eşimde bana bundan bahsetti akşam yakın bi zamanda gittik bi hafta önce.. aslında benim böyle güvensizlik hissetmem bile çok kötü bir duygu. güven karşılıklı olmalı bana kendimi böyle hissettirdiği için çok kızgınım ona. beni ara diyorum akşam aramıyor beni..Eşiniz doğru söylüyor olabilir mi? Benim başıma geldi bir kez benzer bişey. Tatilden döndüm arkadaşla konuşuyoruz mesajların altında hala dondugum yer görünüyordu. Yani o cafe ye yakın zamanda gittiyseniz olabilme ihtimali var
eve gelir gelmez konuştum ki.. yanlış anlamışsın yok öyle bişey dedi.. bende kavga etmek istemedim yattık uyuduk sabah pek oralı olmadım aramadım. off ya bu erkekler ne karmaşık varlıklar...O zaman akşama konuş utandır madem .Bir defa daha yineleyecek yüzü kalmasın .
gören değilde duyan var.. yer bildirimi de hani özelden mesaj yazarken altta mesajın nerden geldiği yazıyor ya bunu kasttetim.yani insan eşini tanır aslında..
yine de face te olan yer bildirimini de yapacak kadar densiz değildir herhalde..
gören de var diyorsun..
evet daha önce yaptım tek gitmesini istemediğim bir yer. ama yalan çok kötü ya.. güven kırıcı bir durum.. ee ben bidaha ben nasıl güvenicem..Başka bir zaman böyle bir durumda mırın kırın yaptıysanız bu yolu seçmiş olabilir.
Bir dakika yahu..
Sakin olun..
Benim kız arkadaşım buradan telefon aracılığıyla faceye girdiğinde farklı bir ilde olmasına rağmen
yer bildiriminde apayrı bir şehir çıkıyordu..
Bolu yakınlarında gibi..
Ama biz boluda değildik o an.Şahidim yani..[/QUOT
hani mesajlaşırken mesaj geldiğinde altta atıyorum soluk renkli bostancıdan gönderildi gibi yazıyor bunu kastediyorsun dimi
evet daha önce yaptım tek gitmesini istemediğim bir yer. ama yalan çok kötü ya.. güven kırıcı bir durum.. ee ben bidaha ben nasıl güvenicem..
akşam geldiğinde konuştuk çok az bana neden yalan söyledin dedi. söylemedim yanlış anladın o yer bildirimi orda olmasam da çıkıyor dedi. ben sana gitçek olsam neden yalan söyliyeyim dedi.ne saçma yorumlar war yaa kız kocasını sık boğaz etmiyo ki kabak gibi bi yalan war onun peşinde hayret bişi yalanında peşine düşmeyip yutalım tabi cnmm
bu arada al cnm eşini de böyle böyle bilgisayardan göster empati yap de been sana kuafördeyim desemde bilmem ne cafede çıksam sana msj atarken güwenin sarsılmazmı de içini ne sıkıyosun söyle içindekileri sen rahatla warsa bi durum eşin sıkılsın
benimde canımı sıkan bu zaten hem olabilir hem olmaya bilir.bizim arkadaş mehmetin gittikleri yerde dükkanı var. mehmetin nişanlısı aslı bana mehmetle ahmet beraberlermiş. dedi. ee tabi o satte eşim ahmetleyim mahallede dediğine göre.. benimde sinirler boşaldı. eşime aslı bana böyle dedi diyorum. bana aslı yanlış anlamış sadece telefonda konuştular dedi.. offf valla içime daral geldi.. aslısı mehmeti ahmeti karıştı birbirineAynen öyle..
Mesela diyelim ki düzcedemiyiz
Yer bildirimi zonguldak yakınlarında diye çıkıyor..
Yani bu olan bir şey..
Ben gözümle gördüm , arkadaşım kayserideyken bile ankara yakınlarında diye çıkıyordu yer bildirimi..
Olabilme ihtimali çok yüksek..
benimde kafamı karıştıran durum bu sabahtan beri aramıyorum eşimi o da aramıyor. ya yanlış anladıysam ve ona haksızlık yaptıysam.. yada gerçekte yalan söylediyse ve bana şuan blöf yapıyorsa..çok karıştı hakkaten ortada bir yalan var yada yanlış anlaşılma yalanı ya size söylüyorlar yada aslıya
Belki o da sizin guvenmemenize kizmistir. Doğru söylediği halde guvenmediyseniz kızması normal bence. Tabi ki bu guvensizligin gecmiste yasananlardan kaynaklanan başka temeli varsa bilememeşimde bana bundan bahsetti akşam yakın bi zamanda gittik bi hafta önce.. aslında benim böyle güvensizlik hissetmem bile çok kötü bir duygu. güven karşılıklı olmalı bana kendimi böyle hissettirdiği için çok kızgınım ona. beni ara diyorum akşam aramıyor beni..
erkek haklıysa -çoğu-ilişkisini kaybetmemek adına arar çabalar..kendini geri çekmesi üste çıkma çabası suç bastırmabenimde kafamı karıştıran durum bu sabahtan beri aramıyorum eşimi o da aramıyor. ya yanlış anladıysam ve ona haksızlık yaptıysam.. yada gerçekte yalan söylediyse ve bana şuan blöf yapıyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?