Eşimin yaptığı davranıştan şaka deyip sıyrılması

Konuşmak istemiyorsa üstelemeyin en iyisi. Yapacağı şeyleri anlatıp geçin. Hormonlar yüzünden sık sık ağlıyorsanız yanınıza gelmek istememiştir. Ayrıca eşiniz düşüncesiz bir insan belli ki. Doğumunuza kalmış 1 ay hala sizden hizmet bekliyor. Çok konuşma çay koy tavrı nedir? Bu erkekler doğum yapsaydı nazlarından geçilmezdi eminim!

Ya Allah var çok yardımcı oluyor ama bende hiç hamile gibi değilim ona pek iş bırakmıyorum biraz kapris naz çekse yeter bir de şaka yapma bu sıra etkileniyorum dememe rağmen yapması bile düşüncesizlik bence

Kocana öküz demek istiyorum, karnı burnunda karısına bu şekilde davrandığı için...
Ağlatıp yanına gelmemesi için içimden geçenleri yazmayayım, beni engeller mune....

Kocana öküz demek istiyorum, karnı burnunda karısına bu şekilde davrandığı için...
Ağlatıp yanına gelmemesi için içimden geçenleri yazmayayım, beni engeller mune....
Yanıma gelmemesini geçtim bir de bana tavır almış şaka gibi

Arkadaşlarına filan dert yanmışsa hamileliğinde değişti çok konuşuyor diye. Zeki erkek milleti akıl vermiştir ipleri geri eline al filan diye oda erkeklik yapmıştır belki aklınca... valla bazen erkek gibi davranıcam sanıp ergen tribine giriyolar yok çay koy yok bilmem şunu yap bunu yap. Böyle ufak tefek konularda egolarını okşamak lazım ki normal zamanlarda tepelerine binebilelim

Olabilir canım napalım bir şekilde idare edicez biraz onlar biraz biz

Ben de odun demeye gelmiştim.
Erkeklerin çoğunda böyle bi odunsu-öküzümsü bi şeyler var galiba.
Hamile kadınla birlikte onlara da bi şeyler oluyor tuhaflıyorlar :/

Kendi hamileliğim geldi aklıma, ben 30 kilo aldım, adam da benle yarışır gibi 20 kiloya yakın aldıydı, kendini yalnız hissetme hahah filan takılırdı, nasıl uyuz olurdum. Niye uyuz olurmuşum ki şimdi düşününce tuhaf geldi. Hormonlar...
Ama haklısın konu sahibi, sanki eşin hamile yani bu ne ya; niye kudurtuyor durduk yere sizi? Zaten ota böceğe ağlamaya hazır bünyeyi niye yoruyorlar arkadaşım?!

O da birşey mi benimki benden önce aşermeye başladı şeftali mevsimi değilken şeftali aradı her yerde
En son sorduğun sorunun cevabını bende merak ediyorum

Ya hanımlar bakın ben ne duydum doğru mu bilmem ama eşlerinin hamileliği erkeklerin de hormonlarını etkiliyormuş. Onların da vücutları şişiyor, alıngan, hassas oluyorlarmış ama eşlerine bunu belli etmemeye çalışırlarmış. Kesin bilgi mi bilmiyorum ama.

Kesin mi bilmem ama ben buna iki hamileliğimde de şahit oldum.
Bir örnek daha vereyim koltuktaki tüm yastıkları almış beline kolunun altına ayağının altına koymuş baktım bana yastık yok 6 aylık hamileyim o zaman kahkaha atarak dalga geçmiştim gören de seni hamile sanar diye etkilendikleri kesin canım :)

O da birşey mi benimki benden önce aşermeye başladı şeftali mevsimi değilken şeftali aradı her yerde
En son sorduğun sorunun cevabını bende merak ediyorum

Tövbeler olsun, bir hamile erkek daha, şimdi demiyim canınızı çektirmesin de "Ya gerek yok" dediğim şeyi "Ya belki ben yiyeceğim, benim canım istiyor evde bulunsun" der alırdı ve gece kalkıp kalkıp yerdi.
Tamam belli oldu, sizinle birlikte eşiniz de taşıyor bebişinizi, onun da hormonlar oynamış ruhen muhtemelen :))

Aynen :)) Ne yapalım iki hamiş idare edicez az kaldı
Keşke anneliği de bölüşsek arada emzirebilse felan haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…