Eşimin yaptığı hiç aklımdan çıkmıyor

Bazı arkadaşlar öyle bir yazmış ki sanki biz kadın erkek asla konuşamaz vs demiş gibi. Hayır tabi ki hepimiz sosyal hayat içinde çalışan kadınlarız. Eşlerimiz de keza öyle. Ama karşı tarafın hayatındaki insanı rahatsız edecek şeylerden kaçınılmalı. Bu büyük bir kıskançlık da gerektirmez huzursuz rahatsız ediyorsa eşi sıkıntı vardır

Aman ne bileyim aldatacak olan her türlü aldatır. Onunla konuşma, buna bakma, şuraya gitme vs diye karşılıklı birbirini darlayan ilişkilerden hiç haz etmem. Dozu kaçmadığı sürece iş arkadaşlığı olabilir. Burdaki durumda servis konusu arayabilir. Herkes kocalarımıza meraklı değil. Olan varsa da kocalar mesafe koymalı had bildirmeli. Ha bundan zevk alıp işi flörte götürüyorsa da orda artık yapacak bir şey yoktur. Adam seçimini yapmıştır. Yani böyle durumlarda ana unsur “kocalardır”

Sabah 6’da kocamı arayacak kadar samimi arkadaşıyla (kadın erkek fark etmez) tanışmış olmam gerekir. Siz kadını hiç tanımadığınız için tüm mesele abes hale gelmiş. Eşinize söyleyin bence, böyle yakın dostluğu varsa sizin de tanışmanız gerekir.

Bişey yok diye yeminler ediyo 30haftalik hamileyim ne dusuncegimi bilmiyorum ama kafamda sürekli aynı şeyler donuyo ne yapacağımı da bilmiom😔
Kadın yanlış anlamasın diye geri çekilmiş olabilir durakta denk geldikçe de işle ilgili sohbet kaynamış olabilir eşinizin karakterini siz daha iyi anlarsınız ona göre düşünün fevri hareket etmeyin belli etmeyin gözlemleyin

Bana göre izin gününde herkes çoğunlukla izinli iken sabahın erken saatlerinde aranması tuhaf.Hatta herkes işe gitse de belki konu sahibinin eşi izin almıştır.İşe gitmeyecektir.Ortak whatsapp grubunda yazabilirdi.Gelmeyen herkesi tek tek mi arıyor bu kadın?
Telefon numarası kayıtlı değil ezbere biliyor olabilir.
Servis beklerken konuşmaları bana garip gelmedi.Sohbet edebilirler.Konu sahibi eğer şüpheleniyorsanız telefonunu kurcalayın gizlice.Eğer aldatıldığınızı öğrenirseniz boşanmayacaksanız bilmiyormuş gibi davranın.

Bana göre izin gününde herkes çoğunlukla izinli iken sabahın erken saatlerinde aranması tuhaf.Hatta herkes işe gitse de belki konu sahibinin eşi izin almıştır.İşe gitmeyecektir.Ortak whatsapp grubunda yazabilirdi.Gelmeyen herkesi tek tek mi arıyor bu kadın?
Telefon numarası kayıtlı değil ezbere biliyor olabilir.
Servis beklerken konuşmaları bana garip gelmedi.Sohbet edebilirler.Konu sahibi eğer şüpheleniyorsanız telefonunu kurcalayın gizlice.Eğer aldatıldığınızı öğrenirseniz boşanmayacaksanız bilmiyormuş gibi davranın.
Bizim böyle bı kavgamizin üzerine durakta gülerek konuşması tuhaf geldi

Aynı sokakta olan birisi tanımıyorum

Aynen öyle aynı görüşe sahibiz ben de senelerce çalıştım ama asla evli bı adamı sabahın 6sinda aramadım kadın mi çok seviyesiz eşimin niyeti mi başka bilmiom ama bı türlü kafamdan atamıyorum

Aynen öyle bide yan yana falan calisio olsalar belki dicem iş yerinde bahsettiği bildiğim kişiler var arkadaşı bayan onlar olsa gene belki ama bu hiç kimse yani ya

Bu kadın da evli iki tane çocuğu var hiç de rol yapamıyorum kafamda bişi olunca buz gibiyim caktirmamak da hiç bana olmuo beceremiyorum ya

Ama hanımefendi öyle anlatmamış. Birbirinde kayıtlı olmayan 2 insanın gizli iletişiminden bahsediyor. Onun anlattığını baz alarak yorum yaptım.
Adamın iş arkadaşıyla aralarında öyle bir anlaşma varsa onu bilemem.

Hanımefendi aynı sokakta oturduğu kadını tanımadığını da yazdı. Mesajlarına göre ise; kadın hakkında yeterince bilgisi var.

Hanımefendi aynı sokakta oturduğu kadını tanımadığını da yazdı. Mesajlarına göre ise; kadın hakkında yeterince bilgisi var.
Bana beğenmedim atmışsınız da o soruyu konu sahibesine soran bendim.Bana dedi tanımıyorum diye.Sonra ben de yazdıklarını okuyunca tanıdığını farkettim ama daha sonra.
Biri burada derdini açıyor,anlattığı kadarını kendimizce yorumluyoruz.Sonradan yaptığı eklemeler bizim insiyatifimizde değil.

Bakın sabah o saatte tanımadığım bir numara beni arayamaz.Zaten kayıtlı olmayan numarayı açmam.Hiç üşenmemiş benim numaramı bulmuş diye düşünürüm.Ben işe giderken belki o gün servise binmeyeceğim,bir arkadaşımla gideceğim.Yani üstüne vazife değil.Çoğu kişi izinliymiş.O gün o duraktan binen herkesi aramış mı bu kadın?O yüzden onda art niyet ararım.Bu beni rahatsız eder.Tabi ki başkasına normal gelebilir.Bir şey diyemem.Ama benim normalim değil.Aile bireyleri ve acil durumlar haricinde o saatte aranmak istemem.Bakmam ve engellerim.
Kimseyi de acil durumlar haricinde o saatte rahatsız etmem.
Konu sahibi siz yazdıklarınızla kadına bilenmiş gibisiniz.Kadının bir suçu yok.Belki de o arama cesaretini kocanız vermiştir.

Allah 'tan tanımıyormuş.

Durduk yere milletin günahını almaya da çekinmiyor insanlar, hayret.

Foruma bu tür konular açan insanların, sosyal çevrelerinde de, lafın nereye gideceğini bile bile; insanları hedef göstermekten çekinmediklerini ve insanlar hakkında dedikodu yapıp,yayabileceklerini düşünüyorum.

Kadının telinin eşinizde kayıtlı olmaması düşündürdü beni. Ortak whatsup grubundan almıştır demiş ama kendi ezbere numarayı biliyor ve cama çıkıyor. Bu kısmı biraz midemi bulandırdı. Yoksa tabiki aynı servise binen arkadaşımı çağırırım tel de açarım geç kalıyorsun diye. Bunda sorun yok ama o yakınlıktaki kişinin teli bende benim ki onda kayıtlı olur yani

Durduk yere milletin günahını almaya da çekinmiyor insanlar, hayret.

Foruma bu tür konular açan insanların, sosyal çevrelerinde de, lafın nereye gideceğini bile bile; insanları hedef göstermekten çekinmediklerini ve insanlar hakkında dedikodu yapıp,yayabileceklerini düşünüyorum.
Kadının günahı var mı yok mu bilemem ama kocalar hep en masumu hikayede.Kadının arayacak cesareti varsa o cesareti konu sahibinin eşinden almakta.

Bana beğenmedim atmışsınız da o soruyu konu sahibesine soran bendim.Bana dedi tanımıyorum diye.Sonra ben de yazdıklarını okuyunca tanıdığını farkettim ama daha sonra.
Biri burada derdini açıyor,anlattığı kadarını kendimizce yorumluyoruz.Sonradan yaptığı eklemeler bizim insiyatifimizde değil.
Tanımıyorum eşime kim diye sorduğunda bana dedikleri bunlar

Madem taktın kafaya araştır bakalım nedir necidir
Bir şey yok bence ama sen bir şey hissettim diyorsan kadınlar anlar derim susarım.
Kocana konuyu kapatmış gibi yap,sen arkadan araştır.

"Beğenmedim" ifadesi bıraktığım mesajınız yukarıda yer almakta.

...sen bir şey hissettim diyorsan kadınlar anlar derim susarım.
Kocana konuyu kapatmış gibi yap,sen arkadan araştır.

Özellikle hissetmek'le ilgili kısma katılmıyorum. Hafifletici sebep olarak sunulan mazeret mi bu hisler ?

Kadın aynı konuyu: iş arkadaşım servisle gelmiyor musun bugün diye aradı.Kocam da benimle tartıştı; erkek hisseder vb dedi diye açtığında adama da hak verecek miydiniz ? Erkekler anlar yazacak mıydınız ?

Kadının günahı var mı yok mu bilemem ama kocalar hep en masumu hikayede.Kadının arayacak cesareti varsa o cesareti konu sahibinin eşinden almakta.

Ortak servis kullanımında servis arkadaşı da arar, servis şoförü de; önceki durakta gecikme olmuştur vs.

Kadın servis ve iş arkadaşı olarak aramış. Arayanın arama niyetine farklı niyet ve anlam yüklemek yanlış.

Back
X