EŞİMİN YALANLARI

hmmm aldattığından şüphelenmiyorsanız belkide kumar yada şans oyunu gbi seylere takılmış olabilir. E sizede konuyu acamayacagına göre gizliyordur. Dayımdan biliyorum da

Ay ay ben bunları okuyunca kocama çok haksızlık yaptığımı anladım. Yazık adam benden neler çekmiş, neler varmış. Sormaya bile çekiniyorsun baksana. Yazık.

Öncelikle madem para konusunda yalan söyleme huyu var annesine vermek üzere siz ona vermeyin parayı. Ya da buna benzer herhangi bir olayda direk siz halledin para işlerini.
O sizin harcamalarınızı bilir mi? Maaşınızın ne kadarı nereye gidiyor biliyor mu? Siz eşinizin maaşını biliyor musunuz? Akşam hesap soracaksanız bu yalan olayı konusunda hesap sorun. Bu konuda bir bahanesi olamaz, kestirip atamaz, işin içinden sıyrılamaz. Ama konuyu dağıtmayın. Para konusunda ev ekonomisinde neler oluyor bitiyor bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorsanız bunu daha sonra ince ince yapın. Önce şu yalanın hesabı bir sorulsun.

Niyetin o paranın nereye gittiğini öğrenmek mi? Şüphen mi var kötü şeylere harcadığına dair? Yoksa sana neden yalan söyledi bu mu?

Para öyle büyük bir para değil. Normalde şüpheli durumu yoksa arabaya benzin almıştır, ne bileyim elektrik faturasını ödemiştir, kiraya katmıştır.. sakince sor , annenin parasını verdin mi? Diye. Yok derse niye ki diye sorarsın.

yalan söyleyen insandan hayır gelmez.yanlış yapsa ve bunu kabul etse duzelir diycem ama yalan cok kötu bir şey.hayatındaki herşey de yalan olabilir.

Eğer şans oyunlari oynuyorsa oraya vermiş olabilir. Bu bir hastalık. Bütün maaşını şans oyunlarına verenler var. Bir arkadaşimin evliligi bu yüzden yikildi. Usulca sorun parayı verdin mi diye.

evet artık vermicem birde bana g*tün yemiyosa yoruluyosan çık işten diyor

parayı aktardığı başka biyer var o zaman aileside değilse ya kötü bir alışkanlık yada başka biri..

sıkıntı büyük...yalan girdimi işin içine güven biter,tartışma başlar...bence sakin sakin eşinizle konuşmaya calışın...

At yarışı oynuyor ve dün gece kavga ettik parayı neden vermedim dedim arkadasa borcum vardı onu verdim dedi bende ozaman niye anneme borcumu verdim dedin dedim kavga çıktı üçgene aldınız beni bilmem ne çekip gidicem falan dedi

bıktım artık gerçekten kızlar çok yoruluyorum hem çocuk hem iş hem ev hem bu koca kafayı yicem işten çıksam geçinemiyoruz hep bi parasızlık siz nasıl yapıyorsunuz nasıl yetişiyorsunuz

sikistirma haa oyle bir sikistirirum ki akli durur iyi sabirlisiniz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…