İnsanları tanımak 3 5 10 yıl ile olmuyormuş. Aynı evin içine girmeden anlayamıyormuşsun.
Düğünün ertesi günü balayına gittik lanet ailesi tüm takılarımı çalıp kendi borçlarına harcamışlar.
Güya eşim karşı çıktı o zaman kavga ettiler, bana oyun oynamışlar, her şey bir kurgudan ibaretmiş. Bende en basit piyonmuşum onlar için.
Düğünden önce aldığımız (kredi ile) evi kayınpederin üzerine yaptılar. Bir yıldır 50 bin tl borç yaptırdı kocam olacak o şerefsiz adam.
Ben evi nasıl geçindireceğim diye sabahlara kadar çalışırken bana maaşını eksik söyleyip kumar oynuyormuş.
Tüm borçlaırnı kapatıp yeni bir sayfa açalım dedik, borçlarını kapattığımın ertesi günü kumar oynayıp para batırmış.
Allahın belasından boşanacağım.
Hiçbir hak iddia edemiyorum altınlarım, ödediğim evin borcu.. Üstüne çektiğim krediler bana kaldı.
Yazarken bile elim ayağım titriyor.
Rezil etmek istiyorum, o bana yar olmayan evi balyozla tüm duvarlarını kırmak istiyorum, adam tutturup koca müsfettesini dövdürtmek istiyorum.
Yarın ailesiyle birlikte gelecekler konuşmaya, tüm ailem ayağa kalktı babamı zor tutuyorum başını belaya sokmasın diye.
Ailem sonuna kadar arkam da ama ben hırsımı alamıyorum maddi manevi zararımı karşılamaları için mahkeme de nasıl hak iddia edebilirim yardımınızı bekliyorum