- Konu Sahibi Amazing family
-
Bir daha sinirliyim derde aynen böyle söylerim canımSinirli miymiş
Ben de sinirliyim gel sinirlerimizi birleştirelim deyin
Hiç canınızı sıkmayın ortada mesele yok
Bu gece de böyle olsun
Ahh biz kadinlar ahh illa ilgi goricez hic olur ya demiczBir de ben böyle düşünsem adam sinirliyim seni kırmak istemiyorum diyor ben zaten kırdın ki daha ne kadar kırabilirsin diyorum haha
Saldım gitti valla üzülmeye üzmeye değmez kuzum gelcek annesi ona lazım dimi yaNapcan ya, bir ergen tribi uğuruna ya rab gecemizi mi mahvedelim :) sal gitsin kuzum
Bir daha sinirliyim derde aynen böyle söylerim canımO zaman sinir felan kalmaz herhalde
Ya Allah var çok yardımcı oluyor ama bende hiç hamile gibi değilim ona pek iş bırakmıyorum biraz kapris naz çekse yeter bir de şaka yapma bu sıra etkileniyorum dememe rağmen yapması bile düşüncesizlik benceKonuşmak istemiyorsa üstelemeyin en iyisi. Yapacağı şeyleri anlatıp geçin. Hormonlar yüzünden sık sık ağlıyorsanız yanınıza gelmek istememiştir. Ayrıca eşiniz düşüncesiz bir insan belli ki. Doğumunuza kalmış 1 ay hala sizden hizmet bekliyor. Çok konuşma çay koy tavrı nedir? Bu erkekler doğum yapsaydı nazlarından geçilmezdi eminim!
Kocana öküz demek istiyorum, karnı burnunda karısına bu şekilde davrandığı için...Herkese iyi geceler
Ben sinirimden hala uyuyamadım
Neyse olaya geçiyorum kızlar
Eşim işten geldi ben hastaydım beraber yemek hazırladık yedik yemekten sonra çayı koydum oturduk tv izliyoruz ben sürekli birşeyler konuşuyorum eşim karşılık vermiyor
Soru soruyorum cevap yok
Doğumum yaklaştı onunla ilgili yapılacakları konuşmak istedim o da ilgisini çekmedi. En son şöyle bir diyalog geçti aramızda
Ben:Kendi kendime konuşuyorum hiç umursamıyorsun beni
Eş kişisi: Hadi git çayı getir çok konuşma hahaha
Ben: Konuşmamı istemiyor musun gerçekten
Eş kişisi: Evet konuşma artık sus biraz
Ben: Peki ne yapıyorsan yap daha da konuşmam git çayını da kendin getir dedim kalktım
O sıra şaka yapıyorum yea otur dedi ama ben odaya gittim.
Kızlar kısa anlattım ama çok tekrar etti hiç istifini bozmadı yarım saat uğraştırdı beni bende en son ciddi olduğunu anlayınca tavrımı koydum.
Ben odaya gidince çay da içmemiş altını kapatmış
Dayanamadım demlettin niye içmedin diye sordum 40 dakika sonra içmicem dedi
Hem suçlusun hem güçlü yaptığını şaka diye kapatamazsın empati yap ben aynısını yapıp şaka desem ne hissedersin dedim
Sinirliyim konuşmayalım diyor
Sizce ben mi haksızım ?
Çok mu üstelemişim ?
Zaten odaları ayırmıştık rahat edemiyorum son zamanlarım
Nasıl davransam bilemedim
Ağladığımı gördü hiç yanıma bile gelmedi
Çok uzattım hakkınızı helal edin iyi geceler öptüm
Yanıma gelmemesini geçtim bir de bana tavır almış şaka gibiKocana öküz demek istiyorum, karnı burnunda karısına bu şekilde davrandığı için...
Ağlatıp yanına gelmemesi için içimden geçenleri yazmayayım, beni engeller mune....
Konuşmak istemiyorsa üstelemeyin en iyisi. Yapacağı şeyleri anlatıp geçin. Hormonlar yüzünden sık sık ağlıyorsanız yanınıza gelmek istememiştir. Ayrıca eşiniz düşüncesiz bir insan belli ki. Doğumunuza kalmış 1 ay hala sizden hizmet bekliyor. Çok konuşma çay koy tavrı nedir? Bu erkekler doğum yapsaydı nazlarından geçilmezdi eminim!
Olabilir canım napalım bir şekilde idare edicez biraz onlar biraz bizArkadaşlarına filan dert yanmışsa hamileliğinde değişti çok konuşuyor diye. Zeki erkek milleti akıl vermiştir ipleri geri eline al filan diye oda erkeklik yapmıştır belki aklınca... valla bazen erkek gibi davranıcam sanıp ergen tribine giriyolar yok çay koy yok bilmem şunu yap bunu yap. Böyle ufak tefek konularda egolarını okşamak lazım ki normal zamanlarda tepelerine binebilelim
Ahh biz kadinlar ahh illa ilgi goricez hic olur ya demicz
Kocana öküz demek istiyorum, karnı burnunda karısına bu şekilde davrandığı için...
Ağlatıp yanına gelmemesi için içimden geçenleri yazmayayım, beni engeller mune....
O da birşey mi benimki benden önce aşermeye başladı şeftali mevsimi değilken şeftali aradı her yerdeBen de odun demeye gelmiştim.
Erkeklerin çoğunda böyle bi odunsu-öküzümsü bi şeyler var galiba.
Hamile kadınla birlikte onlara da bi şeyler oluyor tuhaflıyorlar :/
Kendi hamileliğim geldi aklıma, ben 30 kilo aldım, adam da benle yarışır gibi 20 kiloya yakın aldıydı, kendini yalnız hissetme hahah filan takılırdı, nasıl uyuz olurdum. Niye uyuz olurmuşum ki şimdi düşününce tuhaf geldi.Hormonlar...
Ama haklısın konu sahibi, sanki eşin hamile yani bu ne ya; niye kudurtuyor durduk yere sizi? Zaten ota böceğe ağlamaya hazır bünyeyi niye yoruyorlar arkadaşım?!
Kesin mi bilmem ama ben buna iki hamileliğimde de şahit oldum.Ya hanımlar bakın ben ne duydum doğru mu bilmem ama eşlerinin hamileliği erkeklerin de hormonlarını etkiliyormuş. Onların da vücutları şişiyor, alıngan, hassas oluyorlarmış ama eşlerine bunu belli etmemeye çalışırlarmış. Kesin bilgi mi bilmiyorum ama.
O da birşey mi benimki benden önce aşermeye başladı şeftali mevsimi değilken şeftali aradı her yerde
En son sorduğun sorunun cevabını bende merak ediyorum
Aynen :)) Ne yapalım iki hamiş idare edicez az kaldıTövbeler olsun, bir hamile erkek daha, şimdi demiyim canınızı çektirmesin de "Ya gerek yok" dediğim şeyi "Ya belki ben yiyeceğim, benim canım istiyor evde bulunsun" der alırdı ve gece kalkıp kalkıp yerdi.
Tamam belli oldu, sizinle birlikte eşiniz de taşıyor bebişinizi, onun da hormonlar oynamış ruhen muhtemelen :))
Aynen :)) Ne yapalım iki hamiş idare edicez az kaldı
Keşke anneliği de bölüşsek arada emzirebilse felan haha
İşlerine öyle geliyorÖyle olaydı ne güzel olurdu değil mi?
Hamileliğin sefasına ortaklar cefası bi bize.
Analar çeker yükü diye boşuna dememişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?