dün akşam eşim dışarı çıkıcam bişeyler içip gelicem dedi. bana söylediği : mahallede olucaz dedi. 1-2 st sonra faceten konuştuk gönderdiği mesajların altında bambaşka bir yer bildirimi çıkıyor. sen nerdesin dedim mahalledeyim dedi. meğerse arkadaşıyla bi cafeye gitmiş. daha önce çok gittiğimiz neredeyse her hafta. ama bana yalan söyledi. gittiğini başka bi arkadaşımdan öğrendim.
eve gel dedim hemen 30 dk. geldi. bana neden yalan söyledin dedim söylemedim diyor ama çok netim söylediğinden.
şuan bana karşı sessiz. sabah işe gelirken bi yanaşmaya çalıştı reddettim. kendimi çok kötü hissediyorum. bana doğruyu söylese kızmaycağımı biliyordu. neden yalan...
yani bensiz gitmesini çok istemediğim bi yer.. ama dürüst olsa kapıdan çevircek halim yoktu giderdi gene belki biraz surat yapardım. ama böyle yalan daha iyimi olducanım sakin ol.. daha once böyle birşey oldumu? yani eşini en iyi sen tanırsın neden söylemiş olabilir?
bana diyor ki ee ben oraya ilk defa gitmiyorum gitsem sana söylemez miyim neyi gizlicem.. gece ordayken beni arasana diyorum aramıyor..günaydin..kendi kendisine heyecan mi yaratmaya çalişti acaba..sizinle yüzlemşesini bekleyin bence.kararli olun.olayi anlatmadan yumuşamayin.konuşursa eğer onu alta birakacak pes ettirecek cümleler kurun. yani ERKEK arkadaslarinla çıkıyosan neden benden sakliyosum.neden bana yalan söyleme gereği hissettin.ben sana izin vermezmiydim.ortamda rahatsizlik duyacağim bişey mi var mi.neyi sakliyosun falan...
sen söylemedin mi madem gerçeği?dün akşam eşim dışarı çıkıcam bişeyler içip gelicem dedi. bana söylediği : mahallede olucaz dedi. 1-2 st sonra faceten konuştuk gönderdiği mesajların altında bambaşka bir yer bildirimi çıkıyor. sen nerdesin dedim mahalledeyim dedi. meğerse arkadaşıyla bi cafeye gitmiş. daha önce çok gittiğimiz neredeyse her hafta. ama bana yalan söyledi. gittiğini başka bi arkadaşımdan öğrendim.
eve gel dedim hemen 30 dk. geldi. bana neden yalan söyledin dedim söylemedim diyor ama çok netim söylediğinden.
şuan bana karşı sessiz. sabah işe gelirken bi yanaşmaya çalıştı reddettim. kendimi çok kötü hissediyorum. bana doğruyu söylese kızmaycağımı biliyordu. neden yalan...
söyledim eve geldiği gibi söyledim hem. yok yanlış anlamışsın yok öyle bişey diyor. ben daha öncede gittim senden neden gizliyeyim ki diyorsen söylemedin mi madem gerçeği?
bir nedeni vardır diyeceğim ama yalanın pembesi beyazı olmaz ki.
yine de altından bazen hiç beklemediğin şeyler çıkabilir.
her zaman konuşmaktan yanayım ben.
yok ya genelde rahat bırakırım ama bu gittiği yere bensiz gitmesinden çok hoşnut değilim.. ama yalan söylemek çok güven kırıcı bi davranış. daha önce gitti söyledi ben adamı eve bağlıcak halim yok ya yalan niye..Normalde eşini hep yanında isteyen bir insan mısıız ?Eğer öyleyse sıkılmış olabilir ki bu da gayet normal .Ben de sürekli kocamla olmaktan bunalırım . O da hep benimle olmak ister .Ben ise hoşlanmam .Ben de yalan söylerim ona .Bayan arkadaşlarımla buluşurum işten sonra mesai yaptım derim ama kızlarla pastanede oturur sohbet ederim .Buna kendisi beni mecbur eder sağolsun .
bunların hepsini akşam söyledim yok öyle bişey yanlış anlamışın dedi. gitsem söylemem mi dedi. ama hoşnut olmadığımı bildiği için söylemedi. ama yalan söyledi gözümün içine baka bakaakşama kadar ne kadar içiniz soğur bilemem ama sakinliğinizi koruyarak alın karşınıza konuşun faceden yer bildirimini gördüğünüzü ve size niçin yalan söylediğini sorun en önemliside yalan söylediği için güveninizin sarsıldığını anlatın
yani insan eşini tanır aslında..söyledim eve geldiği gibi söyledim hem. yok yanlış anlamışsın yok öyle bişey diyor. ben daha öncede gittim senden neden gizliyeyim ki diyor
Benim abimin karısı çok değişik bir tipti .Adamı hiç rahat bırakmazdı ki zaten kabim sürekli erkek arkadaşları ile buluşan sorumsuz kendine bakmayan bir tip olmadığı halde. En sonunda adamı bunalttı .Adam temelli yok oldu hayatından .Boşanma davası açıldı .Yakında boşanırlar .Erkekler sakinlik ve dinginlik ister .Oraya gitme buraya gitme şunu yapma anana gitme bacına gitme . Kardeşim eş isek yapışık ikiz değiliz ya . Her birimiz ayrı bireyleriz .yok ya genelde rahat bırakırım ama bu gittiği yere bensiz gitmesinden çok hoşnut değilim.. ama yalan söylemek çok güven kırıcı bi davranış. daha önce gitti söyledi ben adamı eve bağlıcak halim yok ya yalan niye..
yer bildirimi derken hani mesaj yazarken özelde mesajın altında atıyorum bostancıdan gönderildi diyorya bunu kastediyorum... ben ona mesaj yazdım geliyormusun diye o da bana cevap yazdı altında hemen yeri çıktı.. mehmetin gittikleri yerde dükkanı var. bana mehmetle ahmet beraberlermiş. dedi. ee tabi o satte eşim ahmetleyim mahallede dediğine göre..facedeki yer bildirimi hala duruyorsa onu beğenin o zaman birde mehmetin nişanlısı aslımıydı akşam konuşmuşsunuz nişanlısıyla eşinizin birlikte olduğunu biliyorda oda sizin gibi mahaleldemi biliyor etiketlendikleri cafede mi?
inan çok rahat biriyim. yanlış anlaşılmasın. sporunuda yapar havuzunada gider 1 kere aramam nerdesin gel diye. ama akşam böyle olunca.. yalan söylemesini gerektiricek bi durum yoktu ortada canım buna çok sıkıldı benim.Benim abimin karısı çok değişik bir tipti .Adamı hiç rahat bırakmazdı ki zaten kabim sürekli erkek arkadaşları ile buluşan sorumsuz kendine bakmayan bir tip olmadığı halde. En sonunda adamı bunalttı .Adam temelli yok oldu hayatından .Boşanma davası açıldı .Yakında boşanırlar .Erkekler sakinlik ve dinginlik ister .Oraya gitme buraya gitme şunu yapma anana gitme bacına gitme . Kardeşim eş isek yapışık ikiz değiliz ya . Her birimiz ayrı bireyleriz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?