Eşimin yalanları, kumarı, kazıkları!!!

berilice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
14
12
3
45
İnsanları tanımak 3 5 10 yıl ile olmuyormuş. Aynı evin içine girmeden anlayamıyormuşsun.
Düğünün ertesi günü balayına gittik lanet ailesi tüm takılarımı çalıp kendi borçlarına harcamışlar.
Güya eşim karşı çıktı o zaman kavga ettiler, bana oyun oynamışlar, her şey bir kurgudan ibaretmiş. Bende en basit piyonmuşum onlar için.
Düğünden önce aldığımız (kredi ile) evi kayınpederin üzerine yaptılar. Bir yıldır 50 bin tl borç yaptırdı kocam olacak o şerefsiz adam.
Ben evi nasıl geçindireceğim diye sabahlara kadar çalışırken bana maaşını eksik söyleyip kumar oynuyormuş.
Tüm borçlaırnı kapatıp yeni bir sayfa açalım dedik, borçlarını kapattığımın ertesi günü kumar oynayıp para batırmış.
Allahın belasından boşanacağım.
Hiçbir hak iddia edemiyorum altınlarım, ödediğim evin borcu.. Üstüne çektiğim krediler bana kaldı.
Yazarken bile elim ayağım titriyor.
Rezil etmek istiyorum, o bana yar olmayan evi balyozla tüm duvarlarını kırmak istiyorum, adam tutturup koca müsfettesini dövdürtmek istiyorum.
Yarın ailesiyle birlikte gelecekler konuşmaya, tüm ailem ayağa kalktı babamı zor tutuyorum başını belaya sokmasın diye.
Ailem sonuna kadar arkam da ama ben hırsımı alamıyorum maddi manevi zararımı karşılamaları için mahkeme de nasıl hak iddia edebilirim yardımınızı bekliyorum

işte izin vermemek lazım.

takıları neden kasaya bırakıp gitmiyorsunuz da ellerine bırakıyorsunuz?
kredi ile alınmış ev krediyi kim çekti ise onun adına olur. hiç sormadınız mı mesela bunu?
Evdeki kasaya koydum kasayı açıp almışlar.
Bana ve eşime o dönemin şartlarında kredi çıkmadı, üzerimde kredi vardı düğünden sonraki ay kredi bitecekti üzerinize alırsınız dediler aptal gibi inandım ya.
Sonra bana kredi çektirip borcun içine soktular.
Hem borçlu olayım hemde evi üzerime almayayım diye.
Aptal kafam şimdi anlıyorum her şeyi.

Bunlari kanıtlamak zor değil.dugun fotoğraflarında altınlar gorunuyordur mutlaka onları mahkemeye delil olarak sunabilirsin.altin kadinindir. Krediyi senin ödediğini de kanıtlanabilir,banka hesap dökümlerinden.evi aldığınız tarih itibariyle krediyi ödüyorsun sonuçta. İyi bir avukat ile halledilir.

Adam tutturup olaylar durulduğunda pataklatın,birer tane de bizler için vursunlar. Allah kolaylık versin.

Evdeki kasaya koydum kasayı açıp almışlar.
Bana ve eşime o dönemin şartlarında kredi çıkmadı, üzerimde kredi vardı düğünden sonraki ay kredi bitecekti üzerinize alırsınız dediler aptal gibi inandım ya.
Sonra bana kredi çektirip borcun içine soktular.
Hem borçlu olayım hemde evi üzerime almayayım diye.
Aptal kafam şimdi anlıyorum her şeyi.

Inanmayin diyoruz iste boyle kv ye kp ye hatta kocaya bile
Kizlarimiza ders olsun

Sonra ustune alirsin da vs vs yalan hepsi.

Neyse olan olmus herkes hata yapar.
Uzulme bu kadar
Allah goruyor

Kanuni islemleri bilemicem ama sonuna kadar savas

Back
X