eşimin yalanını yakaladım.

Bn olsam eşimin gittiği yerlede değil de bana kendini yakın hissedip iş çıkışını paylaşmadığına üzülürüm. Eşinize güveniyorsanız arkadaşlarıyla size söylemediği için vakit geirmeye çalışmış eminim sıkıcı geçmiştir. Ben olsam işi neden bırakmak istediğini düşünürüm iş çevresiyle sorunu mu oldu vsya da işten deatılmış olabilir çıkışı söylemeyen atıldığını hiç söylemez

hem hassasım hemde çok konuşkan. ama benden saklaması çok yanlış degilmi sizcede.

Elbette gönül ister ki paylaşmış olsun ancak adamın içinde bulunduğu psikolojiyi de bilemiyoruz.
Abim şehirler aradı yolda kaza yaptı ve beni aradı. Sakın yengene söyleme boşa telaş yapmasın ama durum böyle böyle gecikeceğim idare et dedi.
Bu yalan sayılmaz. Karşıdakini koruma amaçlı bilgiyi saklamadır.
O yüzden uzatmayın derim ben.

işte bende ona şaşırıyorum. ben üzülmeyim diye kasıyor kendni işsiz kaldığını söylemiyor. arkadaşlarla takıldık lafını çok güzel söylüyor

Yahu dedim ya savunma psikolojisi. Umurunda değilmiş gibi davranarak bir nevi kendini koruyor.
Yapmayın nihayetinde eşinizi herkesten iyi tanırsınız.
Şu olaya verdiğiniz tepki yüzünden aranızdaki bağları yıkıyorsunuz.

Bu konuda kendinizden de bahsetmeniz gerekti. Yani sizin olaylara tepkiniz nasıl eşiniz bunu neden yapmış olabilir en iyi siz bilirsiniz. Bide dürüst davranmış arkadaşlarla takılma konusunda bence.

Eşler ne olursa olsun birbirinden birşey saklamamalı.
Üzülme diye söylemedim demiş ama böyle daha çok üzdü ne anlamı kaldı.
Bu yoruma katılıyorum ama ek olarak eşinizin telefonunu karıştırdığınıza göre baskın ve eleştirici bir yapınız var. 1 haftada neden iş aramadığını sormak, telefonunu karıştırmak.. İnsan bazen konuşma isteğini kaybediyor, onun da canı sıkkınsa önce kendine gelmek sonra birilerine izahat vermek istiyor. Düşünsenize tanıdık birini görünce yolumuzu çeviriyoruz bazen.
Belki de sizin hesap soracağınızı ya da üstüne gideceğinizi düşündüğü için bir süre söylememiştir..

erkekler ısle ılgılı mevzularını eve pek yansıtmazlar, işşiz kalmak para kazanamamak ve bır bayanın elıne bakmak eşi bile olsanız onlara koyar, gurur yaparlar, bu nedenle sıze soylemeden bunun bır yolunu bulmayı tercıh etmıs...
arkadaslarıyla oturma kısmına gelırsek ıs oyle kapı kapı dolanarak bulunmuyor artık, netten basvuru yapıyorsunuz yada elden bırkaç cv bırakıyorsunuz gerısı bekleme surecı, eee adam napsın bırakın kafasını dagıtsın...
ama sıze soylememesı yanlıs olmuş, keske sızınle paylassaymıs boyle yanlıs anlasılmalara ya da gonul kırıklıklarına mahal vermemıs olurdu..
ama sıze tavsıyem ustune gıtmeyın bırlıkte hallederız yaklasımında olun, cokta soru sorup bogmayın, nolduysa olmus onunuze bakın..

Belki gururuna dokunur diye söylemek istememiştir. Aranızdaki iletişimi bilemeyiz ama belki vereceğiniz tepkiden korkmuştur.

Bu davranışı neden yaptı ilk önce kendini sorgula canım, belki çok sıkıyorsun soru soruyorsun beklentilerin oluyor, yanlış anlama kötü niyetli demedim ama maalesef bazı insanlar açık olmaktansa sonu olmayan yalana saplanıyorlar.

beni en iyi anlayanlardansın. sevindim adına canm.

aynen zor ya. keşke hiç evlenmeseydim. sorumlulugu ayrı dert nazı ayrı dert. amaaan.

benim problemim de işte tam o. bana işten çıktığını söylememesi. itiraf da etti kendisi bıkmıştım sürekli boş dolaşmaktan diye

böylede düşünmek lazım.

Bu konuda kendinizden de bahsetmeniz gerekti. Yani sizin olaylara tepkiniz nasıl eşiniz bunu neden yapmış olabilir en iyi siz bilirsiniz. Bide dürüst davranmış arkadaşlarla takılma konusunda bence.
ben böyle bir durum da gerçekten çok üzülürdüm. aynende kafama takardım. ama önemli olan bu degil. beni kandırması benmle bişeyleri paylaşmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…