Eşimin yaptığı hiç aklımdan çıkmıyor

Bir kere o şüphe düştüyse, bunu sana hissettirdiyse altında bisey vardı. İzlemeye devam et gizli gizli. Kesin bir kanıt olmadan sakın sen beni aldatıyor musun falan deme. Sakince izle. Belki de oyle bir durum yoktur sadece senin kurulmandır. Biz kadınlar bazen kıskançlık yapabiliyoruz.
İnşallah sadece kuruntudur

Ya belki bana kızanlar olacak ama ben evli mesai arkadaşımı telefonla aramam bir durum olmadıkça eşini rahatsız etmemek için. Yani belki aralarında sandığınız gibi bir şey yoktur. Hormonal olabilir . İş arkadaşıdır.

Açıkçası ben normal bulmadım. İş arkadaşlıkları olabilir aslında sürekli kıskançlık içerisinde olanlara karşıyımdır. Ama aynı durumda siz olsanız eşinizin vereceği tepkiyi gayette net kafamda canlandırabiliyorum.

Bu kadın da evli iki tane çocuğu var hiç de rol yapamıyorum kafamda bişi olunca buz gibiyim caktirmamak da hiç bana olmuo beceremiyorum ya
Bir şeyi çok sorgularsam eşimde geriliyor bende. Herkes karakterine ve eşine göre hareket etmeli tabii. Allah bu tip insanları ıslah etsin. Sizlerde selamete çıkın insallah kuşkularıniz artmadan

Ya belki bana kızanlar olacak ama ben evli mesai arkadaşımı telefonla aramam bir durum olmadıkça eşini rahatsız etmemek için. Yani belki aralarında sandığınız gibi bir şey yoktur. Hormonal olabilir . İş arkadaşıdır.
Aynen öyle biz de çalışıyoruz tabiki selamımız sabahımız beraber kahvaltı yemek programlarımız oluyor ama sabah hiç birimiz sabahın altısında işe gelecek misin diye aramayı düşünmüyoruz, eşi yanlış anlayabilir. Konu sahibiyle bir muhabbeti olsa belki kabul edilebilir, samimiyeti varmış denilebilir. Bana normal gelmedi. Konu sahibinin tek yapması gereken gaza gelmeden gözlemlemesi.

Açıkçası ben normal bulmadım. İş arkadaşlıkları olabilir aslında sürekli kıskançlık içerisinde olanlara karşıyımdır. Ama aynı durumda siz olsanız eşinizin vereceği tepkiyi gayette net kafamda canlandırabiliyorum.
Aynı şeyi ben de ona söyledim daha önce de aynı iş yerinde çalıştık zaten tanıdığı bildiği kişileri örnek vererek söyledim nasıl kötü oldu anlatamam yani ama kendi yaptı

Hamilelikte hormonlar bir tuhaf oluyor, aklı şaşıyor insanın. Kötü düşünmeyin merak edip aramıştır. Bir şey olursa mutlaka hissedersiniz rahat olun

Aynen öyle biz de çalışıyoruz tabiki selamımız sabahımız beraber kahvaltı yemek programlarımız oluyor ama sabah hiç birimiz sabahın altısında işe gelecek misin diye aramayı düşünmüyoruz, eşi yanlış anlayabilir konu sahibiyle bir muhabbeti olsa belki kabul edilebilir, samimiyeti varmış denilebilir. Bana normal gelmedi. Konu sahibinin tek yapması gereken gaza gelmeden gözlemlemesi.
Kesinlikle katılıyorum. Ama hamile ya çok da kafada kurmasın. Daha dikkatli gözlemlesin. Ya bazı bayanlar çok rahat ya da ben gibiler de sorun var. Çok ince düşünüyoruz

Birde eklemek istediğim bir şey var. Ben kıskanç biri değilim. Daha doğrusu bana nasıl davranmasını ve yaklaşmasını istiyorsam bende o şekilde yaklaşırım. Onunda arkadaşları olacak yeri geldiğinde gezecek, şehir dışına gidecekler bende.. Hiç tahammül edemediğim şey gereksiz, abartılı kıskançlıktır. Lakin bunu daha çok yeni nesilde görebilirsiniz. Kendisine çok falza müdehale edilmesine izin vermeyen, her iki tarafında kız erkek arkadaşlarının bulunduğu evlilikler artıyor denebilir. Benim gözlemlediğim bu en azından bir anket değil tabi :)) Fakat sizin durumunuzda arkadaşlık ilişkisine erkek arkadaşınızın olmasına karşıt olduğunu hissettim ki öyleymiş yorumunuzda da bahsetmişsiniz. Size karışıyor ve izin vermiyorsa hiiiç kusura bakmasın oda arkadaş olamaz o zaman. Ne anladım ben bu işten? En kötü sizi tanıştırabilirdi. Kendimi doğru ifade edebilmişimdir umarım. Bu durum iki taraf içinde geçerli olmalı. Erkekler kendilerinde doğru eşinde yanlış bir hareket olarak görüyor bunu.

Kesinlikle katılıyorum. Ama hamile ya çok da kafada kurmasın. Daha dikkatli gözlemlesin. Ya bazı bayanlar çok rahat ya da ben gibiler de sorun var. Çok ince düşünüyoruz
Ben sınırı her zaman cizebilcegimizi düşünüyorum ya çok huyu bozuk adamla da çalıştım ama bana gelince Merve Hanım derlerdi mesafelerini bilirlerdi ne yüz verdi ki bu kadın bu derecede die düşünmeden edemiom ya

Buradaki konuları okuduktan sonra ben de çekiniyorum. Ama bazen aramam gerekiyor. Altımda 8 kişilik bir ekiple çalışıyorum hepsi erkek bir kısmı evli ve aramam gerekebiliyor. Amaaan diyorum sonra banane. Yesinler birbirini kıskanacaksa napayım ben işimi göreyim de.

Ben sınırı her zaman cizebilcegimizi düşünüyorum ya çok huyu bozuk adamla da çalıştım ama bana gelince Merve Hanım derlerdi mesafelerini bilirlerdi ne yüz verdi ki bu kadın bu derecede die düşünmeden edemiom ya
Ben burda bu olayı çok normal karşılayan arkadaşların normalde bu olay başlarına gelse kıyameti koparacaklarını ya da en azından bir ufak supheye düşeceklerini düşünüyorum. Burda ekstra modern takılanlara çok aldırış etme. Ama emin olmadan da bişi yapma.

Buradaki konuları okuduktan sonra ben de çekiniyorum. Ama bazen aramam gerekiyor. Altımda 8 kişilik bir ekiple çalışıyorum hepsi erkek bir kısmı evli ve aramam gerekebiliyor. Amaaan diyorum sonra banane. Yesinler birbirini kıskanacaksa napayım ben işimi göreyim de.
Altınızda çalışıyorlarmış ve ekibiniz bu çok farklı bir durum o gün aynı bölümde olan biri de bugün işe gelmedin noldu die arasa bayan da olsa olabilir derdim ama bu kadın eşimin hiç bisiyi yani

Ben sınırı her zaman cizebilcegimizi düşünüyorum ya çok huyu bozuk adamla da çalıştım ama bana gelince Merve Hanım derlerdi mesafelerini bilirlerdi ne yüz verdi ki bu kadın bu derecede die düşünmeden edemiom

Muhtemelen aramanız ve üslubunuz karşı tarafı rahatsız etmiyor. Arama niyetini hisseder insan çünkü

Ben burda bu olayı çok normal karşılayan arkadaşların normalde bu olay başlarına gelse kıyameti koparacaklarını ya da en azından bir ufak supheye düşeceklerini düşünüyorum. Burda ekstra modern takılanlara çok aldırış etme. Ama emin olmadan da bişi yapma.
Şahane bir teshis 😉👏

Back
X