eşimin yalanını yakaladım.

inanın öyle çok arsız baskıcı biri degilim. sadece hani bi anlık şeytan dürttü de karıştırdım telefonu derler ya. aynı öyle oldu.

zaten öyle yapıyorum canm artık. yapacak bişey yok olan oldu.

Evet sıkıyorm bazen ama sizce işsizlik kafaya takılmayacak bi konumu. kim olsa takar.

Gerçekten üzülme diye yapmış hayatım büyütme yıkma güvenini yeni evlisiniz sanırım iş bulunur işe başlar ama aranıza duvar örülürse kolay kolay aşamazsınız bu durum zaten onu bunaltmıştır sende üstüne gitmek yerine destek ol kocana

ben böyle bir durum da gerçekten çok üzülürdüm. aynende kafama takardım. ama önemli olan bu degil. beni kandırması benmle bişeyleri paylaşmaması

beni yanlış anlamayın ama paylaşmıyorsa bir kendinizi yoklayın.
illa ki bir sebebi vardır.

Evet yeni sayılırız. aynen dogru söylüyorsun ama insan yinede kötü oluyo soguma giriyor araya.

Evet sıkıyorm bazen ama sizce işsizlik kafaya takılmayacak bi konumu. kim olsa takar.
Tabikide üzücü ișsiz kalmak, ama neden anlatmıyor asıl sorun bu, insan bir saatten öbürüne ișsiz kalmaz bunun bir ön süreci olur, demekki eșine sana herșeyi anlatabilir güvenini verememișsin canım, bence o noktada yoğunlaș ve kendini yokla. Ben sana neden ișsizliğini takıyorsun demedim.

ilk defa değil belki de ilk yakaladıgınız yalanı allah daha buyuk yalanlarla karsı karsıya bırakmasın

Bilmem görmesen ne zaman söyleyecekti
Maaş günü gelince ne diyecekti
Saçma davranmış
İşten çıktıysan çıktın eşine söylemez de kime söyler insan

Fazla duygusal yaklasiyorsunuz.
Eger siz calismiyorsaniz ve evin gecimini esiniz sagliyorsa, isten cikmis olmasina fazlasiyla uzulecektiniz.
Gerekli yerlere basvuru da yapmis, yan gelip evde yatmamis ki..
İssiz kalmak cok zor bur durum.Kafasini dagitmak icin arkadaslari ile gorusmus olabilir.

benim problemim de işte tam o. bana işten çıktığını söylememesi. itiraf da etti kendisi bıkmıştım sürekli boş dolaşmaktan diye
sizin iyi bir işiniz var ise ezilmek istememiş erkeklerin anlamsız gururu vardır ya yarışır sizinle . ayrıca hemen bulurum iş diye düşünmüş de olabilir .Size neden söylememiş acaba

Boyle adam oyulur....
nasil ya....?
Cok sacma...sen onu iste bilip o arkadaslariyla fink atiyordu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…