım inkar etti.bu sefer onun kurallarıyla oyanamaya karar werdim oyunu.

bu yazılanlar şakamı ya!!!

konu sahibinin yaşadıklarına yapılabilecek en saçma en acımasız yorum...

neredeyse oh olsun sen bunu hakettin der gibi...

arkadaşımız zaten kocasına karşı ne kadar ilgili ve istekli olduğunu anlatmış...

karşılığında aldığı şey bir nevi ihanet...

sizinki dertleşmek değil kanayan yaraya tuz basmak...

ewet seninkide güzel bir fikir.ama işte bunu yapabilecek biri yok etrafımda.ailesinden brisinden isteyemem böyle br şey hemen yetiştirirler.ailemden de kimse yok.etrafımda bir tane insan kalmadı.bütün arkadaşlarımı irtibatı kopardım.

benimde aklıma böyle bir şey gelmişti...

buna benzer bir olay yaşayan akrabamız yaptı bunu.boşanma davaları halen devam ediyor ama adama inkar edecek fırsat vermedi bu fotoğraf olayı...

bu fikir benımde aklıma gelmişti ama böyle birini bulmak zor ayrıca cvbını okudum böyle biri yokmuş

keşke olsaydı canım aslında çaresizliğe kapılma ailesi olmaz zaten hiç tanımadığı biri olmalı biraz düşün komşularından falan eski arkadaşlarından falan kimse yoksa bir tiyatoya falan git ücretli teklif et kesin iyi rol yaparlar ama yine de sen bilirsin bu bir tavsiye bu yola baş koymuşsun elinden geleni arkana koyma

bak tiyatro hiç aklıma gelmedi.bunu hatırlattığın için teşşekkür ederim.kesin böyle bişey yapacam hem zaten tlfn da konuşması lazım o konuşmayı da yapmış olur
megafondan sesini de duyarım...ewet yaaa...görüşmeye bile gerek yok direk telefondan bitiririm bu işi....aklınla bin yaşa emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…