Pardon yanlis oldu..duzelttim sandim ama:se
ee beni etiklemissiniz ama onu ben yazmadım
hem hassasım hemde çok konuşkan. ama benden saklaması çok yanlış degilmi sizcede.
işte bende ona şaşırıyorum. ben üzülmeyim diye kasıyor kendni işsiz kaldığını söylemiyor. arkadaşlarla takıldık lafını çok güzel söylüyor
Bu yoruma katılıyorum ama ek olarak eşinizin telefonunu karıştırdığınıza göre baskın ve eleştirici bir yapınız var. 1 haftada neden iş aramadığını sormak, telefonunu karıştırmak.. İnsan bazen konuşma isteğini kaybediyor, onun da canı sıkkınsa önce kendine gelmek sonra birilerine izahat vermek istiyor. Düşünsenize tanıdık birini görünce yolumuzu çeviriyoruz bazen.Eşler ne olursa olsun birbirinden birşey saklamamalı.
Üzülme diye söylemedim demiş ama böyle daha çok üzdü ne anlamı kaldı.
Niye yalan soylesin baskabu ne simdi? Ne alaka?
inşallah. hayırlısı.oda uzuluyodur zatende erkeklık gururu varya ondan oyle dıyor...hepımız yasadık zamanında...ınş tez baska ıs bulur..ustune gıtmemek lazım
beni en iyi anlayanlardansın. sevindim adına canm.Biraz benzerini yaşadım bende eşim yıllık izne çıkmış bana söylemedi,tesadüfen öğrendim bende ama benim eşim ek iş yapdığından hafta sonunda da erken çıkar evden çok kızmamıştım ama yinede bi kriz yaşanmıştı,siz daha iyi bilirsiniz eşinizi çok üzerinde durmayın derim,hatta şöyle bişeyde yaşadım bi sabah uyandım iş günü eşim uyuyor yanımda Ada'm kalk işe gitmiyormusun dedim ben işi bırakdım dedi be Adam akşam niye söylemedin diyorum uyku tutmazdı seni ondan dedi,bizler daha çok takıyoruz kafamıza onlar gibi gamsız değiliz bunu biliyorlar ondan sebep böyle davranıyorlar,çok şükür sonra işe geri götürüldü zorlada olsa.
bilmiyorum artık. :SOrası palavra bence. İşsizlik çok berbat bir psikoloji, kan + kızılcık şerbeti hesabı takılıyor bence. Rahat bir psikolojide olduğunu hiç sanmıyorum.
aynen zor ya. keşke hiç evlenmeseydim. sorumlulugu ayrı dert nazı ayrı dert. amaaan.Kocanız ben siz de annem gibi hissettim ya nedense.Tamam karı koca her şeyi paylaşmalı ama aynı zamanda da ayrı bireylersiniz.İşten çıkıp gezseydi amenna ama adam başvuruları yapmış girince müjde verirdi giremese o zaman söylerdi ne biliyim ay evli olmak çok zor :)
Peki.Başka bir sorununuz yoksa gerçekten geçerli sebepleri olabilir kendince. Çok üzerine gitmeyin..
inşallah inşallahbelkide gurur yapmıştır zor bi durum inşallah en kısa zamanda iş bulur
benim problemim de işte tam o. bana işten çıktığını söylememesi. itiraf da etti kendisi bıkmıştım sürekli boş dolaşmaktan diyeBn olsam eşimin gittiği yerlede değil de bana kendini yakın hissedip iş çıkışını paylaşmadığına üzülürüm. Eşinize güveniyorsanız arkadaşlarıyla size söylemediği için vakit geirmeye çalışmış eminim sıkıcı geçmiştir. Ben olsam işi neden bırakmak istediğini düşünürüm iş çevresiyle sorunu mu oldu vsya da işten deatılmış olabilir çıkışı söylemeyen atıldığını hiç söylemez
böylede düşünmek lazım.Elbette gönül ister ki paylaşmış olsun ancak adamın içinde bulunduğu psikolojiyi de bilemiyoruz.
Abim şehirler aradı yolda kaza yaptı ve beni aradı. Sakın yengene söyleme boşa telaş yapmasın ama durum böyle böyle gecikeceğim idare et dedi.
Bu yalan sayılmaz. Karşıdakini koruma amaçlı bilgiyi saklamadır.
O yüzden uzatmayın derim ben.
bilemedim.Yahu dedim ya savunma psikolojisi. Umurunda değilmiş gibi davranarak bir nevi kendini koruyor.
Yapmayın nihayetinde eşinizi herkesten iyi tanırsınız.
Şu olaya verdiğiniz tepki yüzünden aranızdaki bağları yıkıyorsunuz.
ben böyle bir durum da gerçekten çok üzülürdüm. aynende kafama takardım. ama önemli olan bu degil. beni kandırması benmle bişeyleri paylaşmamasıBu konuda kendinizden de bahsetmeniz gerekti. Yani sizin olaylara tepkiniz nasıl eşiniz bunu neden yapmış olabilir en iyi siz bilirsiniz. Bide dürüst davranmış arkadaşlarla takılma konusunda bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?